Zoeken naar tervuerense herder

 
tervuerense herder
Rasinfo.
De Belgische Herder is een ras dat vier variëteiten kent: de Mechelaar, de Laekense herdershond, de Groenendaeler en de Tervuerense herdershond. Deze variëteiten onderscheiden zich naar haarsoort en kleur. In het jaarboek van ONZE HOND aandacht voor dit bijzondere ras.
praxis
Tervuerense herder.
De Tervuerense herder vereist een buitensporige hoeveelheid lichaamsbeweging en mentale stimulatie. Ze worden niet aanbevolen voor de stad of appartement. De Tervuerense herder doet het het beste in een landelijke omgeving waar ze mogen werken en voldoende ruimte hebben om veilig te zwerven, lopen, werken en spelen.
marbett stelvoeten
the Red Dragon Tervuerense Herders.
Qira 1VB pups en beste pup van de show Piper 1U tussenklassen. nieuwe foto's' van Qenzo the Red Dragon. nieuwe foto's' van Quivive the Red Dragon. Pup geboren het is er maar een, van Grimmendans Iroquoi X Maska the Red Dragon.
boiler in keuken
Tervuerense herder Wikipedia.
Tervuerense herders hebben en consequente maar vriendelijke opvoeding nodig door hun gevoelige en speelse aard. De Tervuerense herder moet, net zoals zijn naaste familielid de groenendaeler, van jongs af aan gewend raken aan kinderen en andere huisdieren. Dan levert dat later geen enkel probleem op.
vaatwasser inbouw
Casyka.nl Belgische herders.
3 teven, 6 reuen. Highway to Hell du Bois du Tot X Ixus van de Hoge Laer. Meer info zie puppies /More information on puppies. For information or reservations call 06 14 30 75 04 or send us an email edwinstammis@casyka.nl.
Kennel du Fauve Beaute Tervuerense herder en Hollandse herder. Du Fauve Beaut, Tervuerense en Hollandse Herders. Tervuerense Herder en Hollandse Herderkennel du" Fauve Beaut."
Tervuerense herder.
De Tervuerense Herder die met harde hand wordt opgevoed kan nerveus gedrag en ADHD-achtige trekken gaan vertonen. Kinderen dienen de Tervuerense Herder in hun waarde te laten. Verzorging en gezondheid. De lange vacht van de Tervuerense Herder vraag niet veel onderhoud.
Rasinformatie Tervuerense Herder MaxLuna.
De Tervuerense Herder is middelgrote, langharige hond met een charmant voorkomen. Bijna alle goede eigenschappen, die je voor je hond kunt wensen, zitten verzameld in deze Belgische herdershond. De Tervuerense Herder is een hond die zowel kracht als elegantie uitstraalt.
Tervuerense Herder rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. De Tervuerense Herder is een van de vier Belgische Herdershonden, die van oorsprong bewakers zijn van huis en hof. De Tervuerense Herder komt uit Tervueren bij Brussel. Ze staan dichtbij de Duitse Herder qua afstamming.
Tervuerense Herder Honden Page.
Aan het einde van de vorige eeuw begon men in Belgie een aantal varianten van de herdershond op zuiverheid te fokken, hetgeen ertoe leiddedat de Belgische Kennel Club in 1897 vier verschillende rassen goedkeurde, namelijk de langharige Groenendaeler en Tervuerense Herder, de kortharige Mechelaar en de ruwharige Lakense Herder.
Tervuerense herder Herdershonden.nl.
Tegelijkertijd kan de Tervuerense herder terughoudend zijn richting buitenstaanders. Tervuerense herders zijn erg alert en reageren sterk op gebeurtenissen in de omgeving. Opvoeding Tervuerense herder. Hoewel de Tervuerense herder elegant oogt en zeer loyaal is richting de baas, is een strikte opvoeding vereist.
licg.nl Belgische Herdershond.
De Tervuerense Herder is wat kleur betreft gelijk aan de Mechelse Herder of zwartgevlamd grijs maar heeft een langharige vacht, behalve op de kop, op de oorpunten en aan de voeten. Langs hals en borst, aan de achterkant van de dijbenen en de staart is het haar langer dan op de rest van het lichaam.

Contacteer ons