Meer resultaten voor bordeaux dog pups te koop

 
bordeaux dog pups te koop
pups
Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.
Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Het lijkt erop dat lokale gegevensopslag in je browser is uitgeschakeld. Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen. Verder
lekke kelder
Vind bordeauxdog in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Pups worden in. Te koop Grove Bordeauxdog / Bordeaux dog x Bullmastiff Pups. Te koop forse bordeauxdog / bordeaux dog x bullmastiff pups ze zijn zeer lief, sociaal en met andere dieren opgegroeid. Ook zijn ze ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd.
vaatwasser inbouw
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Aanschaf pup.
De prijs voor de pups is een zaak tussen pupkoper en fokker. De door de fokker vastgestelde prijs zegt overigens niets over de kwaliteit van de pup. De gemiddelde prijs ligt momenteel tussen de 1250 en 1500. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Bordeaux Dog te koop aangeboden op allerlei sites.
kleding bedrukken
priskimberhoeve.nl Over ons.
Wij zijn de familie Polhout uit Barneveld, wij zijn liefhebber en tevens fokker van de Bordeaux Dog, een prachtige ras met zoveel positieve eigenschappen en eigenaardigheden, waar je nooit over uitgesproken raakt. De Bordeauxdog is een zeer imposante, niet gauw van zijn stuk gebrachte hond, die een behoorlijke uitstraling heeft, maar een goudeerlijk karakter heeft en een echte gezinshond is. de rust en kalmte die deze honden uitstralen heeft ons zo gepakt dat wij er gelijk helemaal verliefd op zijn geraakt ze, zijn stapelgek met kinderen, wij zelf hebben hebben wij ook 3 kinderen en inmiddels kleinkinderen waar wij op passen en die ook tussen onze doggen vertoeven en dit gaat echt perfect. In 1992 zijn wij begonnen met een Bordeauxdog ook vaak Dogue de Bordeaux genoemd aan te schaffen en dit is ons zo goed bevallen dat wij nu een hele goede lijn opgezet hebben, bestaande uit meerdere reuen en ook meerdere teefjes, u snapt dus wel, ze hebben ons hart echt gestolen, en dan te bedenken dat wij voorzichtig zijn begonnen met een teefje en toen nog maar een teefje, een reu, en dan zie je hoe het een en ander kan gaan.
taxi Tilburg
Bordeaux Dog pup kopen verkopen fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
JACK, de Bordeaux Dog. Dasco, de Bordeaux Dog. Nala, de Bordeaux Dog. Lola, de Bordeaux Dog. Jessie, de Bordeaux Dog. Jack, de Bordeaux Dog. Bordeaux Dog pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Bordeaux Dog pups te koop!
leenbakker bedden 1 persoons
Bordeaux Dog Puppies Te Koop.
Ras: Bordeaux Dog. Bordeaux Dog pups te koop in België. Bordeaux Dog pups te koop in Nederland. Dit e-mailen Dit bloggen! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Bordeaux Dog Puppies Te Koop: Navajo pup te koop. Ras: Bordeaux Dog.
droogrek
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Woningen te koop. Zaken en Transacties. Dieren en toebehoren. Particulier 111 Zakelijk 7. Pup 66 Volwassen 42 Onbekend 7. Drenthe 2 Friesland 4 Gelderland 9 Groningen 2 Limburg 5 Noord-Brabant 10 Noord-Holland 56 Overijssel 19 Utrecht 1 Zeeland 1 Zuid-Holland 8 Meer Minder. Reu 54 Teef 39 Nvt 17 Onbekend 8. Ja 115 Nee 3. Ja 116 Nee 2. 118 advertenties gevonden in Honden. Dieren en toebehoren Honden. Datum nieuw naar oud. Datum oud naar nieuw. Prijs hoog naar laag. Prijs laag naar hoog. Pups van BOOMERS, SHIH TZU en LHASA APSO!
Welcome Red Force Bordeau dog.
Bordeauxdog Pups Te Koop / Bordeauxdog Pups kennel / bordeauxdog pups te koop Limburg.
Onze pups op video. Bordeaux dog pups reutjes en Bordeaux dog pups teefjes te koop in kennel het Hezehof. De Bordeauxdog dog is een grote, maar toch zeer rustige hond. Deze hond is zeer moedig, kindvriendelijk en zeer gehecht aan zijn gezin.
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
White Swiss Shepherd Dog. Zuid Russische Owcharka. Zwarte Russische Terrier. Alle filters wissen. Puppies te koop. Categorie: Puppies te koop. 18 advertenties gevonden in Puppies te koop. Alaska Malamute pups beschikbaar. Ras: Alaskan Malamute. Geplaatst op: 27-12-2018. Aanbieder: Wilma Hell-Frijters. Tibetaanse terrier pups verwacht rondoud en nieuw!
Bekijk aanschafprijzen van rashonden B.
Kennels Faire des Amis Van Het Klotzicht De Hoolhoeve Briards Le Berger De La Ruche v.d. van 1.200, tot 1.700., Kennels New Sensation's' Bullmastiffs van de zwarte eugte Bulls off Tysons Home. Kennels yoeckydoe's' BE. van 1.500, tot 1.750., Kennels Heros de Bordeaux.
Bordeauxdog Puppies Honden.
Ik ben al adverteerder op Hondenmarktplaats. Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website.: Nog geen adverteerder op Hondenmarktplaats? Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen.: Meerdere advertenties beheren. Toegang tot je persoonlijke marktkraam. Gratis advertenties omhoog plaatsen. Nieuw bij Hondenmarktplaats. Dierendag verwennerij voor uw hond. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Honden in nood red hun van de dood. Honden Puppies en Toebehoren. Kunst en Creatief. Opvoeding van uw hond. Rasverenigingen en Clubs. Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Je bent hier.: Basset Hound Puppies. Bearded Collie Puppies. Berner Sennen Puppies. Border collie Puppies. Cairn Terriër Puppies. Canadese Herder Puppies. Cane Corso Puppies. Cavalier King Charles Spaniel Puppies. Chih tzu Mops Puppies. Chow Chow Puppies. Cocker spaniel Puppies. Duitse Staande Puppies. Epagneul Breton Puppies. Flatcoated Retriever Puppies. Franse Bulldog Puppies. Galgo Whippet Puppies. Golden retriever Puppies. Hollandse Herder Puppies. Jack Russell Puppies. Mechelse herder Puppies. Overige Honden Puppies. Overige Rashonden Puppies. Pinscher en schnauzer Puppies. Retrievers en Labradors Puppies. Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Bordeaux dog pups.

Contacteer ons