Resultaten voor oostenrijkse pinscher

 
oostenrijkse pinscher
Oostenrijkse Pinscher.
Uit de oorspronkelijke Pinschers ontstonden nog twee andere rassen: de ruwharige Hollandse Smoushond en de kortharige Oostenrijkse Pinscher. De kortharige Oostenrijkse Pinscher staat van alle rassen nog het dichtste bij het oorspronkelijke Pinschertype. Ze zijn niet alle gladharig zoals de Dwergpinscher en de Duitse Pinscher, maar hebben een zwaardere vacht.
robuuste eettafel goedkoop
Oostenrijkse pinscher Wikipedia.
Uit de oorspronkelijke Pinschers ontstonden nog twee andere rassen: de ruwharige Hollandse smoushond en de kortharige Oostenrijkse pinscher. De kortharige Oostenrijkse pinscher staat van alle rassen nog het dichtste bij het oorspronkelijke pinschertype. Ze zijn niet alle gladharig zoals de dwergpinscher en de Duitse pinscher, maar hebben een zwaardere vacht.
stelvoet
Home.
Allereerst bedankt voor uw bezoek aan onze homepage. Op onze website willen wij U kennis laten maken met de Oostenrijkse" Pinscher. De Oostenrijkse Pinscher is in Belgiƫ vrij onbekend. Door middel van onze site hopen wij hier enige verandering in te brengen.
wasmachine
Oostenrijkse Pinscher puppy kopen? Alle informatie op een rij!
Gemiddeld heeft de Oostenrijkse Pinscher een schofthoogte van 35 tot 50 cm, en een gewicht dat varieert tussen de 10 en 20 kg. Het karakter van de Oostenrijkse Pinscher is te omschrijven als levendig en angstloos, daarnaast is het ook een bijzonder waakzame hond.
Betsson
De Oostenrijkse Pinscher Choconala's.'
De Oostenrijkse kortharige Pinscher stamt af van de oorspronkelijke Pinschers, honden die voornamelijk op boerderijen te vinden waren als waakhond en verdelger van muizen en ratten. Van alle verschillende Pinscher-rassen, staat de Oostenrijkse kortharige Pinscher nog het dichtst bij het oorspronkelijke Pinschertype.
Oostenrijkse pinscher OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Pinschers en Schnauzers, molossers en Zwitserse Sennenhonden Pinchers en Schnauzers Oostenrijkse pinscher FCI: 64. Alle fokkers van dit ras. Oostenrijkse pinschers zijn minder bekend en komen vooral in Oostenrijk voor. Ze staan vooral bekend om hun uitstekende kwaliteit om stal en erf te bewaken.
Oostenrijkse Pinscher rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Oostenrijkse Pinscher is een nog onbedorven hondje, dat pas betrekkelijk kort geleden 1929 werd opgenomen tussen de kynologische erkende rassen, maar als landslag al betrekkelijk oud moet zijn. De Oostenrijkse Pinscher heeft genoeg aan gemiddelde beweging en spelen in de tuin.
Oostenrijkse Pinscher.
De Oostenrijkse Pinscher is pas in 1929 erkend als ras. De Oostenrijkse Pincher werd vooral gebruikt voor de bewaking van het erf daarom dat hij zoveel blaft en voor het jagen op ratten en muizen. De Oostenrijkse Pinscher komt bijna niet veel voor in Oostenrijk, buiten Oostenrijk nog minder.
Oostenrijkse Pinscher GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Oostenrijkse Pinscher. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Oostenrijksepinscher.nl.
De Oostenrijkse Pinscher in het hondenblad Onze Hond. maart 24, 2012 door Elles Wierda Geen reacties. De Oostenrijkse Pinscher in het hondenblad Onze Hond maart 2012. De Oostenrijkse Pinscher in Hondenmanieren. februari 24, 2012 door Elles Wierda Geen reacties. De Oostenrijkse Pinscher in Hondenmanieren.
Oostenrijkse Pinscher Welkom.
Shiva Dochter van Anzac: 1 Veelbelovend BOB Baby BEST IN SHOW BABY. Ottelien Dochter van Anzac: 2 Zeer Goed. 5 Oktober 2013. Anzac1: Uitmuntend CAC-CACIB-BOB. April: 1 Uitmuntend CAC-CACIB. 21-22 September 2013. Mega Honden Weekend. 15 September 2013. Gezellige dag met maar liefst 35 Oostenrijkse Pinschers.
Oostenrijkse kortharige Pinscher informatie over de Oostenrijkse kortharige Pinscher Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Oostenrijkse kortharige Pinscher fokker of kennel. Heb je al een Oostenrijkse kortharige Pinscher pup in huis.

Contacteer ons