Zoeken naar Mechelse herder

 
Mechelse herder
Mechelse herder Rex zoekt een nieuw thuis.
Rex is een kruising Mechelse x Hollandse herder schofthoogte 65 cm, een reu geboren op 4-3-2014. Hij is bij ons gekomen, omdat hij het niet altijd even goed kon vinden met het chihuahua reutje in huis. Er was ook een teefje en dit ging prima samen.
amerikaanse
Ras in de kijker: Mechelse Herder.
Vandaag bestaan er vier soorten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense Herder, de Laekense Herder en de Mechelse Herder. Deze laatste, een kortharige herder is vernoemd naar de Belgische stad Mechelen. De Mechelse herder wordt ook wel een Mechelaar genoemd en vindt zijn precieze oorsprong in de tweede helft van de 19e eeuw.
boomstamtafel
Menu Koppagina Welkom. Alcosethas. Alcosethas.
Ook bent u altijd van harte welkom om kennis te maken met het ras van de Mechelse herder. Onze pups kunt u aantreffen in NederlandBelgieDuitsland, Noorwegen en Amerika. Deze website wordt het best bekeken met MS Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome.
slotenmaker amsterdam noord
de NVBH.
voor alle Belgische Herder liefhebbers. Protocol Sociale Media. Technische Commissie Werkhonden. Commissie Fokkerij en Exterieur. Tuchtcommissie voor de Kynologie. Fokkerij en Exterieur. de NVBH Gedragstest. Uitvoering van de NVBH gedragstest. LEES DIT EERST. 07-10-2018 Happening 1. 07-10-2018 Happening 2. 26-05-2018 Clubmatch 1. 26-05-2018 Clubmatch 2. 08-10-2017 Happening TV. 30-05-2015 Clubmatch sfeer. Informatie over puppy's.' Puppen ouder dan 8 weken. LEES DIT EERST. 31-05-2015 FCI-OB spelwedstrijd. Kringgroep Den Dulvert. Kringgroep Tussen Rijn en Gouwe. Kringgroep Zwolle e.o. Tussen Rijn en Gouwe. Seizure Alert Dog. NVBH op Facebook. Stomach Cancer Research. Application for membership. Fokkerij en Exterieur. Aanmelden geboorte verkort. Aanvraag pE of pW. Aanvraag Elite A of Elite B. Groenendaeler, Laekense herdershond, Mechelse herdershond, Tervuerense herdershond.
Politiehond
350 Gratis RALFI teksten De Mechelse herder.
Mechelse herders zijn zeer geschikt om getraind te worden tot politie hond. Hij moet dan hele zware dingen doen zoals over hoge hekken springen en mannen in beschermde kleding omver werpen. Als je dan een Mechelse of Duitse herder op hem af stuurt dan maakt de man geen enkele kans.
beter vindbaar in google
X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
De laatste decennia heeft de Mechelse Herder in de KNPV een vooraanstaande positie ingenomen als het werkpaard bij uitstek. Anders dan bij de andere africhtingsdisciplines heeft met name de niet-raszuivere variant van de Mechelse Herder hier zijn waarde bewezen. Kijkt men naar de actuele keuringsuitslagen, dan komt deze Mechelse Herder met grote voorsprong op de eerste plaats.
schrobmachines
Baasje van gevangen Mechelse herder nog spoorloos Omroep Gelderland.
vrijdag 3 mei 2019, 1815.: Deel dit artikel.: Baasje van gevangen Mechelse herder nog spoorloos. De Mechelse herder, verdoofd. Foto: Peter Klaver. TIEL De eigenaar van de donderdag gevangen Mechelse herder is nog niet gevonden. Dat meldt Stichting Dierenasiel Tiel op Facebook.
Mechelen
Spuitje voor mechelse herder? Arvid van Putten Hondencoach.
Arvid van Putten Hondencoach Blog Sessies Spuitje voor mechelse herder? Spuitje voor mechelse herder? 17 mei 2013. By: Arvid van Putten. Wat een verhaal! Deze hond was eerst sterk vermagerd gered uit een asiel. Na een tussenstop in een ander asiel, werd deze vent geplaatst.
Organza zakjes
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Mechelse Herder pups, met stamboom. Mechelse Herder pups met stamboom Raad van Beheer, FCI Geboortedatum: 26 maart 2019 Af te halen: vanaf 14 mei 2019 leeftijd 7 weken Vader van de pups: Big Benton van Roosfaya eigenaar Jeroen Vunderink, Maarn.
tafels oefenen werkbladen
Asieldier van de Week: Jari de Mechelse Herder Weekblad De Brug.
Home Nieuws Lokaal Asieldier van de Week: Jari de Mechelse Herder. Asieldier van de Week: Jari de Mechelse Herder. Geplaatst op: woensdag 31 mei 2017 In: Lokaal Reacties: 0 729 keer bekeken. Jari heeft de beauty and the brains. Dordrecht Deze prachtige Mechelse Herder heet Jari en is ongeveer 5 jaar oud.
broodplank graveren
Herder's' Mechelse Herder.
Caps Snapback Pet. Mechelse Herder waakbord. Kies een standaard tekst. Hier waak ik voor mijn baas! Ik bijt niet ik amputeer! Binnen zonder bellen, buiten zonder ballen! Doe eens gek, klim eens over het hek! Waarschuwing, mijn baas is levensgevaarlijk!
papieren draagtassen
Mechelse herder of Malinoi? Radar.
Ik kan je echter wel vertellen dat een mechelse herder die geen werkhond is gewoon niet te vinden is. Een mechelse herder of mechelaar zoals we hem noemen is gefokt op pure scherpte, en op het puur op de baas gericht zijn.

Contacteer ons