Meer resultaten voor havanezer

 
havanezer
Havanezer.
De rasverenigingen; Eerste GezelschapshondenClub Nederland en Havanezer Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Havanezer. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie en ECVO-oogonderzoek.
Matrassen kopen
Royal Canin Havanezer Producten.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Havanezer. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Havanezer fokker of kennel.
iso 27001 gecertificeerd
Hondenkennel Kuypers Toebast Kruising havanezer.
scan
Havanezer rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
In 1982 kwamen er Havanezers uit Amerika naar Europa, sinds 1984 zijn ze ook weer in Nederland. De Havanezer behoort tot de Bichon groep, die uit zes rassen bestaat. Dat zijn: Bichon Frisé, Bolognezer, Coton de Tuléar, Havanezer, Leeuwhondje en de Maltezer.
Seo internet
Havanezer De Nieuwe Hond.
Ze wegen niet meer dan 6 kilo. De schedel van de Havanezer is vlak en breed. De oren zijn puntig en worden hangend gedragen. De ogen zijn redelijk groot en amandelvormig. Ze hebben een schaargebit. Het lichaam is langer dan hoog.
zinzi armband rose
Rasportret Havanezer.
De Havanezer: een vriendelijke en gevoelige metgezel. Nog niet zo lang geleden was de Havanezer een onbekend ras. Nu is hij aan een gestage opmars bezig. De Havanezer dankt zijn populariteit aan zijn flexibele, zachtaardige houding. Hij is een echte gezelschapshond met een vlekkeloos karakter.
Uitvaartverzekeringen
Havanezer.
De Havanezer is een nieuwsgierige, intelligente hond die graag met de baas op stap gaat. Socialisatie en opvoeding. Doordat de Havanezer een klein hondje is, is de verleiding groot om hem te bemoederen en hem te beschermen tegen de grote boze wereld.
puppies
Havanezer Hondencentrum.
Kijk dan op onze Havanezer opvoeden pagina. De Havanezer reu en teef zijn 23-27 cm, het gewicht is ongeveer 5 kg. Kleur: Geheel wit zeldzaam, beige in alle nuances, zwart, havanabruin roodbruin, tabakskleur. Zwarte haarpunten zijn bij de Havanezer toegestaan.
plafondlamp
Welkom bij Estrella Brillante Havanese Winterswijk.
De havanezer is een kleine gezelschapshond die erg houdt van gezelligheid en heel goed met kinderen om kan gaan. Het is een voordeel dat ze bijna niet haren. De havanezer is grappig en heeft een fantastisch karakter, kortom: een heel vrolijke, fijne en enorm lieve vriend!
Prachtige Havanezer Puppies Honden.
Ze zullen kc geregistreerd zijn hebb. Kampioenschap Lineage Havanezer Puppies We zijn op zoek naar een liefdevol huis voor deze prachtige jongens en meisjes We hebben ze al genoemd, ze zijn een uitzonderlijk voorbeeld van dit ras, ze zijn zachtaardig en liefdevol.
Havanezer.
Galgo Español Gascon-Saintongeois Glen of Imaal Terriër Golden Retriever Gordon Setter Gos d'Atura' Català Grand Bleu de Gascogne Greyhound Griffon Belge Griffon Bleu de Gascogne Griffon Bruxellois Griffon Korthals Griffon Nivernais Griffon Vendéen Groenendaeler Groenlandhond Grote Zwitserse Sennenhond. Hannover'scher' Schweisshund Harrier Havanezer Heidewachtel Kleine Münsterlander Hollandse Herdershond Korthaar Hollandse Herdershond Langhaar Hollandse Herdershond Ruwhaar Hollandse Smoushond Hovawart.
Welkom.
Havanezer Club Nederland. De Havanezer Club Nederland heeft als belangrijkste doel het in stand houden, bewaken en bevorderen van gezondheid, karakter, welzijn en rastypische eigenschappen van het ras havanezer. Voor alle teksten en afbeeldingen op deze site geldt het auteursrecht.

Contacteer ons