Meer resultaten voor labrador

 
labrador
Oldambster Labrador Heem.
De labrador is een uitzonderlijk goedaardige hond, die graag werkt voor zijn/haar baas. Oorspronkelijk werd de labrador gefokt als jachthond voor wild te water, tegenwoordig is de labrador veelal een gezinshond. Dankzij zijn/haar werklust en intelligentie is de labrador niet moeilijk op te voeden, mits deze opvoeding duidelijk en tegelijkertijd zachtaardig wordt uitgevoerd.
chocolade
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat. Bij o ns groeien de pups in huis op. De Raad van Beheer erkend 2 Labrador rasverenigingen.
hondenvoer
Labrador retrievers of the Smacklabs. index.
training
Labrador Retriever Gelukkige Honden.
Meer lezen over de uiterlijke kenmerken? Bekijk de rasstandaard pagina van de Nederlandse Labrador Vereniging. De labrador lijkt qua uiterlijk op de Golden Retriever, deze twee honden worden nog wel eens door elkaar gehaald. De Labrador Retriever is over het algemeen een vriendelijk, vrolijk type.
seo en sea verschil
Nautical Joy Labrador Nautical Joy Labrador Home.
Rond 22 juli verwachten we gele en zwarte Labrador pups. De papa is Blacksugar Luis. 4 juni 2016 Nautical Joy Labrador Lewis port, 17 maanden oud behaalde de titel Nederlands Jeugdkampioen in Tilburg., 9 april 2016 Intarnational Dogshow de Utrecht.
training
Labrador retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly-coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flat-coated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
chocolade
labrador ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Na de labrador van Clinton is de presidentiële woning weer het terrein van de Engelse springer spaniels. De Telegraaf, 2001. Bij de grote honden wordt het meest gekozen voor de labrador en de golden retriever. Als deel van een afleiding.
startpagina
Labrador puppy: ALLES over Labrador puppy's' video's' foto's.'
Jij bent op deze Labrador pagina terecht gekomen, omdat jij erover nadenkt om een Labrador puppy aan te schaffen of. misschien weet je al zeker dat je een Labrador krijgt en ben je hier om je optimaal voor te bereiden.
hondenvoer
Labrador Dierenpension Maaszicht.
De rasstandaard heeft betrekking op zowel de lichamelijke als de geestelijke kenmerken en is bepaald door de Engelse Kennel Club en overgenomen door de FCI Féderation Cynologique International. De lichaamsbouw van de labrador moet zodanig zijn dat hij zijn werk als jachthond ten volle kan uitvoeren.
estepona te koop
Labrador houdt van eten en dat zit in de genen.
En dat zit in de genen, zo suggereert nieuw onderzoek. Eigenaren van een labrador is het vast al wel eens opgevallen: labradors houden van eten en gaan ver om je zover te krijgen dat je ze iets lekkers toe schuift.
pups
Labrador retriever Jachthonden.
Met zijn prettige, stabiele, rustige en vriendelijke karakter en zijn werklust is de Labrador niet voor niets al vele jaren de meest populaire jacht en huishond in Nederland. Met zijn wil om de baas te behagen, zijn leergierigheid en zijn intelligentie is de Labrador niet moeilijk op te voeden.
ray ban erika bruin
Labrador Wikikids.
Je moet goed opletten dat je alles goed hebt opgeruimd, want ze eten alles wat op eten of een speeltje lijkt. Verder zijn het de meest voorkomende honden in Nederland ze zijn echte gezinshonden en horen bij de retrievers chocola is giftig voor een labrador.

Contacteer ons