Resultaten voor engelse setter

 
engelse setter
Engelse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De gemiddelde levensduur van een Engelse Setter is 12 jaar, hoewel van sommige bekend is dat ze tot ver in hun tienerjaren leven. De Engelse Setter is een zachtaardige, vriendelijke, rustige hond die met name heel goed met kinderen kan omgaan.
mobiele airco zonder slang
Rashonden: Engelse Setter, een elegante jachthond Dier en Natuur: Huisdieren.
Omdat ze vaak iedereen aardig vinden zijn ze niet geschikt als waakhond. Van de Setter is de Engelse Setter de meest zachtaardige. De Engelse Setter is een van de oudste jachthonden in de geschiedenis. Deze staande jachthond is nauw verwant aan de Ierse Setter en de Gordon Setter.
Kroon Casino
Engelse Setter Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Klik hier voor meer informatie.Dit. beeldje Engelse Setter wit/rood. breedte 11 cm x hoogte 9 cm merk: Conversation Concepts Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in combinatie met een sokkel? Klik hier voor meer informatie.Dit. beeldje Setter metaal.
makelaar roermond
Engelse setter Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote münsterländer Ierse setter Kleine münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
russian dating
Rene's' vertellingen IERSE SETTER OFREDPRIDE.
Hier uw klik naar de laatst toegevoegde belevenissen februari 2017. Wij zijn een gezin van vier mensen bestaande uit: Vader, Moeder, Dochter en Zoon. Alle vier gek van honden en hiervoor hebben wij ook een Ierse en een Engelse Setter gehad.
dartpijlen slijpen
De Engelse Setter.
prices
Engelse Setter.
De Engelse Setter wordt nog steeds ingezet voor de jacht. Mede door zijn excentrieke uiterlijk is het veelvuldig geziene gast op hondenshows. De Engelse Setter kenmerkt zich door zijn vriendelijke, sociale karakter waardoor hij prima als gezinshond te houden is.
thailand
Sharptails.
ontstoppingsbedrijf haarlem
2513 beste afbeeldingen van Engelse Setter Honden, Ierse setter en Dieren.
b2b marketing
Ierse Setter.
Rond het begin van de 19 e eeuw zag je ook een geheel roodgekleurd type verschijnen, echter deze hond werd meer ingezet voor shows. Er is veel onbekend rondom de voorouders van de Ierse Setter, het is echter vrijwel zeker dat er Spaniël, Bloedhond of Pointerbloed door zijn aderen stroomt. In 1885 werd het eerste nestje in Nederland geboren, waarna de Nederlandse en Engelse fokkerij nauw samen gingen werken aan de verbetering van het ras.
muursticker
Engelse Setter Hondenwoordenboek.nl.
De Engels Setter is ontstaan in Groot-Brittannië. Hij is te vinden in het veld en hij wordt geroemd om zijn uitzonderlijke neus en goed geheugen. Voor zowel jagers en eigenaren van gezelschapsdieren valt hij op door zijn kenmerkende vacht en zachte karakter. Van de drie Setter rassen is de Engelse Setter de kleinste.
tattoo
Engelse Setter.
Hond met een zeer zacht, rustig, goedaardig en welgemanierd karakter. Minder impulsief dan de Ierse Setter, minder flink dan de Gordon Setter. De rasvereniging; Vereniging van liefhebbers van de Engelse setter is bezig met de gezondheid van de Engelse Setter.

Contacteer ons