Resultaten voor teckel

 
teckel
Teckel ECOstyle Hond.
De Teckel is trouw, aanhankelijk, waaks en gedreven. Het land van herkomst is Duitsland en een Teckel wordt ook wel een Dachshund genoemd. Deze naam dankt de Teckel aan het feit, dat hij oorspronkelijk werd gebruikt voor de jacht onder de grond, op dassen.
terrier
De teckel.
In deze proeven wordt gekeken naar de rasspecifieke aanleg voor het gebruik van de teckel op bouwjacht, zweetwerk en drijfjachten. Bij de teckelverenigingen in europa worden er vele verschillende jachtproeven georganiseerd om de veelzijdige aanleg van de teckel te testen.
halsband
Teckels.
Het zijn honden die ondanks hun maat toch over een groots" karakter beschikken, ze bezitten een bepaalde aristocratie/arrogantie wat ze zo ontzettend leuk en uniek maakt! Ons motto is dan ook Eens" een Teckel, Altijd een Teckel. Voor degene die meer Teckel" op de Meter" wil, hebben we de Standaard Langhaar binnen onze kennel.
halsband
Ruwhaar Teckel Kennel v.d. Tadderak.
makelaar woerden
Zieke dierenbeul heeft Luna de teckel verdronken Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 3. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability of 5. Views. Views. Views. Views.
Het baasje van Luna, een teckel uit het Groningse Biessum, is ontroostbaar nadat haar maatje dinsdag dood werd aangetroffen. Het hondje werd al sinds eind april vermist en is opzettelijk op een gruwelijke wijze aan haar einde gekomen. De teckel werd aangetroffen in het water aan de Handelskade in Delfzijl in een rugzak gevuld met stenen.
pups
Teckel Dashond karakter en eigenschappen van de Teckel Royal Canin.
Laat je Teckel hier al aan wennen in de puppytijd. Voor kortharige en ruwharige Teckels gebruik je een iets hardere borstel, voor een langharige Teckel een zachtere. Het is verstandig om met je langharige Teckel regelmatig een bezoek aan de trimmer te brengen.
pups
NTC Nederlandse Teckelclub Voor teckelliefhebbers en teckelfokkers.
Informatie van de diverse regio's.' Informatie relevant voor de fokkerij. Informatie over de diverse afdelingen binnen de NTC. Cover van de huidige Dashond. Informatie over jagen met de teckel. Informatie en inschrijven voor landelijke activiteiten. Diverse informatie over de Teckel.
dwerg stripper
Teckel Honden 2dehands.be.
Langharige Teckel pups te koop Beide ouders zijn aanwezig. Prachtige langharige Teckel pups te koop, in de kleur blue merle of black and tan. Onze nieuwe puppy's' zijn oud genoeg om een baasje voor het. gisteren 1654: Diest. Mooie Teckel pups.
hondenhalsband
VAN HET KORTRIJKSE wEIDEGEBIED RUWHAAR STANDAARD TECKELS.
Mijn uitdaging was een Teckel te fokken met een vriendelijk karakter. De pups in huis om er van te genieten en de meest belangrijke dingen te leren voor ze naar hun nieuwe baasje gaan. Dat is gelukt en daar ben ik trots op.
woerden
Dashond /Teckel Pedigree.
Deze varianten werden elk voor een bepaald doel ontwikkeld, vooral afhankelijk van het soort terrein waar ze mee te maken hadden in hun oorspronkelijke streek. Tegenwoordig wordt de Teckel niet meer gebruikt voor de jacht en wordt hij alleen gebruikt als trouwe metgezel of tentoonstellingshond.
woerden
Hondentuigen voor Teckel bestel online goedkoop bij Pets-Expert.nl.
Gebruik van cookies. Op verschillende paginas gebruiken wij Cookies om het bezoek van onze website aantrekkelijker te maken en het juiste gebruik van sommige functies mogelijk te maken. Toestaan Sluiten Meer informatie. Gratis levering vanaf 4900., 2019, Hondentuig Teckel PetsExpert Online Dierenwinkel.
Teckel Luna op gruwelijke wijze vermoord.
Tips van Piet Hellemans: op deze manier help je je hond koel blijven. Verdachte 18 opgepakt in brute verkrachtingszaak Rotterdam. Teckel Luna op gruwelijke wijze vermoord. Dieren 16 mei 2241.: Teckel Luna, die al twee weken vermist was, is teruggevonden in het water bij de Handelskade in Delfzijl.

Contacteer ons