Meer resultaten voor ierse terrier

 
ierse terrier
Ierse Terriër Pedigree.
Niet veel is bekend over de voorouders van de Ierse Terriër maar hij werd lang geleden door Ierse boeren gebruikt als werkhond en waakhond en gezelschapshond voor het gezin. Hij heeft een hart dat drie maten te groot is voor zijn harige lijf; het hart van een dolende ridder.
inhuren
Ierse terriër Wikipedia.
Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Miniatuur Bulterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
boomstamtafel
bordeaux dog hondensoorten ierse terrier.
Deze website is gemaakt door Splendense www.splendense.nl. Of the Orchid's' Home Ierse Terrier Ierse terriers Kennel. Ierse Terriër Hondentrainingen. Ierse Terriër mag weten wat er van hem verwacht wordt. Een Ierse Terrier in een goede bui kan en wil alles leren en werkt graag voor de eigenaar.
Paribas
Ierse Terrier Honden Page.
Over zijn oorsprong is niet veel met zekerheid te zeggen, mogelijk hebben de ruwharige Black and Tan terriër en de Ierse Wolfhond in de 19e eeuw een rol gespeeld bij het ontstaan van het ras. Karakter van de Ierse Terrier.
miele
Irish Terrier Dog Breed Information.
First record of the Irish Terrier being shown as a recognized breed dates back to 1875 in Glasgow, Scotland. The Irish terrier is the raciest member of the terrier group, with a longer body and longer legs than the other terriers.
slotenmaker heerlen
103 beste afbeeldingen van Ierse terriër in 2019 Ierse setter, Schotse deerhound en Hondjes.
bezoekerspas aanmelden den haag
Ierse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Ierse terriër is een hond die hoort bij de terriers. De honden zijn wat roekeloos, toegewijd en onstuimig. De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als waakhond en gezelschapshond.
nilfisk
Ierse Terrir worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
Hij is een van de oudste Terrirrassen volgens de Ieren zelf is hij de oudste rashond ter wereld en de moderne Ierse Terrir stamt af van twee kampioenen uit de jaren na 1870, Erin en Killney Boy. De Ierse Terrir is ontstaan uit een lokale Ierse Terrirvariant, die samengesteld was uit diverse elementen: de Aardterrir uit een Engelse jachtkennel in Ierland, Rattehonden uit Cork, Zuid Ierland en Ballymena, en een inkruising van Terrirs van Wales.
vloerkleed
Ierse terriër definitie Encyclo.
De Ierse terriër is een hondenras. Geschiedenis De oorsprong van de Ierse terriër is zoals bij de meeste terriërs niet met zekerheid bekend. Een van de voorouders is met hoge waarschijnlijkheid de vandaag niet meer bestaande black and tan terriër. De selectie van het ras begon rond 1870. De Irish Terrier Club werd in 1879 opgericht.
Cilinderslot
Ierse Terrier Hondenrassen.
Staffordshire Bull Terrier. Thai Ridgeback Dog. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Welsh Springer Spaniel. West Highland White Terrier. Zwarte Russische Terrier. Inloggen Wachtwoord vergeten Aanmelden. Meer over Ierse" Terrier." Een link toevoegen. Copyright 2016 VIMM BelgMediagroup Alle rechten voorbehouden.
schilderwerken
Prijslijst.
Petit Basset Griffon Vendéen. Softcoated Wheaten Terriër. Welsh / Eng. Glen of Imaal Terrier. Airedale Terriër plukken. Duitse Staande draadhaar. Engelse / Gordon Setter. Golden / Flatcoated Retriever. Old English Sheepdog Bobtail. Schotse Collie langhaar. Zeer grote rassen. Ierse Wolfshond / Deerhound.
papieren draagtassen
NITC Nederlandse Ierse Terrier Club.
Sinds 1 juli 1947 bestaat zij als zelfstandige vereniging. Vandaag de dag is de Ierse Terriër Club een actieve club die 400 leden telt. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de liefhebberij voor het Ierse Terriër ras.

Contacteer ons