Op zoek naar dashond?

 
dashond
Dashond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
van het Noordhout. De Teckel werd gefokt voor de jacht op dassen, vandaar dat de Teckel soms wordt aangeduid met de naam Dashond" of Dachshund. Het zou een afstammeling zijn van de oudste Duitse jachthondenrassen zoals de Bibarhund. In 1888 werd de Duitse rasvereniging opgericht voor de kortharige varieteit.
software audit
Teckel Wikikids.
Een dashond of een teckel. Een teckel is een hondenras en wordt ook wel dashond genoemd. Het zijn hele slimme hondjes. Ze willen graag bij hun baasje blijven en ze zijn heel waakzaam. Ze zijn ook heel dapper en nieuwsgierig.
schadevergoeding letselschade berekenen
Teckel Dashond, korthaar langhaar Gelukkige Honden.
Achtergrond van de Teckel. Van origine is de Teckel, ook wel Dashond genoemd, een Duits hondenras. Al sinds de Middeleeuwen werden zij voornamelijk voor de vossen en dassenjacht gebruikt. Een baan waarbij ze tegelijkertijd moedig, sterk én slim moesten zijn.
client
NTC Nederlandse Teckelclub Voor teckelliefhebbers en teckelfokkers.
Informatie van de diverse regio's.' Informatie relevant voor de fokkerij. Informatie over de diverse afdelingen binnen de NTC. Cover van de huidige Dashond. Informatie over jagen met de teckel. Informatie en inschrijven voor landelijke activiteiten. Diverse informatie over de Teckel.
buddhism
Teckel Wikipedia.
Geraadpleegd op 2017-06-17. nl Epilepsie vallende" ziekte." Geraadpleegd op 2017-06-24. FCI groep 4: dashonden. Teckel dashond Dashond, korthaar Dashond, langhaar Dashond, ruwhaar Dwergdashond, korthaar Dwergdashond, langhaar Dwergdashond, ruwhaar Kaninchen Dashond, korthaar Kaninchen Dashond, langhaar Kaninchen Dashond, ruwhaar. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleTeckeloldid53372600.:
Uitvaartverzekeringen
De vrolijke teckel of dashond Dier en Natuur: Huisdieren.
Wat is het voor hond en hoe kan je er het beste voor zorgen? Teckel of dashond, de oorsprong. De teckel of dashond dankt zijn officiële naam aan het gegeven dat deze hond oorspronkelijk gefokt werd om op dassen te jagen.
SEO company
Teckel ruwhaar.
Voorkom dat uw jonge Teckel in de problemen komt doordat hij een konijnenhol inschiet terwijl hij onaangelijnd is. Wie nog steeds gelooft in het fabeltje dat de Teckel niet opgevoed en/of getraind kan worden kan beter niet aan deze hond beginnen.
teckel pups
Dashond Ruwhaar Kaninchen informatie over de Dashond Ruwhaar Kaninchen Royal Canin.
De FCI heeft een hele groep groep 4 gewijd aan deze jachthond. Er zijn drie variëteiten dashonden: Standaard Dashond, Dwerg Dashond en Kaninchen Dashond. Elke variëteit is in drie typen verdeeld: kortharig Kurzhaar, langharig Langhaar en ruwharig Rauhhaar.De oorsprong van de Dashond is door de ouderdom van het ras onduidelijk.
philips led lamp
Teckel Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De Teckel wordt ook wel de dashond genoemd, omdat het ras oorspronkelijk werd gefokt om te jagen op dassen. De drie soorten Teckels, kortharig, ruwharig en langharig, stammen uit verschillende tijden. De kortharige was de eerste en kwam voort uit een kruising van een Franse Dwergbrak en een Pinscher.
Introductiepagina.
Door de DTK zijn we onderscheiden met de Golden Nadel fr zucht und leistung. Verder zijn we lid van de Kynologenclub Rijssen e.o. En in Duitsland van de Gruppe Gronau-Epe. Graag willen we u onze foto's' laten zien. Dolly en Willy Blanken.
Dashond /Teckel Pedigree.
Hij werd daar door boswachters en de adel gebruikt voor de jacht op dassen, vossen en konijnen in dichte wouden waar een groter dier moeite zou hebben gehad zijn prooi te vervolgen. De Dashond of Teckel is een uniek ras waarvan er drie soorten zijn, de langhaar, de korthaar en de draadhaar en twee formaten, de standaard en de dwerg dashond.
Dashond standaard langhaar Rassen Hondenplaza.
De FCI heeft een hele groep groep 4 gewijd aan deze jachthond. Er zijn drie variëteiten dashonden: Standaard Dashond, Dwerg Dashond en Kaninchen Dashond. Elke variëteit is in drie typen verdeeld: kortharig Kurzhaar, langharig Langhaar en ruwharig Rauhhaar.De oorsprong van de Dashond is door de ouderdom van het ras onduidelijk.

Contacteer ons