Zoeken naar engelse setter

 
engelse setter
De Engelse Setter Blazing Bronze Setters.
Hoewel de Ier door velen als mooist en meest opvallend van de setter rassen gezien, pakt de Engelse setter je in met zijn karakter. Zacht, uiterst beleefd en betrouwbaar, what you see is what you get, zelden hebben we een eerlijker ras meegemaakt dan de Engelse setter.
boomstamtafel te koop
Engelse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De gemiddelde levensduur van een Engelse Setter is 12 jaar, hoewel van sommige bekend is dat ze tot ver in hun tienerjaren leven. De Engelse Setter is een zachtaardige, vriendelijke, rustige hond die met name heel goed met kinderen kan omgaan.
RVS
Engelse setter Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn erg lief voor kinderen, het zijn echte gezelschapshonden. Het zijn erg slimme en aanhankelijke honden, gek op mens en dier. Het karakter van de Engelse setter is goed, ze zijn erg lief voor kinderen en het zijn echte gezelschapshonden.
hoesjes iphone se mediamarkt
Engelse Setter karakter van een Engelse Setter Royal Canin.
Dit ras wordt vandaag de dag vooral als gezelschapshond gehouden. Het karakter van de Engelse Setter past bij zijn voorname uiterlijk: rustig en welgemanierd.De Engelse Setter is de bekendste en meest voorkomende setter. Rasbeschrijving Engelse Setter. De Engelse Setter is het oudste Britse type setter.
stelvoet
Engelse Setter Pedigree.
Een Engelse Setter hoeft er niet zo uit te zien, maar het is wel belangrijk om te zorgen dat de vacht schoon is en vrij van klitten, dat knopen onder de oren worden weggeknipt, evenals overtollig haar tussen de tenen.
Engelse Setter Honden rassen Honden.
De Engelse Setter is een uitstekende staande vogelhond. Deze setter is echter net als de Ierse setter door schoonheidsfokkerij veel van zijn jachtaanleg kwijtgeraakt. Naast de typische schoonheidslijnen is er ook een werktype, dat nog wel over de juiste jachtaanleg beschikt.
Engelse setter Jachthonden.
Foto: Lidija Vida. Hoewel de Engelse setter wel apporteert, is het geen allround staande jachthond zoals de continentale rassen dat zijn. De specialiteit ligt nog altijd bij het werk voor het schot: De Engelse setter jaagt zeer ruim en snel.
Engelse Setter Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Droge shampoo wordt vaak gebruikt, zodat de natuurlijke oliën niet worden verwijderd van de mooie en lange vacht. De vacht van de Engelse Setter die shows loopt wordt over het algemeen zwaarder en langer dan die van de veld Setter.
Rashonden: Engelse Setter, een elegante jachthond Dier en Natuur: Huisdieren.
Omdat ze vaak iedereen aardig vinden zijn ze niet geschikt als waakhond. Van de Setter is de Engelse Setter de meest zachtaardige. De Engelse Setter is een van de oudste jachthonden in de geschiedenis. Deze staande jachthond is nauw verwant aan de Ierse Setter en de Gordon Setter.
Engelse Setter.
De Engelse Setter wordt nog steeds ingezet voor de jacht. Mede door zijn excentrieke uiterlijk is het veelvuldig geziene gast op hondenshows. De Engelse Setter kenmerkt zich door zijn vriendelijke, sociale karakter waardoor hij prima als gezinshond te houden is.
over engelse setters.
De grondlegger voor de Engelse Setter is Edward Lavarack die zijn stam opbouwde uit twee honden, Ponto en Old Moll. Later zou Purcell Llewelin deze Lavaracksetters kruisen met Ierse en Gordon Setters en hieruit ontstond de Engelse Setter zoals wij die nu kennen.
Engelse setter Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel Dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote Münsterländer Ierse setter Kleine Münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.

Contacteer ons