Resultaten voor engelse setter

 
engelse setter
Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Setter Home.
Beste Engelse Setter 2016. Beste Engelse Setter 2015. Beste Engelse Setter 2014. Beste Engelse Setter VES 2013. Beste Engelse Setter VES 2012. Nieuws Raad van Beheer. Welkom op de website van de VES. De Nederlandse Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Setter.
ads
Engelse Setter Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Klik hier voor meer informatie.Dit. beeldje Engelse Setter wit/rood. breedte 11 cm x hoogte 9 cm merk: Conversation Concepts Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit beeldje in combinatie met een sokkel? Klik hier voor meer informatie.Dit. beeldje Setter metaal.
kelder vocht
Kennel Vanquish English Setters.
Wij gaan geen nieuwe eigenaar zoeken en hebben besloten dat hij hier van zijn oude dag mag gaan genieten. Onze Setter wandelingen blijven leuk, gezellig en heerlijk genieten voor de honden. Hierbij een paar leuke foto's' van veel Engelse Setters bij elkaar.
millers juice
Engelse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Zonder deze hoeveelheid beweging kan de hond moeilijk handelbaar worden. Een pup of jonge Engelse Setter moet echter voorzichtig getraind worden; het beendergestel van de hond is pas volgroeid als hij ongeveer 12 tot 14 maanden oud is. De Engelse Setter is een zeer vriendelijke hond.
fornuis
Ierse Setter Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
Ierse Setters kunnen erg eigenwijs zijn, wat de opvoeding soms lastig maakt. Het jachtinstinct is sterk ontwikkeld en de Ierse Setter is pas op een leeftijd van drie jaar geestelijk volwassen. De Ierse setter kan goed overweg met andere dieren en mensen.
elektronisch
De Engelse Setter.
gebruiksaanwijzing
Engelse Setter worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
AARD: het is een ideale, elegante metgezel en hij is minder nerveus dan de Ierse Setter. Hij is intelligent, makkelijk te trainen, betrouwbaar, aanhankelijk, zacht, rustig en gesteld op gezelschap. ACTIVITEIT: de Engelse Setter heeft zeer veel beweging nodig en heeft behoefte aan gezelschap.
Rene's' vertellingen IERSE SETTER OFREDPRIDE.
Hier uw klik naar de laatst toegevoegde belevenissen februari 2017. Wij zijn een gezin van vier mensen bestaande uit: Vader, Moeder, Dochter en Zoon. Alle vier gek van honden en hiervoor hebben wij ook een Ierse en een Engelse Setter gehad.
Engelse Setter.
Hond met een zeer zacht, rustig, goedaardig en welgemanierd karakter. Minder impulsief dan de Ierse Setter, minder flink dan de Gordon Setter. De rasvereniging; Vereniging van liefhebbers van de Engelse setter is bezig met de gezondheid van de Engelse Setter.
Engelse Setter Honden rassen Honden.
De Engelse Setter heeft veel beweging nodig. De Engelse Setter kan goed met kinderen en andere honden overweg. De opvoeding moet met zachte hand gebeuren, als je hem te hard aanpakt zal de Engelse Setter alleen maar bang voor de baas worden.
Engelse setter Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn erg lief voor kinderen, het zijn echte gezelschapshonden. Het zijn erg slimme en aanhankelijke honden, gek op mens en dier. Het karakter van de Engelse setter is goed, ze zijn erg lief voor kinderen en het zijn echte gezelschapshonden.
Het ras Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Setter.
Beste Engelse Setter 2015. Beste Engelse Setter 2014. Beste Engelse Setter VES 2013. Beste Engelse Setter VES 2012. Nieuws Raad van Beheer. De Engelse Setter is één van de oudste staande hondenrassen. Deze is de meest zachtaardige van de setters.

Contacteer ons