Op zoek naar amerikaanse cocker spaniel?

 
amerikaanse cocker spaniel
amerikaanse
amerikaanse
spaniel
Amerikaanse Cocker Spaniel GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Deel deze pagina op Facebook. 0 reacties op Hello world! Pingback: Cats v.s. Dogs Engelina in Wonderland. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk.
willem barth
Amerikaanse cockerspaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Ook is het een hond die erg goed met andere honden samen kan, als je dus als een maatje in huis hebt, dan is de Amerikaanse cockerspaniël de ideale speelkameraad voor je andere hond. De Amerikaanse cockerspaniël is een vrolijke en erg levendige hond, door het zachte karakter van de Amerikaanse cockerspaniël kan de hond erg goed met kinderen.
verfspuit latex gamma
ACSN.
Binnenkort verslag en foto's' op deze site. Welkom op de site van de A.C.S.N. Kijk bij A.C.S.N voor meer info over onze vereniging. Wij zijn erkend door de Raad van Beheer als rasvereniging van de Amerikaanse cocker spaniel. FOTO VAN DE MAAND.
accountants
Amerikaanse Cockerspaniel Honden Page.
De oorspronkelijke Amerikaanse Cocker is dus slechts honderd jaar oud. cocker kortweg Ami is de op 7 augustus 1882 De eerste Ami werd in 1954 geimporteerd vanuit Duitsland door de grondlegger van de Amerikaanse cocker spaniel club mevr. Na 1955 is men in Nederland met het ras gaan fokken.
slotenmaker leiden
Vind amerikaanse cocker spaniel op Marktplaats.nl.
19, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren amerikaanse cocker spaniel ketting. Zilveren Amerikaanse cocker spaniel ketting hanger groot. Bestel nu deze fraaie amerikaanse cocker spaniel ketting hanger groot materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca.
Amerikaanse Cocker Spaniel informatie over de Amerikaanse Cocker Spaniel Royal Canin.
ls je houdt van een Amerikaanse Cocker Spaniel iets wat erg eenvoudig is vanwege zijn vriendelijke, gezellige karakter houd je meestal ook van borstelen. Hoewel deze hond van oorsprong werd gefokt als jachthond, is de Amerikaanse Cocker Spaniel voor dat doel niet meer geschikt.
Amerikaanse Cocker Spaniel Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Amerikaanse Cocker Spaniel is vrijwel onbekend buiten de Verenigde Staten. De Amerikaanse Cocker Spaniel is een middelgrote hond. Zoals typisch is Spaniels jagen ze vol opwinding en enthousiasme. De Amerikaanse Cocker Spaniel is vriendelijk, bereid om te behagen en intelligent.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is, een in 1879 geboren reu, stammen de Amerikaantjes van Obo II, die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend, maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniel. Amerikaanse Cocker Spaniel. Historie en gebruiksdoel. De Amerikaanse Cocker Spaniel is eigenlijk van oorsprong een Engelse Cocker Spaniel maar dan gefokt in Amerika. Meestal is alles wat uit Amerika komt groter. Dit geldt niet voor de Amerikaanse Cocker Spaniel.
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Er bestaan twee varianten Cocker Spaniëls de Engelse en de Amerikaanse. De Amerikaanse Cocker Spaniël is geen kruising. Hij werd in Amerika ontwikkeld door fokkers die hem fokten uit de Engelse Cocker Spaniël tot het prachtige Amerikaanse type dat we tegenwoordig zien.

Contacteer ons