Resultaten voor terrier

 
terrier
Honden Dieren Toebehoren 2dehands.be.
franse bulldog red fawn kleur zwart prachtig nestje pups. franse bulldog red fawn kleur zwart prachtig nestje pups raszuiver franse bulldog pups te koop.red fawn kleur en 1 zwart super mooie! gisteren 2129: Dessel. Tibetaanse terrier pups nestje. Onze Tibetaanse terrier pups die u op de foto's' kan zien zullen het nestje mogen verlaten vanaf half Januari.
hondenvoer
Manchester Terrier Thunder Dragon.
gratis auto verkopen marktplaats
Australian Terrier.
Te vaak wassen is niet goed: dit maakt de vacht sluik, terwijl een zo hard mogelijke vacht gewenst is. De gehoorgang moet goed vrij gehouden worden van overtollig haar. De rasvereniging; Schotsche Terrier Club is bezig met de gezondheid van de Australian Terrier.
Marktplaats
Plezier voor mens dier! Welkom.
Wij zijn Max en Chantal, en onze grote liefde voor de Jack Russell Terriër en het plezier dat wij beleven aan het trainen en werken met onze honden, heeft ons er toe bewogen om in het Zuiden van Limburg een honden club speciaal voor de Jack Russell Terriër en andere Terriër rassen.
Marktplaats
Manchester Terrier Club Nederland.
Welkom op de site van de Manchester Terrier Club Nederland. Uitslagen Kampioenschapsclubmatch 26-7-2016. Voor de fotos van de Kampioenschapsclubmatch ga naar fotos. Voortgang over de Fairfok dd. 29-3-2016: klik hier. Om de covernotitie te lezen van de Fairfok: covernotitie Fairfok-AV.
Marktplaats
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy. Beste goede doelen website van het Jaar 2017.
Marktplaats
Adoptable Dogs in Your Local Shelter l Adopt a Pet l ASPCA.
Check out our nationwide database of dogs looking for good homes. Search by zip code to meet available dogs in your area! If you live in New York City, don't' forget to check out the dogs available at our ASPCA Adoption Center.
Marktplaats
Terriër hond Wikipedia.
Terriërs van het buldogtype, zoals de bulterriër, zijn rassen die uit buldoggen en terriërs gekruist zijn om de kracht van de buldog te verenigen met het felle temperament van de terriër. Ten slotte zijn er terriërs van het dwerghondtype, zoals de yorkshireterriër, die speciaal als gezelschapshond gefokt zijn.
mini
Cairn Terriër Rashondenwijzer.
Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Cairn Terriër. Bij de Cairn Terriër komen relatief vaak huid, oog en leveraandoeningen voor. Zo wordt atopie omgevingsallergie zeer vaak gezien, en komen de ernstige leveraandoeningen chronische hepatitis en een portosystemische shunt zo nu en dan voor.
Marktplaats
Vind terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Lieve kleine mini-yorkshire terrier biro mannelijke vergelijkbaar biewer otto kern 10 weken xxs weegt 980 g, otto kern op zoek naar een liefdevol nieuw huis, waar hij is ook zo hartelijk ontvangen, net als bij onze meesteres hij is ongeveer een uiteindelijk gewicht tussen 2000 g en 2500 g.
gratis auto verkopen marktplaats
Border Terrier.
Dit ras is gevoelig voor tandsteenontwikkeling. De Border Terriër is een relatief gezond ras. Een rasspecifieke afwijking is Spikes Diseaseop epilepsie gelijkende verkrampingen. Border Terrier is geschikt voor. Gg, UV-proef, VZH en triathlon, behendigheid, fietsen, joggen, springen, klimmen, flyball, speur en reddingshondenopleiding.
Marktplaats
Cairn Terrier Honden rassen Honden.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. NCTC Nederlandse Cairn Terrier Club, opgericht 1951. Prijs van een pup. De prijs van de Cairn Terriër, vastgesteld door de rasvereniging, bedraagt 700. De Cairn Terriër komt oorspronkelijk uit Schotland en is daar vermoedelijk een van de oudste terriërs.

Contacteer ons