Op zoek naar deense dog?

 
deense dog
Deense Chihuahua, Kruising Chihuahua en Deense Dog, Mogelijk?
Voor een Deense dog teefje zijn de risicos van de zwangerschap en bevalling veel kleiner, omdat ze in verhouding kleinere pups krijgt dan de normale pups die Deense doggen zouden krijgen. De grootste kans van slagen voor een dergelijke kruising is kunstmatige bevruchting van een Deense Dog teef toe te passen of embryos van een bevruchte Chihuahua bij een Deense Dog teef in te brengen als draagmoeder.
bureau kopen
Duitse Dog Honden Page.
Toen deze deense dog in Duitsland geïmporteerd werd, begonnen de duitsers deze hond te perfectioneren door de dog te kruisen met windhonden waardoor het type minder plomp en eleganter werd. Zij kwamen tot een standaardtype en veranderden de naam in duitse dog.
salontafel
Deense Dog, Duitse Dog pups.
Duitse dogs hebben de neiging inactief te zijn binnenshuis, dus is het belangrijk voor hun gezondheid dat ze veel tijd buitenshuis besteden. Geschiedenis van de Deense Dog. Soortgelijke honden als de Duitse dog zijn ontstaan in Egypte, Rome of Griekenland.
hema
Dutch Royal Star.
Fokker van de Duitse Dog. Welkom bij Duitse dog fokkerij Dutch Royal Star. Wij nodigen jullie uit om een kijkje te nemen op onze site en kennis te maken met onze honden en de mensen achter de fokkerij. Wij: ReneTessa, Jay en Vince stellen ons graag even aan jullie voor.
appelazijn hoofdhuid
licg.nl Duitse Dog.
De hond wordt ook nog wel eens Deense Dog genoemd, maar dat is dus niet correct. De Duitse Dog werd behalve voor de jacht ook gebruikt om de landgoederen van de adel te bewaken en soms als trekhond. Inmiddels is de Duitse Dog vooral gezelschapshond.
wapiti darmfunctie complex kruidvat
De Deense dog in de problemen DierRecht.
Toch is de huidige ophef niet alleen een teken van bezorgdheid over die lieve Deense dog, blijkt uit het verzoek aan de FCI. Men roept namelijk vooral op tot het behoud van het oude type Deen, zonder met een woord te reppen over de erfelijke problemen waarmee dat ras sowieso al kampt.
dakgoot
Duitse dog Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Duitse dog, ook wel Deense dog, is een ras van grote honden. 5 Externe links. Reeds 4000 jaar geleden hadden de Assyriërs grote, kort behaarde vechthonden, die men als voorouders van de Duitse dog, de Engelse buldog, de mastiff en de Bordeauxdog mag aanzien.
hbo opleiding 3 jaar
Duitse Dog Lees meer over dit vriendelijke hondenras zooplus magazine.
Aangezien de Denen nu vooral in particuliere huishoudens wonen, is de aandacht bij het fokken naar verloop van tijd gelegd op een goed karakter, evenwichtigheid en gehoorzaamheid. In veschillende windstreken ontstonden er verschillende soorten Mastiffs, die zich onderscheiden in kleur of grootte en aangeduid als Ulmer Dog, Engelse Mastiff of Deense Dog.
nederlandse goochelaar
Deense dog Honden Rasinformatie Omlet.
Een wandeling is voldoende voor dit ras en zolang u genoeg aandacht aan ze besteedt zijn ze gelukkig. Omdat een jonge deense dog erg snel groeit is het belangrijk dat u de hoeveelheid beweging beperkt om bot en gewrichtsproblemen te voorkomen.
Rijschool Den Haag
Duitsedog Honden 2dehands.be.
15 maart 2019 1645: Oudenaarde Eine. Guusje onze blauwe duitse dog krijgt puppies. Guusje op stamboom Hindy genaamd krijgt rond de 20ste maart voor de eerste keer puppies Ze is een hele lieve blauwe duitse dog en is gedekt. 1 maart 2019 0825: Lommel.
prince2 foundation
deense/duitse dog? HondenForum.
Ik zal ook even uitleggen waar de verwarring ontstaat. Het gedeelte in Duitsland waar de Duitse Dog vandaan komt, hoorde in het verleden bij Denemarken, vandaar Deense Dog. Zo is het een aantal jaren door gegaan, van Denemarken naar Duitsland.
Uut Sutfene.
Er zijn mensen die menen dat een zwart-wit gevlekte dog een Deense dog is en een geel gestroomde of een blauwe dog een Duitse dog. De kleurvariëteit heeft echter niets met de naam te maken en in Nederland noemen wij deze dog dus Duitse dog.

Contacteer ons