Resultaten voor japanse spaniel

 
japanse spaniel
Japanse spaniël Wikipedia.
Externe link bewerken. Japanese Chin Club of America dode link. Moony's' Faith Japanese Chins, Japanse Spaniel kennel. Shimo Japanese Chins, Japanse Spaniel kennel. Zie de categorie Japanese Chin van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. FCI groep 9: gezelschapshonden.
Matrassen kopen
Tibetaanse Spaniel Honden rassen Honden.
Opgericht 21 maart 1931. www.pekingees-en-dwergspanielclub.nl Rasvereniging voor Bichon Frisé, Bolognezer, Chinese Naakthond, Coton de Tuléar, Japanse Spaniël, King Charles Spaniël, Leeuwhondje, Lhasa Apso, Mexicaanse Naakthond, Peruaanse naakthond, Pekingees, Tibetaanse Spaniël. De Tibetaanse Spaniël werd door Tibetaanse monniken gefokt, waar zij werden gehouden als gezelschap en als waakhond.
opleiding auditor onderwijs
Japanse Spaniel op Honden-Katten.nl.
Over Japanse Spaniel. Op deze site kunt u informatie vinden over de Japanse Spaniel. Rasvereniging Rasbeschrijving Fokkers. De Japanse Spaniel is een hond voor grote en kleine mensen, die graag speelt maar niet als speelgoed behandeld wil worden. Hij is aanhankelijk, innemend en lief voor kinderen.
client
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Japanse Spaniël.
Male animals should have two apparently normal testicles fully descended into the scrotum. Only functionally and clinically healthy dogs, with breed typical conformation should be used for breeding. Foto's' van pups. Foto's' van pups. Cavalier King Charles Spaniël. Evaluatie Cavalier Convenant.
advertentie op google
Japanse Spaniel.
Er is weinig fokmateriaal beschikbaar, met name in het land van herkomst. De Japanse Spaniel is een innemende, kleine, mooie, sierlijke en levendige hond. De Japanse Spaniel is een hond voor grote en kleine mensen, die graag speelt maar niet als speelgoed behandeld wil worden.
virusscanner
Japanse Spaniël-Hoeve Hoogland.
De vacht is lang, zacht en zijdeachtig. De meest voorkomende kleur is zwart met wit, toch komen ze ook voor in wit met rode kleur.De prachtige vacht van dit ras klit niet tot nauwlijks. Japanse Spaniël kopen? Regelmatig hebben we nieuwe japanse spaniël nestjes te koop.
horloge citizen
De 10 Japanse Hondenrassen Hondenfun.nl.
Veel spaniëls komen oorspronkelijk uit Engeland, dus het is opvallend dat er ook een Japanse versie van dit ras is. Stiekem is de Japanse spaniël helemaal niet Japans, want er wordt gedacht dat deze hond oorspronkelijk uit China of Korea komt.
dela
Natuurinformatie Alle hondenrassen van de wereld.
Engelse Cocker Spaniel. Engelse Springer Spaniel. Welsh Springer Spaniel. Ierse Water Spaniel. Gezelschap en dwerghonden. Coton de Tular. Kleine Belgische hondenrassen. Chinees Gekuifde Naakthond. Cavalier King Charles Spaniel. King Charles Spaniel. Japanse Spaniel en Pekingesen. bron: Fdration Cynologique Internationale FCI.
wat kost een golden retriever pup
Japanse Chin Pedigree.
Het is nog steeds een raadsel waarom de Japanse Chin of de Japanse Spaniël betrekkelijk zeldzaam en onbekend is. Het is een kleine hond die alles te bieden heeft wat je je maar wensen kan makkelijk te verzorgen, leuk om te zien, en zelfs in koninklijke huizen geliefd is Koningin Alexandra had maar liefst 261 van deze honden!
japanse spaniel 09aug14 YouTube.
Log in om je mening te geven. Beoordelingen zijn beschikbaar wanneer de video is verhuurd. Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 30 aug. De Japanse Spaniel is een innemende, kleine, mooie, sierlijke en levendige hond.
Japanse Spaniel De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
De Japanse Spaniel werd vroeger zo klein gefokt, dat de adellijke dames ze huisvesten in bamboe vogelkooitjes en als zij een wandelingetje maakten konden de hondjes eenvoudig in de wijde mouw van de kimono worden meegedragen. Tegenwoordig is de Japanse Spaniel zich terdege bewust van zijn voornaamheid en roemruchte historie die van hem een adellijke verschijning heeft gemaakt.
Japanse Spaniel Honden Page.
De Japanse Spaniel staat op dit moment op de 93e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Japanse Spaniel. Geen overige informatie over de Japanse Spaniel gevonden. Heb jij overige informatie over de Japanse Spaniel?

Contacteer ons