Meer resultaten voor friese stabij

 
friese stabij
De Friese Stabij.
De Stabijhoun wordt al eeuwen in Friesland gebruikt voor de jacht. De naam van de hond komt voort uit het snel uitgesproken Sta-me-bij, de toevoeging houn is de friese vertaling van het woord hond. De veelzijdige hond, destijds in de volksmond Bijkegenoemd, hielp zijn baas naast het jagen ook als waakhond, erfhond en werd zelfs als trekhond voor de kar ingezet. Ook als mollenvanger bewees hij zijn baas een goede dienst, want een mollenvelletje leverde vroeger goed geld op. In 1942 is het ras officieel erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Tegenwoordig wordt de Stabijhoun vaak als gezinshond gehouden, hij is aanhankelijk en kan goed met kinderen overweg. Andere huisdieren hebben weinig te vrezen. De hond is zeker geschikt als huishond mits hij dagelijks een flinke portie beweging krijgt. De Stabij beschikt nog altijd over jacht en speurtalent, ook de diverse takken van hondensport zijn geschikt.
friese zanger
Friese Stabij hondenvoer Yourdog.
Selecteer een pagina. Home / Ras-specifiek hondenvoer / Friese Stabij. Hondenvoer voor jouw hond kun je hier bestellen. Kies de juiste verpakking en levensfase. Kies een optie. Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tags: Byke, Friese stabij.
friese zanger
friese stabij Honden Page.
Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de friese stabij. Popularitieit van de friese stabij. De friese stabij staat op dit moment op de 67e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de friese stabij.
Matrassen kopen
Transportboxen voor Friese Stabij.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Friese Stabij. Welke transportbox is geschikt voor een Friese Stabij? De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond.
interne audit cursus
Friese Stabij garantie.
Nu, 20 jaar later, zijn we veel ervaringen rijker en hebben we veel kennis opgedaan. Het belangrijkste is echter dat we na jaren van goed doordachte fokcombinaties van eigen Friese Stabij teven en geschikte Friese Stabij reuen, nu in het bezit zijn van een stel prachtige Stabij honden: Skipper onze dekreu, Snuf, Sita, Sindy en Senna.
Clone
Friese stabij in Engels, vertaling, Nederlands-Engels Woordenboek.
Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. Nederlands Noors Bokmål. Friesland in brede zin. Friese stabij in Engels. vertaling en definitie" Friese stabij" Nederlands-Engels woordenboek online.
google adwords keyword planner
Stabij: koppig als een echte Fries Landleven.
Stabij: koppig als een echte Fries. De Friese Stabij is een ideale gezinshond, die zo goed als vrij is van de erfelijke ziektes die bij menig ander ras voorkomen. Hij is echter wel zo koppig als een echte Fries. Voor Jolanda Bouwman is een Stabij de enige keuze voor haar Friese erf.
philips led lamp
Home Dierenlogeerboerderij Syltjer Wâld.
baasje van flatcoat Roover. Onze Friese stabij Yarda komt al vele jaren met veel plezier bij Syltjer Wâld. Niet alleen Yarda, maar ook wij genieten dan van onze vakantie. Wij zijn blij dat onze Yarda altijd goed wordt verzorgd door Sylvia.
friese stabij pups te koop
Friese Stabij Karakter Verzorging Hondenrassen De Nieuwe Hond.
De Friese Stabij heeft een licht gewelfde schedel. De voorsnuit en schedel zijn even lang. De neusrug is breed en recht. De oren zijn laag aangezet en worden hangend gedragen. De ogen zijn middelmatig groot. De Friese Stabij heeft een schaargebit.
Friese Stabij Kennel www.erf-t-elde.nl.
Aan de Poel. Friese Stabij Kennel. Aantal keer getoond.: Friese Stabij Kennel. Erf t Elde. Erf t Elde. Als Laatste bij ons weg gegaandat, het je goed mag gaan. Jens: Het gaat je goed. Jens: Samen met Anneke en Peter.
Puppyplaats.nl Friese Stabij dekreu advertenties.
Mooie lieve rustige Friese stabij. Mooie lieve rustige Friese stabij. 24 mei 2016. 24 mei 2016. Friese stabij staat ter dekking. Hallo, Onze Friese Stabij is nu bijna 2 jaar oud, en heeft al voor een aantal prachtig nestje friese stabij's' gezorgd.
Friese stabij SZHSZH.
De Friese stabij is een jachthond. Bij de jacht op eenden en duiven is de stabijhoun een goede kameraad. Aan de hond merkt men, dat er wild in aantocht is. Hij blijft rustig op zijn plaats en houdt zich goed schuil.

Contacteer ons