Zoeken naar deense dog

 
deense dog
Dutch Royal Star.
Fokker van de Duitse Dog. Welkom bij Duitse dog fokkerij Dutch Royal Star. Wij nodigen jullie uit om een kijkje te nemen op onze site en kennis te maken met onze honden en de mensen achter de fokkerij. Wij: ReneTessa, Jay en Vince stellen ons graag even aan jullie voor.
tankpas zzp vergelijken
deense/duitse dog? HondenForum.
Ik zal ook even uitleggen waar de verwarring ontstaat. Het gedeelte in Duitsland waar de Duitse Dog vandaan komt, hoorde in het verleden bij Denemarken, vandaar Deense Dog. Zo is het een aantal jaren door gegaan, van Denemarken naar Duitsland.
wat is een hypothecaire lening
Duitse Dog Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De Duitse Dog die lijkt op de hond zoals we die vandaag de dag kennen, werd gefokt in 1800. In 1880 deden de Duitsers de naam Deense Dog in de ban en noemden het ras Deutsche Dogge, dat in het Duits mastiff betekent.
free wordpress plugins
De Duitse Dog Lee" met een lang" darmprobleem. Dierenkliniek Hoogveld.
De Duitse Dog Lee" met een lang" darmprobleem. De Duitse Dog Lee, van 4 jaar oud kwam bij ons s avonds op consult omdat hij echt niet lekker was. De eigenaren waren nogal bezorgd omdat Lee nog wel eens wat op wil eten.
wasdroger kopen
Duitse Dog Honden Page.
Toen deze deense dog in Duitsland geïmporteerd werd, begonnen de duitsers deze hond te perfectioneren door de dog te kruisen met windhonden waardoor het type minder plomp en eleganter werd. Zij kwamen tot een standaardtype en veranderden de naam in duitse dog.
slot
Informatie over de deense dog.
linkbuilding forum
Deense Dog, Duitse Dog pups.
Duitse dogs hebben de neiging inactief te zijn binnenshuis, dus is het belangrijk voor hun gezondheid dat ze veel tijd buitenshuis besteden. Geschiedenis van de Deense Dog. Soortgelijke honden als de Duitse dog zijn ontstaan in Egypte, Rome of Griekenland.
boomstamtafels
licg.nl Duitse Dog.
De hond wordt ook nog wel eens Deense Dog genoemd, maar dat is dus niet correct. De Duitse Dog werd behalve voor de jacht ook gebruikt om de landgoederen van de adel te bewaken en soms als trekhond. Inmiddels is de Duitse Dog vooral gezelschapshond.
Cilinderslot
Duitse dog Deense dog Gelukkige Honden.
Achtergrond van de Duitse dog. Karaktereigenschappen van de Duitse dog. Verzorging en gezondheid. Duitse dog en beweging. Achtergrond van de Duitse dog. De Duitse dog, ook wel Deense dog genoemd, is tot stand gekomen door toegewijde, Duitse fokkerij. Maar mogelijk gaat dit type hond al vele duizenden jaren mee.
Raamfolie
NDDC Uw Duitse Dog.
Uw Duitse Dog. Als u kiest voor een dog heeft dat verregaande consequenties. Met een Duitse Dog haalt u een imposante verschijning in huis, die kracht weet te combineren met elegantie en waakzaamheid met een uitermate vriendelijk en aanhankelijk karaker.
ikea plankdragers
Duitse dog.
Deze grote hond stamt af van de vroegere vechthonden. De voorouders van de Duitse Dog waren uit Denemarken afkomstige doggen. Twee van die doggen waren de Ulmer Dog en de plompe Deense Dog. Sommige landen gebruiken nog steeds deze naam.
cellofaan zakjes
Deense dog Honden Rasinformatie Omlet.
Een wandeling is voldoende voor dit ras en zolang u genoeg aandacht aan ze besteedt zijn ze gelukkig. Omdat een jonge deense dog erg snel groeit is het belangrijk dat u de hoeveelheid beweging beperkt om bot en gewrichtsproblemen te voorkomen.

Contacteer ons