Meer resultaten voor ierse terrier

 
ierse terrier
bordeaux dog hondensoorten ierse terrier.
Deze website is gemaakt door Splendense www.splendense.nl. Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Ierse terriers Kennel. Ierse Terriër Hondentrainingen. Ierse Terriër mag weten wat er van hem verwacht wordt. Een Ierse Terrier in een goede bui kan en wil alles leren en werkt graag voor de eigenaar.
ads
Ierse Terrier De Nieuwe Hond.
Een Ierse Terrier dient zeer consequent en met strakke hand, maar zeer zeker ook met gevoel en veel liefde te worden opgevoedt. Zorg dat de training afwisselend is, zodat zijn aandacht niet verslapt. De Ierse Terrier moet minimaal twee keer per week geborsteld worden.
tankpas
Ierse Terriër Pedigree.
Hij heeft een hart dat drie maten te groot is voor zijn harige lijf; het hart van een dolende ridder. De Ierse Terriër heeft ook iets wat de meeste honden niet hebben, hij heeft iets van het mystieke van het land van zijn voorouders meegekregen. De Ierse Terriër kan 15 jaar worden.
hoodie bedrukken
Ierse Terrir worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Hij is een van de oudste Terrirrassen volgens de Ieren zelf is hij de oudste rashond ter wereld en de moderne Ierse Terrir stamt af van twee kampioenen uit de jaren na 1870, Erin en Killney Boy. De Ierse Terrir is ontstaan uit een lokale Ierse Terrirvariant, die samengesteld was uit diverse elementen: de Aardterrir uit een Engelse jachtkennel in Ierland, Rattehonden uit Cork, Zuid Ierland en Ballymena, en een inkruising van Terrirs van Wales.
elektrische
irrimas Ierse Terriers en Duitse herders.
De vader van de pups is naast een hele mooie roodharige en lieve reu ook nog een Kampioen. Omdat we er zelf helemaal gek van zijn willen we iedereen laten meegenieten middels deze web-site. Irrrimas nu ook op Facebook www.facebook.com/irrimas. We zijn aangesloten bij de Ierse Terrier vereniging en de VDH.
groupon boxspring
Ierse Terrier Hondenrassen.
Staffordshire Bull Terrier. Thai Ridgeback Dog. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Welsh Springer Spaniel. West Highland White Terrier. Zwarte Russische Terrier. Inloggen Wachtwoord vergeten Aanmelden. Meer over Ierse" Terrier." Een link toevoegen. Copyright 2016 VIMM BelgMediagroup Alle rechten voorbehouden.
vileda
Prijslijst.
Petit Basset Griffon Vendéen. Softcoated Wheaten Terriër. Welsh / Eng. Glen of Imaal Terrier. Airedale Terriër plukken. Duitse Staande draadhaar. Engelse / Gordon Setter. Golden / Flatcoated Retriever. Old English Sheepdog Bobtail. Schotse Collie langhaar. Zeer grote rassen. Ierse Wolfshond / Deerhound.
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.
Ierse Terriërs van de Mellifera Imkerij Bloem.
Gewicht: ongeveer 14 kg. Over de Ierse Terrier. De Ierse Terrier behoort tot de rasgroep Terriërs. Zoals de naam als zegt, komt de Ierse Terriër oorspronkelijk uit Ierland. Door zijn ruwharige vacht was hij goed bestand tegen het gure klimaat van dit land.
Puppyplaats.nl Ierse Terriër pups aangeboden.
regio Oost-Vlaanderen, België voor meer info, b. Prachtig nestje Ierse Terriër pups met stamboom, geboren op 19 augustus 2015. De ouders hebben. Prachtig nestje Ierse Terriër pups met stamboom, geboren op 19 augustus 2015. De ouders hebben beide een stamboom en ervaring met shows. Er zijn nog 3 reu. 18 oktober 2015. Ierse terrier pups.
Ierse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Ierse terriër is een hond die hoort bij de terriers. De honden zijn wat roekeloos, toegewijd en onstuimig. De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als waakhond en gezelschapshond.
Ierse terriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.

Contacteer ons