Meer resultaten voor belgische herder

 
belgische herder
NKFvD ondersteunt onderzoek naar maagkanker bij Belgische herders Nieuws diergeneeskunde.nl.
Maagkanker komt vooral voor bij honden en mensen. Er is veel overlap hoewel bij de Belgische herder de erfelijke component groter is dan die bij de mens. De schatting is dat 2 tot 4% van alle oudere Belgische herders m.n.
ads
Mechelse Herder Gelukkige Honden.
Karaktereigenschappen van de Mechelse Herder. Verzorging en gezondheid. Mechelse Herder en beweging. Achtergrond van de Mechelse Herder. Vroeger werd de Mechelse Herder geclassificeerd als de Belgische Herder, een slanke, robuuste werkhond gezien door heel België. De Belgische Herder werd sinds jaar en dag intensief gebruikt als schaapshond.
tankpas
bol.com Belgian Shepherd, crochet 9789062481620 Books.
Manual for the lover of the Belgian Shepherd Dog with interesting information about the origin of the varieties. Be evaluated the behaviors and hints for a good education, rearing a litter, the nutrition and care; but also the help and the most common diseases in older dogs get ample attention.
hoodie bedrukken
Belgische herder Lees alles over dit hondenras zooplus magazine.
Sinds er een rassenstandaard is mogen de verschillende types niet meer onderling gekruist worden. De fokkers concentreerden zich dus maar op een type: Mechelse herder, Laekense herder, Tervuerense herder of de groenendaeler. De eerstgenoemde is de meest voorkomende, maar toch behoort de Belgische herder in tegenstelling tot zijn Duitse soortgenoot tot een zeldzaam hondenras.
elektrische
Belgische herder Pedigree.
Voor het eerst als ras erkend in 1891, werd de Belgische herder oorspronkelijk gefokt om schapen te hoeden en het is een hond van gemiddelde grootte die gewend is buiten te leven en gebouwd is op het koude Belgische klimaat.
check
Tervuerense Herder Honden Page.
Aan het einde van de vorige eeuw begon men in Belgie een aantal varianten van de herdershond op zuiverheid te fokken, hetgeen ertoe leiddedat de Belgische Kennel Club in 1897 vier verschillende rassen goedkeurde, namelijk de langharige Groenendaeler en Tervuerense Herder, de kortharige Mechelaar en de ruwharige Lakense Herder.
vog
Liefde voor Hollandse Herder de Andijker.
Of dat zo blijft zal de toekomst uitwijzen. Eerst een witte herder. Mijn allereerst hond was een witte herder. Ook Duitse en Belgische herders vind ik leuke dieren. Toch liet ik mijn oog vallen op vooral het karakter van de Hollandse Herder.
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie. APELDOORN in opvanggezin. 31 06-39205491 10-20u. ACE VYRON 15213 DEZE LIEVERD HEEFT EEN ECHT HERDER KARAKTER hond. Ras: Belgische herder. Leeftijd3: jr 1 mnd. Plaats: Spanje, Mijas. Komt het dier uit een asiel?
Tervuerense Herder Honden rassen Honden.
Op 8 mei 1892 werd te Kuregem de eerste tentoonstelling voor Belgische Herders gehouden. In hetzelfde jaar werd een rasstandaard opgesteld. De Tervuerense Herder fungeert als gezinshond en waakhond. De Tervuerense Herder moet, net zoals zijn naaste familielid de Groenendaeler, van jongs af aan gewend raken aan kinderen en andere huisdieren, dan levert dat later geen enkel probleem op.
Belgische herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Raskruising Hollandse herder langhaar x Belgische herder Tervueren.
G-2-906856 en haar dochter Kitty Carissima Arvensis N.H.S.B. Zowel moeder als dochter waren een Hollandse herder langhaar. De nakomelingen uit de raskruising van de Hollandse herder langhaar met de Belgische herder Tervueren vormen de F-honden binnen de Hollandse herder langhaarfokkerij.

Contacteer ons