Meer resultaten voor ierse wolfshond

 
ierse wolfshond
ierse wolfshond. De Ierse wolfshond.
Beroemdheden met hun Ier. Links Email Gastenboek. Onze nieuwe site Ashling Ailín kennel van de Ierse wolfshond. De pagina's' zijn het best te bekijken met een schermresolutie van 1024 x 768. Vragen, e-mail mij of schrijf het in het gastenboek.
combi magnetron
Hondenrassen Ierse Wolfhond.
Zo is bekend dat de Ierse Wolfshond ook wel voor het vertier van de Londense bevolking werd gebruikt als wedstrijdpaardjes, waarbij er door de straten van Londen werd geracet en ze hierbij als pony's' werden bereden. De Ierse wolfshond is van origine een jager op zicht maar heeft zich ontwikkeld tot een echte familiehond.
internet bestellen
Home.
Welkom bij de Nederlandse Ierse Wolfshond Club. De Nederlandse Ierse Wolfshond Club NIWC heeft als belangrijkste doelstelling de instandhouding en verbetering van het Ierse Wolfshondenras, de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de tot dit ras behorende honden in het algemeen en het voorkomen en bestrijden van erfelijke gebreken van dit ras in het bijzonder.
accountant amersfoort
Welkom @ Windhonden.nl.
De Ierse Wolfshond. Ala Memoria di Philippo's.' From Zoë's' Aern. Ierse Wolfshond Shop Holland. Irish Wolfhound Club Belgium. Irish Wolfhound site. Stichting de Ierse Wolfshond. Website familie van Rooij. Eigenaar honden en foto's: Tonny Evers. Nieuws en weer. Dutch LC Guidelines.
Ierse Wolfshond.
De Ierse Wolfshond moet niet zo zwaar of massief zijn als de Duitse Dog, doch zwaarder of massiever dan de Deerhound, op wie hij overigens in algemeen type moet gelijken. Hier staan de contactgegevens van de twee rasverenigingen voor de Ierse Wolfshond.
Nederlandse Ierse Wolfshond Vereniging IERDIE.
Uitslagen KCM 2018 keurmeester Ian Finney IE. Over de Ier. Irish Wolfhound An Illustrated Standard. De Ierse Wolfshond. Revised Standard Ierse Wolfshond. Werking van het hart. Canine Genome Sequencing Project. Longontsteking bij de Ierse Wolfshond. Longontsteking bij de Ierse Wolfshond 2.
Ierse wolfshond Wikipedia.
Ierse wolfshond op buitenshow. FCI groep 10: windhonden. Afghaanse windhond Azawakh Barzoi Chart Polski Deerhound Galgo Español Greyhound Hongaarse windhond Ierse wolfshond Italiaans windhondje Saluki Sloughi Whippet. Zie de categorie Irish Wolfhound van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Botsing Ierse Wolfshond met Jack Russell YouTube.
Strongbow62 98160, views. World's' Greatest Pets The Irish Wolfhound Duration: 320. World's' Greatest Pets 64105, views. Ierse wolfshond Lien en Jan Duration: 222. jan blok 1388, views. 2013 Cadillac Escalade Platinum Start Up and Review 6.2 L V8 Duration: 1425.
Ierse Wolfshond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Ierse Wolfshond. De Ierse Wolfshond is één van de grootste onder de hondenrassen, met een schofthoogte tot wel 80 cm. Een veel geziene ernstige aandoening bij dit ras is hartfalen cardiomyopathie. Ook elleboogdysplasie, heupdysplasie, aandoeningen van de wervelkolom Wobbler-syndroom, epilepsie, botkanker osteosarcoom en maagdraaiing maag-dilatatie-volvulus komen regelmatig voor.
Ierse Wolfshond Honden rassen Honden.
De Ierse Wolfshond is een hond die midden in het gezin moet leven, anders kwijnt hij weg. Mits de Ierse Wolfshond op jonge leeftijd goed is gesocialiseerd, kan hij met andere honden en dieren samenleven. De Ierse Wolfshond leert relatief snel.
Ierse Wolfshond Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Ierse Wolfshond kan enigszins intimiderend zijn vanwege hun grootte, maar hij is zeer aanhankelijk en zachtaardig en meestal begroet hij iedereen als een vriend. Dit ras is geen goede bewaker of waakhond. De Ierse Wolfshond heeft een gemiddelde intelligentie, maar is leergierig en is makkelijk te trainen.
Ierse Wolfshond informatie over de Ierse Wolfshond Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Ierse Wolfshond fokker of kennel. Heb je al een Ierse Wolfshond pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.

Contacteer ons