Op zoek naar friese stabij?

 
friese stabij
De Friese Stabij.
De Stabijhoun wordt al eeuwen in Friesland gebruikt voor de jacht. De naam van de hond komt voort uit het snel uitgesproken Sta-me-bij, de toevoeging houn is de friese vertaling van het woord hond. De veelzijdige hond, destijds in de volksmond Bijkegenoemd, hielp zijn baas naast het jagen ook als waakhond, erfhond en werd zelfs als trekhond voor de kar ingezet. Ook als mollenvanger bewees hij zijn baas een goede dienst, want een mollenvelletje leverde vroeger goed geld op. In 1942 is het ras officieel erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Tegenwoordig wordt de Stabijhoun vaak als gezinshond gehouden, hij is aanhankelijk en kan goed met kinderen overweg. Andere huisdieren hebben weinig te vrezen. De hond is zeker geschikt als huishond mits hij dagelijks een flinke portie beweging krijgt. De Stabij beschikt nog altijd over jacht en speurtalent, ook de diverse takken van hondensport zijn geschikt.
friese zanger

Welkom op de website van Onze Stabyhoun, de vereniging van het Friese hondenras de Stabyhoun, ook wel genoemd Friese Stabij. Op deze website kunt u van alles vinden en lezen over onze vereniging, het ras, de fokkerij, pups, Stabyhounkennels, activiteiten en natuurlijk zijn er vele fotos te zien van Stabyhounen!
vouwgordijnen 130 breed
Friese Stabij hondenvoer Yourdog.
Selecteer een pagina. Home / Ras-specifiek hondenvoer / Friese Stabij. Hondenvoer voor jouw hond kun je hier bestellen. Kies de juiste verpakking en levensfase. Kies een optie. Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tags: Byke, Friese stabij.
friese zanger
Friese Stabij garantie.
Nu, 20 jaar later, zijn we veel ervaringen rijker en hebben we veel kennis opgedaan. Het belangrijkste is echter dat we na jaren van goed doordachte fokcombinaties van eigen Friese Stabij teven en geschikte Friese Stabij reuen, nu in het bezit zijn van een stel prachtige Stabij honden: Skipper onze dekreu, Snuf, Sita, Sindy en Senna.
kleding bedrukken
Puzzelwoordenboek Friese stabij.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Eén puzzelwoord gevonden voor Friese stabij. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
advertentie plaatsen ad
Ras informatie Friese Stabij MaxLuna.
De Friese Stabij heeft veel beweging nodig. Het is belangrijk dat hij lekker kan rennen, spelen en lange wandelingen maken. Eén keer per week goed borstelen is voor de Friese Stabij meestal voldoende, behalve tijdens de ruiperiode dan wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
elektronisch
Home Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld.
baasje van flatcoat Roover. Onze Friese stabij Yarda komt al vele jaren met veel plezier bij Syltjer Wâld. Niet alleen Yarda, maar ook wij genieten dan van onze vakantie. Wij zijn blij dat onze Yarda altijd goed wordt verzorgd door Sylvia.
friese stabij Honden Page.
Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de friese stabij. Popularitieit van de friese stabij. De friese stabij staat op dit moment op de 67e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de friese stabij.
Friese Stabij Kennel www.erf-t-elde.nl.
Aan de Poel. Friese Stabij Kennel. Aantal keer getoond.: Friese Stabij Kennel. Erf t Elde. Erf t Elde. Als Laatste bij ons weg gegaandat, het je goed mag gaan. Jens: Het gaat je goed. Jens: Samen met Anneke en Peter.
bol.com About 165 Animals The stabyhoun 9789058211736 Books.
Bags Travel Luggage. Terug naar Nederlands. Stay cool Action books Building supply deals Sales Everything for your holiday. back to home page. Hobby, Home Garden. Over Dieren 165 De Friese stabij. Publisher: Welzo Media Prod. 4.6 of the 5. Ask a question.
Friese stabij SZHSZH.
De Friese stabij is een jachthond. Bij de jacht op eenden en duiven is de stabijhoun een goede kameraad. Aan de hond merkt men, dat er wild in aantocht is. Hij blijft rustig op zijn plaats en houdt zich goed schuil.
Stabij Wikipedia.
Wel zijn er Zweedse, Deense, Finse, Noorse, Amerikaanse en Canadese rasverenigingen voor de Friese stabij. Anno 2010 zijn er ongeveer 3.500 originele stabijs met stamboom en worden er ieder jaar zo'n' 350 geboren. Close-up van een stabij. Het is een jachthond en ook een gezinshond.

Contacteer ons