Meer resultaten voor labrador

 
labrador
Oldambster Labrador Heem.
De labrador is een uitzonderlijk goedaardige hond, die graag werkt voor zijn/haar baas. Oorspronkelijk werd de labrador gefokt als jachthond voor wild te water, tegenwoordig is de labrador veelal een gezinshond. Dankzij zijn/haar werklust en intelligentie is de labrador niet moeilijk op te voeden, mits deze opvoeding duidelijk en tegelijkertijd zachtaardig wordt uitgevoerd.
seo en sea verschil
Nautical Joy Labrador Nautical Joy Labrador Home.
Rond 22 juli verwachten we gele en zwarte Labrador pups. De papa is Blacksugar Luis. 4 juni 2016 Nautical Joy Labrador Lewis port, 17 maanden oud behaalde de titel Nederlands Jeugdkampioen in Tilburg., 9 april 2016 Intarnational Dogshow de Utrecht.
halsband
Labrador retriever Wikipedia.
Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly-coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flat-coated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Golden
labrador ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Na de labrador van Clinton is de presidentiële woning weer het terrein van de Engelse springer spaniels. De Telegraaf, 2001. Bij de grote honden wordt het meest gekozen voor de labrador en de golden retriever. Als deel van een afleiding.
mobiele airco prijs
Labrador puppy: ALLES over Labrador puppy's' video's' foto's.'
Jij bent op deze Labrador pagina terecht gekomen, omdat jij erover nadenkt om een Labrador puppy aan te schaffen of. misschien weet je al zeker dat je een Labrador krijgt en ben je hier om je optimaal voor te bereiden.
ray ban clubmaster bruin
Labrador kennel van't' Chielewout.
Dit is de website van Labrador kennel van't' Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies, die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever, waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
waar kan ik geld lenen met negatieve bkr
Labrador houdt van eten en dat zit in de genen.
En dat zit in de genen, zo suggereert nieuw onderzoek. Eigenaren van een labrador is het vast al wel eens opgevallen: labradors houden van eten en gaan ver om je zover te krijgen dat je ze iets lekkers toe schuift.
huis te koop aanbieden
Hondenopvoeding: Labrador Dogtime dvd's' over hondenopvoeding.
Maar een Labrador zal pas echt gelukkig worden als hij mag werken. Met jachttraining doe je dit hondenras een plezier. Retrieven betekent uiteindelijk ophalen, dus daar is hij goed in. De Labrador Dogtime dvd staat vol goede tips voor de opvoeding, socialisatie, een goede fokker zoeken, verzorging, bench en zindelijkheidstraining etc.
ontkalker waterleiding prijs
Labrador Retriever Gelukkige Honden.
Meer lezen over de uiterlijke kenmerken? Bekijk de rasstandaard pagina van de Nederlandse Labrador Vereniging. De labrador lijkt qua uiterlijk op de Golden Retriever, deze twee honden worden nog wel eens door elkaar gehaald. De Labrador Retriever is over het algemeen een vriendelijk, vrolijk type.
chocolade
Labrador-pups.
In de dierenspeciaalzaak kwam ik best veel klanten tegen die een labrador of kruising labrador pup hadden gekocht met diverse gezondheidsproblemen. Als je op zoek bent naar een labrador en er een wilt kopen, dan is het wel zo prettig als het een raszuivere labrador is.
hondenvoer
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
Het Koninklijk huis heeft sinds 1946 het patronaat van The Labrador Retriever Club. In de loop der jaren groeide de afstand tussen de groep Engelsen die de Labrador speciaal voor de jacht fokte en hen die meer volgens de standaardvoorschriften gingen fokken.
training
Labrador Retriever Honden rassen Honden.
Het waren met name de adellijke families in Engeland die met de Labrador gingen fokken. In 1903 werd de Labrador retriever in Engeland door de Kennel Club erkend als ras en werd een concurrent van de Flatcoated retriever. Na de Tweede Wereldoorlog verdrong de Labrador de Flatcoad in numeriek opzicht.

Contacteer ons