Resultaten voor bordo dog

 
bordo dog
priskimberhoeve.nl Over ons.
welkom op onze website hierbij, stellen wij ons even voor. Wij zijn de familie Polhout uit Barneveld, wij zijn liefhebber en tevens fokker van de Bordeaux Dog, een prachtige ras met zoveel positieve eigenschappen en eigenaardigheden, waar je nooit over uitgesproken raakt.
boomstamtafel op wielen
Vind bordeaux dog pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Bordeauxdog pups verwacht bordeaux dog van topouders. Priskimberhoeve rijksgediplomeerd verwacht binnenkort pups uit de volgende combinaties; queenie" v.d.priskimberhoeve" x thunderdome" at v.d.priskimberhoeve" shakira" v.d.priskimberhoeve" x valdi" z orisku" met stamboom met garantie en nabegeleiding. Bordeaux dog pups. Bordeaux dog pups te koop van eigen fok.
kassa systeem
Bordeaux Dog Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Bordeaux Dog. De Bordeaux Dog is qua uiterlijk een zeer stoere hond, maar door zijn zware bouw en onzorgvuldig fokken wordt hij gemiddeld niet ouder dan 55, jaar. In zijn relatief korte leven heeft de Bordeaux Dog bovendien een extreem grote kans op een flink aantal erfelijke aandoeningen die voornamelijk hun oorzaak vinden in de bouw.
boiler ketel
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Aanschaf pup.
Wanneer u van plan bent een Bordeaux Dog aan te schaffen, is het verstandig dat u zich van tevoren goed realiseert waar u aan begint. De Bordeaux Dog staat bekend als een vriendelijke hond die een consequente opvoeding nodig heeft.
klaarkomen vrouw
Puppyplaats.nl Bordeaux Dog pups aangeboden.
Hallo mijn naam is taira en ik ben een bordeaux dog / rottweiler samen met mijn vriendje pablo een blue nose pittbul hebben wij op 6-4-2015 12 super mooie puppys gekregen 7 reutjes en 5 teefjes Nu zoeken wij nog een nieuw warm en liefdevol huis voor onze babys.
Bordeauxdog Rassen Honden Hondenrassen.
De Bordeaux dog kan goed overweg met kinderen, hij is erg lief voor hen en trouw. De Bordeaux dog is altijd al ingezet als waakhond en dat wordt tot op heden nog steeds gedaan. De lichaamsbouw van de Bordeaux dog is als volgt: De hals is erg sterk en ze hebben een enorme nekomvang.
Vind bordeaux dog in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Bordeauxdog / Bordeaux dog pups. Prima verzorgende bordo pups, bent u op zoek naar een mooie en lieve bordo pups, dan zit u hier goed. Wij hebben namelijk een nestje met pups dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes. Onze pups zijn goed gesocialiseerd.
licg.nl Bordeaux Dog.
De Bordeaux Dog past bij een eigenaar die natuurlijk overwicht over zijn hond heeft en hem vriendelijk en rustig maar ook zeer consequent opvoedt. Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Bordeaux Dog het ras is dat u zoekt.

Contacteer ons