Meer resultaten voor japanse spaniel

 
japanse spaniel
Japanse Spaniel rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Japanse Spaniel werd vroeger zo klein gefokt, dat de adelijke dames ze huisvestten in bamboe vogelkooitjes en als zij een wandelingetje maakten konden de hondjes eenvoudig in de wijde mouw van de kimono worden meegedragen. Tegenwoordig is de Japanse Spaniel zich terdege bewust van zijn voornaamheid en roemruchte historie die van hem een adelijke verschijning heeft gemaakt.
SEO checker
Japanse Spaniël Hondentrainingen.
De Japanse Spaniël is een goede waakhond en weet precies wie zijn vriend is en vertrouwt nooit zijn vijand. De Japanse Spaniël blaft weinig. De Japanse Spaniël heeft een wat eigenwijs karakter maar de hond is gek op spelen, rennen en wil consequent opgevoed worden.
monte carlo casino
Waarom mijn Japanse Chin pup kopen bij DogCatandCo?
De Japanse Spaniel is een onafhankelijke denker en hij gaat zijn eigen gang. Deze hond houdt van aandacht en zorg. Deze hond is gevoelig, alert en gracieus en heeft een zeer mooi uiterlijk. De Japanse Spaniel kan een bruikbare waakhond zijn.
industriele plafondlamp
Japanse Spaniël Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Japanse Spaniël. De Japanse Spaniël is een kleine hond met een platte snuit. Hierdoor hebben deze honden heel vaak te kampen met het brachycefaal obstructief syndroom, waardoor hun ademhaling belemmerd wordt. Hiervan kunnen ze hun hele leven last hebben.
marbett stelvoeten
Japanse spaniël Wikipedia.
Korte en brede snuit. Japanse Spaniëls zijn heel leerzaam. Ze luisteren goed, maar soms kunnen ze koppig zijn. Externe link bewerken. Japanese Chin Club of America dode link. Moony's' Faith Japanese Chins, Japanse Spaniel kennel. Shimo Japanese Chins, Japanse Spaniel kennel.
Japanse Spaniel De website van Pekingees en Dwergspanielclub.
De Japanse Spaniel werd vroeger zo klein gefokt, dat de adellijke dames ze huisvesten in bamboe vogelkooitjes en als zij een wandelingetje maakten konden de hondjes eenvoudig in de wijde mouw van de kimono worden meegedragen. Tegenwoordig is de Japanse Spaniel zich terdege bewust van zijn voornaamheid en roemruchte historie die van hem een adellijke verschijning heeft gemaakt.
Japanse Spaniel De Nieuwe Hond.
Ze wegen tussen de 25, en 3 kilo. De schedel is bol met een diepe stop. De neus van de Japanse Spaniel is breed met wijd geopende neusgaten. De oren zijn lang en hebben een driehoekige vorm. Ze hebben een schaar of tanggebit.
Hondenrassen: Japanse spaniël Dier en Natuur: Huisdieren.
Ga lekker met hem spelen en laat hem rennen, zodat hij zijn energie kwijt kan. De Japanse spaniël is niet zo moeilijk om op te voeden, maar er moet rekening worden gehouden dat hij een eigenwijs karakter kan hebben en dit vraagt soms wat geduld van het baasje.
Japanse Spaniel Honden Page.
De Japanse Spaniel staat op dit moment op de 94e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Japanse Spaniel. Geen overige informatie over de Japanse Spaniel gevonden. Heb jij overige informatie over de Japanse Spaniel?
Japanse Chin Hondencentrum.
Grootte: 18-28 cm. Gewicht: 2-4 kg. Kleur: wit met duidelijk afgegrensde zwarte of roodgele platen. Het karakter van de Japanse Spaniel is altijd vrolijk, de hondjes zijn levendig en ze vinden het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Japanse Spaniel informatie over de Japanse Spaniel Royal Canin.
Ras afkomst: Japan. Andere rasnamen: Japanse Spaniel, Tchin, Japanse Chin. Uiterlijke kenmerken van de Japanse Spaniel. Japanse Spaniel en Pekingees. Het karakter van de Japanse Spaniel. De Japanse Spaniel is erg robuust, levendig, schrander, een beetje onrustig, maar erg aan zijn baas gehecht.
Japanse Chin Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Als een favoriet van de Japanse rechterlijke macht, mocht dit ras alleen het eigendom zijn van leden van de Japanse keizerlijke familie en werden vaak aangeboden als een koninklijk geschenk. In 1853 werd de Japanse Chin zeer populair toen deze als geschenk gegeven werd aan Koningin Victoria. In 1964 werden ze geëerd als een van nationale symbolen van Japan. Oorspronkelijk was de naam de Japanse Spaniel.

Contacteer ons