Meer resultaten voor cairn terrier

 
cairn terrier
Cairn Terriër Smølke katten en hondenvoer.
Home Smølke fun! Rassentest Terriërs Cairn Terriër. Dit is een actief en levendig terriërras met een uitgesproken karakter. De cairn terriër is intelligent en leert snel maar gaat ook wel graag zijn eigen gang. Een consequente training en opvoeding is noodzakelijk om deze hond zich goed te leren gedragen.
vouwgordijnen
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter Cairn Terriër.
Geregistreerd: 18 Dec 2002 1745.: Wij hebben ook een kruizing cairn terrier gehad. Ondanks een niet helemaal lekker verleden met daar uit voortvloeiende gedragsproblemen was het een geweldige hond. Zeer goed trainbaar, lekker speels, geen softie gedoe, maar soms lekker eigenwijs op een leuke manier. Titel: Re: Karakter Cairn Terriër.
condensdroger
Cairn Terriër informatie over de Cairn Terriër Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Cairn Terriër fokker of kennel. Heb je al een Cairn Terriër pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
kleding bedrukken
Cairn Terrier.
De vacht van de Cairn Terriër dient een paar keer per jaar geplukt te worden. Veel voorkomende gezondheidsproblemen: erfelijke oogziekten, huidproblemen, Patellaluxatie. Cairn Terrier is geschikt voor. Gg, UV-proef, VZH en triathlon, behendigheid, fietsen, joggen, springen, klimmen, flyball, speur en reddingshondenopleiding.
advertentie plaatsen ad
Cairn Terrier Hondentrainingen.
Veel terrierrassen vinden hun oorsprong op de Britse eilanden en stammen af van dezelfde voorouders. De familie van terriers die oorsprongkelijk in Schotland werd gefokt, valt uit een in de moderne Schotse Terrier, West Highland White Terrier, Cairn Terrier, en de Skye Terrier.
elektronisch
welkom bij kennel vdzilverstroom.nl. kennel van de zilverstroom Hollandse herdershond ruwhaar.
Rasbeeld Cairn Terriers. Zilverstroom 17-03-2014 1955: permalink in Cairn Terrier. De Cairn Terrier. De cairnterriër komt oorspronkelijk uit Schotland en was daar vermoedelijk een van de eerste terriërs. Hij heeft zijn bijdrage geleverd aan de vorming van de Schotse terriër en de West Highland white terriër.
morgenster zoetermeer
Vind cairn terrier honden op Marktplaats.nl.
Vintage broches Cairn Terrier hond goud Mondano broche retro. Mooie vintage design mondano broche cairn terrier hond afmeting: 45, x 4 cm met rode strass steentjes verzendkosten 275, euro in dikke enveloppe. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Cairn Terriers F Hofmeester.
Cairn Terrier Sound of Canna's.'
Home Cairn Terrier. Op deze pagina vind u een beschrijving van het karakter van de Cairn Terriër. Een Cairn Terriër is heel veel hond in een kleine verpakking. Een Cairn is een actief, vrolijk, speels en pittig hondje. Ze kunnen ook een sterk jachtinstinct hebben.
Wie heeft er een Cairn terrier? Bokt.nl.
Ik heb er zelf geen een maar ga bijna elke dag met de hond naar het uitlaatveldomheind en daar komt ook altijd een cairn terrier pup, het is een erg leuk en lief beestje en echt werkelijk nergens bang voor.
Cairn Terriër Pedigree.
Cairn Terriërs waren een van de eerste oorspronkelijke rassen van Schotland, afkomstig van de Schotse Hooglanden en de eilanden voor de westkust. De Cairn wordt sinds mensenheugenis gefokt om zijn speurzin waarmee hij kleine schadelijke dieren uit de spleten en holen in de rotsen cairns in deze streken haalde.
cairn terrier.
We hebben een Cairn, Skunck en fokken zo nu en dan een nestje pups. Wij zijn al vele jaren lid van de Nederlandse Cairn Terrier Club en uiteraard fokken wij uitsluitend volgens de regels van de NCTC en eisen van houden van honden voorheen de Raad van beheer.
Cairn Terrier.

Contacteer ons