Resultaten voor kanaänhond

 
kanaänhond
Waar een Kanaan hond kopen? HondenForum.
Waar een Kanaan hond kopen? HondenForum Archief Waar een Kanaan hond kopen? 10 maart 2012 om 2115.: Ik wil graag een kanaanhond kopen. Graag over dit onderwerp, niet over andere hondenkeuzes. Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
bijzettafeltje
Hondenencyclopedie.be: Kananhond.
Indien men de Kanaänhond van jongs af aan aan mensen en dieren laat wennen, heeft hij in zijn latere leven met kinderen en huisdieren geen problemen. Hij is snel van begrip, luistert goed en is goed in staat commando's' op te volgen.
machine stelvoeten
Canaänhond Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
portugese tegel
Kanaan Hond worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Van de Kanaanhond of Canaan Dog, Kelef K'naani, Isral Canaan Dog is het bekend dat het ras al ver voor het begin van onze jaartelling voorkwam en er zijn afbeeldingen gevonden van omstreeks 2200 voor Christus, waarop de kenmerken van de tegenwoordige Kanaanhond duidelijk te zien zijn.
tafelmodel koelkast
Kanaän hond informatie over de Kanaän hond Royal Canin.
Home Kanaän hond Producten. De Kanaänhond is een Israëlische ras. Het ras werd gecreëerd door verwilderde honden te kruisen. Van een hond met zoveel wilde drift in zijn genen en geschiedenis, mag je verwachten dat hij gehard en onafhankelijk is.
Kanaänhond OMyDog.
Wachtwoord vergeten Een account aanmaken. Spitsen en honden van het oerhondtype / Keeshonden en oertypen Honden van het oerhondtype Kanaänhond FCI: 273. Alle fokkers van dit ras. De Kanaänhond is afkomstig uit Israël en behoort tot de oudste rassen ter wereld.
Honden.net Kanaanhond.
Vanwege zijn grote vermogen om te leren is deze hond als wacht in de oorlog gebruikt en als boodschapper, volger, speurhond en om mijnen op te sporen. De Kanaanhond is zeer geschikt om spoor te volgen en voor andere soorten achtervolgingen, omdat het een bovenmate snelle hond is.
Kanaänhond definitie Encyclo.
De Kanaänhond is een zeer oud hondenras uit Israel. Een Kanaänhond wordt ongeveer 55 centimeter hoog. Het ras is ongeveer 4000 jaar oud. Het is van oorsprong een wilde hond. Bedoeïenen vingen soms jonge honden om er een waakhond van te maken.
Kanaänhond Rassen Honden Hondenrassen.
Er zijn echter geen bewijzen voor dat de Kanaänhond toen geleefd zou hebben. De honden worden nu gezien als een afstamming van de Pariahonden, deze leven al duizenden jaren in Palestina. Ze zijn waaks en liefdevol naar mensen toe. De Kanaänhond is een hond die erg statig is.
Kanaan Hond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Vandaag de dag voert de Kanaan hond nog steeds deze taken uit. Voorheen was het een zeldzaam ras, maar inmiddels zijn ze nu stevig verankerd in Israël, West-Europa, Engeland en de Verenigde Staten. De Kanaan Hond is goed uitgebalanceerd, sterk en van middelgrote omvang.
Kanaänhond Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Kanaänhond? Kijk dan op onze Kanaänhond opvoeden pagina. De Kanaänhond heeft een hoogte van 50-60 cm, en een gewicht van 18-25 kg. Kleur: Alle kleuren zijn bij de Kanaänhond toegestaan, behalve grijs, gestroomd en driekleur.

Contacteer ons