Meer resultaten voor belgische herder

 
belgische herder
Mechelse Herder Gelukkige Honden.
Karaktereigenschappen van de Mechelse Herder. Verzorging en gezondheid. Mechelse Herder en beweging. Achtergrond van de Mechelse Herder. Vroeger werd de Mechelse Herder geclassificeerd als de Belgische Herder, een slanke, robuuste werkhond gezien door heel België. De Belgische Herder werd sinds jaar en dag intensief gebruikt als schaapshond.
audit
NKFvD ondersteunt onderzoek naar maagkanker bij Belgische herders Nieuws diergeneeskunde.nl.
Maagkanker komt vooral voor bij honden en mensen. Er is veel overlap hoewel bij de Belgische herder de erfelijke component groter is dan die bij de mens. De schatting is dat 2 tot 4% van alle oudere Belgische herders m.n.
psychische
Hondenrassen: Tervuerense Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
De Tervuerense Herder behoort tot het ras herdershonden. Deze Belgische herder is van oudsher een veedrijver. Hij is waakzaam, intelligent, actief en altijd bereid om tot actie over te gaan. Deze aanhankelijke herder is als gezinshond geschikt en hij past goed in een gezin met andere dieren of kinderen.
Fortinet's
Tervuerense herder Honden Rasinformatie Omlet.
Na de Tweede Wereldoorlog was het ras bijna uitgestorven maar een verenigde inspanning heeft het ras teruggebracht. Meer dan de andere Belgische herdershonden wordt dit ras als schaapsherder gebruikt. De tervuerense herder is een alert, waaks en actief ras met een onafhankelijke houding, wat hem een uitstekende herdershond maakt.
google english site
de NVBH.
voor alle Belgische Herder liefhebbers. Protocol Sociale Media. Technische Commissie Werkhonden. Commissie Fokkerij en Exterieur. Tuchtcommissie voor de Kynologie. Fokkerij en Exterieur. de NVBH Gedragstest. Uitvoering van de NVBH gedragstest. LEES DIT EERST. 07-10-2018 Happening 1. 07-10-2018 Happening 2. 26-05-2018 Clubmatch 1.
goud
Belgische herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
dela
Tervuerense Herder Honden Page.
Aan het einde van de vorige eeuw begon men in Belgie een aantal varianten van de herdershond op zuiverheid te fokken, hetgeen ertoe leiddedat de Belgische Kennel Club in 1897 vier verschillende rassen goedkeurde, namelijk de langharige Groenendaeler en Tervuerense Herder, de kortharige Mechelaar en de ruwharige Lakense Herder.
led tl buis 120cm
Liefde voor Hollandse Herder de Andijker.
Of dat zo blijft zal de toekomst uitwijzen. Eerst een witte herder. Mijn allereerst hond was een witte herder. Ook Duitse en Belgische herders vind ik leuke dieren. Toch liet ik mijn oog vallen op vooral het karakter van de Hollandse Herder.
corrigerend ondergoed
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Na ontvangst van uw mailtje nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle informatie betreffende de adoptieprocedure kunt u vinden op onze website. Spanje HUGO werd bij ons afgegeven, bang en erg verwaarloosd. Hij is nu goed aan het opknappen! ACE VYRON 15213 DEZE LIEVERD HEEFT EEN ECHT HERDER KARAKTER hond. Ras: Belgische herder.
Tervuerense herder.
Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Rashond Tervuerense herder. De Tervuerense herder is een van de vier rassen van de Belgische Herders. Ze worden ook wel gebruikt voor politie-en geleidehonden. De Tervuerense herder komt van oorsprong uit België en werd ontwikkeld voor het hoeden en bewaken van schapen.
Tervuerense herder Wikipedia.
Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Lijst van hondenrassen. De Tervuerense herder, ook Tervurense of Tervuurse herder gespeld, behoort tot de groep van de Belgische herders. Hij is naar de gemeente Joeri/Tervuren, bij Brussel, vernoemd.

Contacteer ons