Resultaten voor appenzeller sennenhond

 
appenzeller sennenhond
Karakter Sennenweb.
Voor eigen mensen en bekenden absoluut niet. Deze eigenschap maakt dat de Appenzeller niet zonder meer geschikt is voor iedereen. Al met al weet deze Appenzeller met zijn olijke uitdrukking en krulstaart, tezamen met zijn temperament, zich gemakkelijk een hoge plaats in de roedel te verschaffen. De Appenzeller Sennenhond heeft een pittig karakter.
ronde eettafel
Appenzeller Sennenhond Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. PLAATS EEN REVIEW. Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. beeldje Appenzeller Sennenhond.
Brabantse
Appenzeller Sennenhond.
De Appenzeller Sennenhond is moedig, temperamentvol, robuust, zeer levendig en zelfverzekerd. Een hond die voor meerdere doeleinden geschikt is. Het is een aangename hond, hij is vriendelijk en zacht met zijn huisgenoten, maar. De Appenzeller Sennenhond is wantrouwend tegenover vreemden.
stelvoet
De Berner Sennenhond Klein Alpenhof.
De Berner Sennenhond. De Berner Sennenhond. De Berner Sennen is één van de vier rassen die behoort tot de groep van de Zwitserse Sennenhonden. De andere drie rassen zijn de Appenzeller Sennenhond, de Entlebucher Sennenhond en de Grote Zwitserse Sennenhond.
snoep
Welkom op de webshop van Legerdesheils.
Het Leger des Heils een wereldwijde organisatie die in 128 verschillende landen duizenden mensen helpt en vertelt van de liefde van Jezus Christus. In Nederland is het Leger des Heils uitgegroeid tot een organisatie met duizenden vaste medewerkers en vrijwilligers.
Appenzeller Sennenhond.
FCI groep 2 Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. De oorsprong van de Appenzeller Sennenhond gaat terug naar de boerenhond die in de Zwitserse Alpen, speciaal in het kanton Appenzell, van oudsher gebruikt werd als veedrijver en veehoeder op de bergweide en als waakhond.
Vind appenzeller honden op Marktplaats.nl.
Soort hanger: massief afbeelding: 3d gewicht: ca. 41, Gram levering: op voorraad, direct leverbaar deze fraai afgewerkte zilveren appenzeller sennenhond ketting. Zilveren Appenzeller sennenhond ketting hanger klein. Bestel nu deze fraaie zilveren appenzeller sennenhond ketting hanger klein materiaal: 925/000 sterling zilver afmeting in mm: ca.
Appenzeller Sennenhond Honden rassen Honden.
Hoogte en gewicht. De schofthoogte van de Appenzeller Sennenhond reu is 52-56 cm en van de Appenzeller Sennenhond teef 50-54 cm. Het gewicht van de Appenzeller Sennenhond reu is 30 tot 32 kg. De Appenzeller Sennenhond teef weegt 25 tot 28 kg.
Appenzeller Sennenhond Gelukkige Honden.
De Appenzeller Sennenhond wordt zon 12 tot 14 jaar oud. Karaktereigenschappen van de Appenzeller Sennenhond. Als echte hof en boerderijhond kent de Appenzeller het beste van twee werelden. Aan de ene kant is hij energiek, sterk en waaks, aan de andere zachtaardig en opgewekt.
Appenzeller Sennenhond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Appenzeller Sennenhond is een van de Zwitserse Sennenhonden. De andere drie zijn de Berner Sennenhond, de Entlebucher Sennenhond en de Grote Zwitserse Sennenhond. De Sennenhonden sennen" boerderij of sennenhut ontwikkelden zich in Zwitserland waar zij gebruikt werden voor allerlei arbeid op het land.
Appenzellers v.d. Morrebok.
De Zwitserse Sennenhonden. De Appenzeller is een van de vier Zwitserse Sennenhonden, verder zijn er de Berner Sennenhond, de grote Zwitserse Sennenhond, de Entlebucher Sennenhond en tot slot de Appenzeller Sennenhond. Alle Sennenhonden zijn oorspronkelijk afkomstig uit Zwitserland en hebben allemaal de zelfde kleuren en aftekeningen.
Appenzeller Sennenhonden Adorable Angels.
In 1906 werd toen de Zwitserse Club voor Appenzeller Sennenhonden opgericht. Albert Heim, een grote bevorderaar van de Zwitserse hondenrassen, legde in 1914 de eerste standaard voor de Appenzeller Sennenhond vast. De Appenzeller is een zeer oplettende en alerte hond met een pittig en levendig temperament.

Contacteer ons