Meer resultaten voor schotse herdershond

 
schotse herdershond
Schotse Herder Honden rassen Honden.
De enige door de Raad van Beheer erkende rasvereniging voor de Schotse Herdershond Langhaar en Korthaar. www.collieclub.nl De Schotse Herder Vrienden www.Schotseherdervrienden.nl is opgericht in 2004. Prijs van een pup. De Schotse Herdershond, ook wel Collie genoemd, is een van de oudste Britse rassen.
combi magnetron
Schotse Collie Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ik heb een schotse collie teef 11 jaar oud, helaas gaat het wat minder met haar, ze verliest nogal eens droppels vocht, het gebeurt alleen snachts, als ik smorgens, de huiskamer in kom dan ligt er overal druppels of natte plekken vocht, niet altijd komt waarschijnlijk uit haar bek.
schilderijlijsten te koop
Home.
Welkom op de site van vereniging Nederlandse Collie Club! Sinds eind 2015 is de behoefte aan een eigen vereniging voor alléén de Schotse Herdershond Langhaar werkelijkheid geworden. De fokkers die zich inzetten voor het behoud van de Collie van het Engelse type zoals de rasstandaard voorschrijft, hebben de handen ineen geslagen om dit mooie ras met zijn rastypische kenmerken te behouden binnen de regelgeving van een nieuwe vereniging.
probiotica voeding
Schotse Herdershond, langhaar Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Schotse Herdershond, langhaar. De Schotse Herdershond, ook wel Collie genoemd, heeft een zeer groot risico op het multidrug resistance gen 1 defect, waardoor het ras niet tegen bepaalde medicatie en narcosemiddelen kan. De hond heeft er zijn hele leven last van.
Accountant
Het HondenForum Bekijk onderwerp Schotse Collie.
Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: Schotse herdershond langhaar en Spaanse schonen. Aantal honden: 4. Goede keuze En dat zeg ik niet alleen omdat ik zelf ook een collie heb, maar omdat het over het algemeen geschikte honden zijn voor beginners.
Schotse Herder Langhaar informatie over de Schotse Herder Langhaar Royal Canin.
De variëteit met kort haar is veel minder bekend dan de Schotse Herder met lang haar. Rasbeschrijving Schotse Herder Langhaar. De Schotse Herder stamt van af van de oude Schotse herdershonden. Tijdens de Romeinse invasies werden de Romeinse honden gekruist met plaatselijke Schotse rassen.
Vind schotse collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Schotse collie pups. Schotse collie pups te koop al onze schotse collie pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke schotse collie pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten.
Schotse Herdershond De Nieuwe Hond.
Het haar bij de poten mag eens in de vier weken getrimd worden. Als de Schotse herdershond in de verharingsperiode zit, moet hij iedere dag geborsteld worden. Stop een Schotse herdershond niet te vaak in bad, anders verliest hij zijn natuurlijke beschermlaagje.
Schotse Herdershond Langhaar.
Schotse Herdershond Langhaar. Herdershonden en veedrijvers. Schotse Herdershond Langhaar. Schotse Herdershond, langhaar en korthaar. Reu: 56-61 cm. Teef: 51-56 cm. Historie en gebruiksdoel. Deze geharde, uit Schotland afkomstige herdershond had vroeger een duidelijke taak; het hoeden en drijven van schapen.
Schotse Collie.
de Schotse Collie of die ook wel de Schotse Herdershond genoemd wordt is een grote, slanke en ook een zeer sterke hond. De bovenkant van de schedel is vlak en de wenkbrauwen zijn gewelfd. De kop is spitsvormig en de snuit is afgerond toelopend naar de zwarte neus, met een lichte punt.
Schotse Herdershond, Korthaar Honden Page.
Rasvereniging van de Schotse Herdershond, Korthaar. Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de Schotse Herdershond, Korthaar. Popularitieit van de Schotse Herdershond, Korthaar. De Schotse Herdershond, Korthaar staat op dit moment op de 87e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage.
Puppyplaats.nl Schotse Herdershond langhaar pups aangeboden.
Terug naar alle puppyadvertenties. Schotse Herdershond langhaar. Nieuwste puppy advertenties.: Schotse collie pups langhaar tricolour. Madonna heeft pups ze zijn op 1 okt geboren en mogen het weekend van de 25 nov. naar hun nieuwe thuis voor een aantal van hen zoeken we nog een liefdevol thuis.

Contacteer ons