Meer resultaten voor havanezer

 
havanezer
Havanezer Rassen Honden Hondenrassen.
De kleur van de vacht is veelal wit met grijs, maar ook andere kleuren komen bij de Havanezer voor. De schofthoogte van de Havanezer is gemiddeld 27 cm, de reuen kunnen een paar cm groter zijn, maar de teefjes zijn altijd kleiner dan die 27 cm.
oranje casino
Havanezer.
De rasverenigingen; Eerste GezelschapshondenClub Nederland en Havanezer Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Havanezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie en ECVO-oogonderzoek.
ads
Royal Canin Havanezer Producten.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Havanezer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Havanezer fokker of kennel.
mkb
Hondenkennel Kuypers Toebast Kruising havanezer.
Raamfolie
Havanezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
elektronisch
Havanezer De Nieuwe Hond.
Ze wegen niet meer dan 6 kilo. De schedel van de Havanezer is vlak en breed. De oren zijn puntig en worden hangend gedragen. De ogen zijn redelijk groot en amandelvormig. Ze hebben een schaargebit. Het lichaam is langer dan hoog.
gasfornuis
Rasportret Havanezer.
De Havanezer: een vriendelijke en gevoelige metgezel. Nog niet zo lang geleden was de Havanezer een onbekend ras. Nu is hij aan een gestage opmars bezig. De Havanezer dankt zijn populariteit aan zijn flexibele, zachtaardige houding. Hij is een echte gezelschapshond met een vlekkeloos karakter.
Havanezer.
De Havanezer is een nieuwsgierige, intelligente hond die graag met de baas op stap gaat. Socialisatie en opvoeding. Doordat de Havanezer een klein hondje is, is de verleiding groot om hem te bemoederen en hem te beschermen tegen de grote boze wereld.
Havanezer Hondencentrum.
Kijk dan op onze Havanezer opvoeden pagina. De Havanezer reu en teef zijn 23-27 cm, het gewicht is ongeveer 5 kg. Kleur: Geheel wit zeldzaam, beige in alle nuances, zwart, havanabruin roodbruin, tabakskleur. Zwarte haarpunten zijn bij de Havanezer toegestaan.
Welkom bij Estrella Brillante Havanese Winterswijk.
De havanezer is een kleine gezelschapshond die erg houdt van gezelligheid en heel goed met kinderen om kan gaan. Het is een voordeel dat ze bijna niet haren. De havanezer is grappig en heeft een fantastisch karakter, kortom: een heel vrolijke, fijne en enorm lieve vriend!
Prachtige Havanezer Puppies Honden.
Ze zullen kc geregistreerd zijn hebb. Kampioenschap Lineage Havanezer Puppies We zijn op zoek naar een liefdevol huis voor deze prachtige jongens en meisjes We hebben ze al genoemd, ze zijn een uitzonderlijk voorbeeld van dit ras, ze zijn zachtaardig en liefdevol.
Havanezer.
Galgo Español Gascon-Saintongeois Glen of Imaal Terriër Golden Retriever Gordon Setter Gos d'Atura' Català Grand Bleu de Gascogne Greyhound Griffon Belge Griffon Bleu de Gascogne Griffon Bruxellois Griffon Korthals Griffon Nivernais Griffon Vendéen Groenendaeler Groenlandhond Grote Zwitserse Sennenhond. Hannover'scher' Schweisshund Harrier Havanezer Heidewachtel Kleine Münsterlander Hollandse Herdershond Korthaar Hollandse Herdershond Langhaar Hollandse Herdershond Ruwhaar Hollandse Smoushond Hovawart.

Contacteer ons