Meer resultaten voor bullmastiff

 
bullmastiff
Brouwers Bullmastiffs.
bureaustoel ergonomisch
Bullmastiff Marouds pride Bullmastiff kennel wie zijn wij.
Socialisatie staat voor ons hoog in het vaandel. Tot slot: bent u van plan een bullmastiff aan te schaffen, weet waar u aan begint, want voor u het weet slaat het bullmastiff virus toe, eens een bull altijd een bull!
marbett stelvoeten
De Bullmastiff Artikels Hondencentrum.
De verzorging van je Bullmastiff neemt niet zoveel tijd in beslag. Af en toe tanden poetsen, een badje en nagels knippen is voldoende. Dit geeft je meer tijd om samen op een leuke manier te spenderen. Je zult versteld staan van welke wonderlijke hond in de Bullmastiff schuilt.
gps tracker
Bullmastiff.
Dit geldt zeker voor de Bullmastiff die in een woonwijk gehouden wordt. De Bullmastiff laat zich, mits goed gesocialiseerd, goed opvoeden en trainen. Een afgewogen opvoeding, waarbij beloning, beweging en beperking voorop staan halen het beste in deze dog naar boven.
Henry
Highrollersbullmastiffs.
This is how we roll. Liefhebber en fokker van de bullmastiff. Wij zijn Kim en Ike. We leven met onze bullmastiffs in Noord-Limburg. Inmiddels zijn wij reeds meer dan tien jaar, liefhebbers en trotse bezitters van het prachtige ras, de bullmastiff!
Bullmastiffs die reeds zijn herplaatst Bullmastiff Herplaatsing.
Ze kent een aantal commandos zoals zitten, liggen, hier komen en ze geeft ook pootjes als je het vraagt. Toch heeft Daisy soms last van oost-indische doofheid als er iets veel leukers te zien is, maar dit is een echt bullmastiff trekje.
Bullmastiff Pedigree.
De Bullmastiff is geen ras voor iedereen. Door zijn intelligentie, onafhankelijke geest, grootte en kracht om zijn wensen kracht bij te zetten is de Bullmastiff geen geschikte hond voor mensen die bang zijn een hond behoorlijk gedrag bij te brengen of dat niet kunnen.
Bullmastiff Wikipedia.
Een Bullmastiff stelt zijn gezin op nummer 1 en met name kinderen draagt hij een warm hart toe. Desondanks dient een toekomstig eigenaar stevig in de schoenen te staan en een consequente maar zeker geen harde opvoeding te kunnen geven.
from a Legendary Well bullmastiffs.
Na een aantal leuke reacties, op een mooi opgroeiende Kane, besloten we een keer een show met hem te lopen, dit werd een succes en het bullmastiff viruswas helemaal toegeslagen. We gingen kijken naar een bullmastiff teefje dat zijn er uiteindelijk twee geworden, een kennelnaam werd aangevraagd en Cursus KK1 Kynologische kenniswerd gevolgd.
HondenTV Rashond van de week Bullmastiff Seizoen 2 Aflevering 2 YouTube.
Dogs 101 BULLMASTIFF Top Dog Facts About the BULLMASTIFF Duration: 417. Brooklyns Corner 17824, views. HondenTV Rashonden De Whippet Seizoen 2 Aflevering 9 Duration: 152. Honden TV 912 views. BULLMASTIFF: A DOG LOVER'S' INTRODUCTION Duration: 242. Dogumentary TV 176093, views.
Bullmastiff Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Alles over je huisdier. De Bullmastiff is een zachtaardige, aanhankelijke hond die een goede keuze is voor gezinnen met kinderen die zich redelijk kunnen gedragen. De Bullmastiff in een notendop. Door de natuurlijke achterdocht van de Bullmastiff is socialisatie en training op jonge leeftijd van cruciaal belang.
De Bullmastiff HondenTV.
Een Bullmastiff is een kruising tussen Mastiff en Bulldog. Een echte krachtpatser met een hart van goud. Hij is krachtig, heeft veel uithoudingsvermogen, is actief en enorm betrouwbaar. Een Bullmastiff is een echte gezinshond, altijd waakzaam en klaar om zijn baas en het gezin te verdedigen tot elke prijs.

Contacteer ons