Zoeken naar groenendaeler

 
groenendaeler
Groenendaeler Honden rassen Honden.
De gewenste hoogte is gemiddeld 62 cm voor de Groenendaeler reu, 58 cm voor de Groenendaeler teef. Bij beide is 2-4 cm lager of hoger toegestaan. Gewicht: Groenendaeler reuen ongeveer 25-30 kg, Groenendaeler teef ongeveer 20-25 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl.
ongesteldheid uitstellen
Temperamental Groenendaeler Tervuerense Herder.
TEMPERAMENTAL Groenendaeler Tervuerense Herders. Wij zijn verhuisd naar Gotland Zweden met gezin en honden per september 2016. Site bijgewerkt september 2016 Nieuwe foto's' van onze Groenendaeler Csalafinta Csahos VAHUR hierboven. Vahur zal in januari 2016 trotse vader worden van pups in Australie bij kennel Beljekali van Craig en July Fynmore.
barth lijsten amsterdam
Groenendaeler Honden Page.
De Groenendaeler Jules" verwierf in deze periode een tiental eerste prijzen bij africhtings wedstrijden en was vier jaar na mekaar de kampioen bij de Internationale Africhtingskampioen schappen te Parijs 1908-1911 De eerste en tweede wereldoorlog waren rampen voor de Belgische herders.
espresso machine kopen
Trainen.
Trainen met je Groenendaeler. Waarom wil iemand een Groenendaeler en wat wil je ermee doen. Een Groenendaeler is gefokt om te werken, om iets te doen. Het hangt natuurlijk ook nog eens af uit wat voor ouders/lijn de hond komt qua temperament.
groenendaeler pups video.MP4 YouTube.
groenendaeler pups te koop. groenendaeler pups reutjes en teefjes te koop. Al onze pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het" hezehof" heesstraat 110 te lummen 3560.
Groenendaeler.
In tegenstelling tot de andere drie Belgische Herders, is de Groenendaeler niet vernoemd naar een Belgische woonplaats maar vernoemd naar een Belgisch kasteel. De Tervuerense Herder en Groenendaeler zijn qua karakter en temperament over het algemeen gelijk. De hond is in het verleden gebruikt als diensthond.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Nieuwe Pups.
Reactielink maandag, 27 juli 2015 1806: Geplaatst door Van der Tempel-Heeringa A. Graag wil ik van u weten of u op dit moment een groenendaeler voor herplaatsing hebt of een pup. Mijn Groenendaeler is helaas dood gegaan in september 2015.mijn ander hondje in december.
Groenendaeler rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Groenendaeler is genoemd naar het Kasteel Groenendael in het Zonienwoud ten zuiden van Brussel. Uit de gemeenschappelijke voorouders van alle Belgische Herdershonden, de Picard d'Uccle, werd uit een nest met de zwarte, langharige teef Petite de Groenendaeler gefokt. Hij werd gebruikt als veehoeder en waakhond.
Boekwinkeltjes.nl hnd OH Haak R DE GROENENDAELER.
hnd OH Haak R DE GROENENDAELER. Schrijver: hnd OH Haak R. Titel: DE GROENENDAELER. Bijzonderheden: zie info: softback 96 blz. serie: onze dierbare huisvrienden. Prijs: 595, Excl. Meer info: Deze langharige Belgische. herdershond trekt ook graag op met het gezin en wil zich overal mee bemoeien.
Groenendaeler Rassen Honden Hondenrassen.
Show ook je hond naar hondenshow. Fokker, Belgische herder, Groenendaeler, Mechelse herder, Tervuerense herder, Laekense herder, hond, pup, herder. Belgische Herder Club Nederland. Belgische herder, club, vereniging, Groenendaeler, Tervuerense herder, Mechelse herder, Laekense herder, lid, sport, uitslagen, fotoalbum, fokken, nesten, pups.
Belgische Herdershond, Groenendaeler Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Belgische Herdershond, Groenendaeler. De Groenendaeler is een Belgische Herdershond en als hondenras een stuk gezonder dan de Duitse Herdershond. Heupdysplasie komt veel minder vaak voor dan bij de Duitse Herdershond 3% ten opzichte van 21%. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties hiervoor zijn kostbaar, ook omdat het een vrij groot ras betreft.

Contacteer ons