Resultaten voor vlinderhondje

 
vlinderhondje
Papillon en Phalène club Nederland Rasinformatie.
Onze Papillon en Phalène, in Nederland ook bekend als het vlinderhondje en het nachtvlinderhondje, zijn dwergspaniëls. De Papillon heeft grote staande oren met veel franje er aan, vandaar de naam Vlinderhondje. De Phalène heeft hangende oren en wordt daarom nachtvlinderhondje genoemd.
Matrassen kopen
Papillonclub.
Dus hou je van vlinderhondjes dan is dit de club waar je bij wilt horen! Senjod Ook al ken ik deze club voorlopig enkel van hun website, met onderling van gedachte te wisselen via het forum, geeft deze club mij een warm gevoel.
soorten audits
Vlinderhond puppy kopen? Alle informatie op een rij!
Het zogenoemde vlinderhondje; épagneul nain continental papillon of épagneul nain papillon. Het andere ras is het nachtvlinderhondje; épagneul nain continental phalene. Deze laatste komt minder vaak voor. Het verschil tussen deze twee rassen zit in de oren. Het vlinderhondje heeft grote oren die rechtop staan.
ransomware
Vind vlinderhondje in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Vlinderhondje du papillon ter dekking ik heb de keuze uit twee vlinderhond reutjes de reutjes hebben alle twee een super karakter, de drie kleur heet dusty en heeft veschillende keer voor nageslacht gezorgt, hij heeft een stamboom maar daar doen wij verder niets mee, bij een dekking kunt u een copy krijgen.
sportief horloge dames
Vlinderhondje Rassen Hondenplaza.
De rasinformatie fotos op deze pagina werden verzorgd door. Papillonkennel Fidgety Feet 2008. Meer op Hondenplaza over: Vlinderhondje. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Vlinderhondje. Er zijn video's: Video's' Vlinderhondje. Er zijn Honden profielen: Profielen Vlinderhondje. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Vlinderhondje.
Uitvaartverzekeringen
Vlinderhondje.
Het Vlinderhondje ontstond in de 16de eeuw en was een populaire schoothond van de adel en aristocratie in Europa. De Franse vertaling van Papillon is vlinder, die staat voor de witte bles op het voorhoofd en het lichaam, en de franje op de oren die lijken op de vleugels van de vlinder.
gratis honden pups
Puppyplaats.nl Vlinderhondje pups aangeboden.
Vlinderhondje puppy hond with FCI Pedigree. Puppy ist gechipt, mehrmals entwurmt, komplett geimpft, hat FCI Pedigree und internationale Petpass. Rüde ist nach erfolgreichen Eltern und wächst in einer Familie mit Kindern, weiteren Hunden und Haustieren auf Sir: WITTORIO DE POMPADOUR: PL 0/0, DNA P.
gu10 led dimbaar
Papillon Vlinderhondje Honden rassen Honden.
Deze aandoeningen komen bij dit ras vaker voor dan gemiddeld en zijn bewezen erfelijk of er bestaat een zwaar vermoeden dat de ziekte erfelijk is. Het wel of niet optreden van de ziekte is sterk afhankelijk van de manier van overerving van de genen van de ouderdieren.
website laten maken
Papillon kennel De La Maille Dunes Over ons.
We zijn Anja en Jos en hebben de Papillon vlinderhondjes beide als zelfde hobby. 3 kinderen hebben we van 2 er ook de hondjes als hobby hebben, zoals met hondjes, puppies te socialiseren en het lopen van ringtraining en showen.
Vlinderhondje.
de Épagneul Papillon, ook wel vlinderhondje genoemd, met rechtopstaande oren. Hij deed zijn intrede aan Het eind van de negentiende eeuw en is waarschijnlijk afkomstig uit Een kruising met de Dwergkeeshond. Land van herkomst. Épagneul Nain Continental. Lâ Épagneul Phalène, Lâ Épagneul Papillon, Vlinderhondje, Nachtvlinderhondje, Phalène, Papillon.
Waar vind ik vlinderhond pups te koop met paspoort?
Twee variëteiten kent het ras, die met een eigen naam door het leven gaan: met staande oren, de Papillon vlinderhondje, en de Phalène, met hangende oren, ook wel nachtvlinderhondje genoemd. Deze laatste is de originele vorm. Karakter van de Vlinderhond.: Het vlinderhondje is een aanhankelijk levendig hondje.
Vlinderhondje pup Bibi Mogi Hondenfotografie.
You are here: Home / kerst cadeaubon / Vlinderhondje Bibi. De telefoon gaat. Mary belt met de vraag of ik een puppy abonnement wil doen met Bibi, hun vlinderhondje dat ze net in huis hebben. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Contacteer ons