Meer resultaten voor engelse staffordshire bull terrier

 
engelse staffordshire bull terrier
Engelse Stafford Honden Page.
Engelse Stafford, zo wordt hij in de volksmond genoemd maar van origine heet hij een Staffordshire Bull Terrier. Karakter van de Engelse Stafford. De Staff is een moedige hond met veel zelfvertrouwen die niet makkelijk van zijn stuk te krijgen is.
kwantum
licg.nl Staffordshire Bull Terriër.
De Staffordshire Bull Terriër, ook wel Engelse Stafford of Staffie genoemd, is ontstaan uit kruisingen tussen bulldogs en terriërs. Deze honden werden in Engeland gefokt om mee te doen aan hondengevechten. Uit deze kruisingen is ook de Bull terriër ontstaan, die eerder als ras werd erkend.
wasmachine
Staffordshire-bulterriër Wikipedia.
Zie de categorie Staffordshire Bull Terrier van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. FCI groep 3: terriërs. Airedaleterriër Amerikaanse staffordshireterriër Australische silkyterriër Australische terriër Bedlingtonterriër Borderterriër Braziliaanse terriër Bulterriër Cairnterriër Ceskyterriër Dandie Dinmont-terriër Duitse jachtterriër Engelse toyterriër Foxterriër Glen of Imaalterriër Ierse terriër Irish soft-coated wheaten terrier Jackrussellterriër Japanse terriër Kerry blue-terriër Lakelandterriër Manchesterterriër Norfolkterriër Norwichterriër Parson Russell-terriër Schotse terriër Sealyhamterriër Skyeterriër Staffordshire-bulterriër Welsh terriër West Highland white terrier Yorkshireterriër.
stelvoet
De Staffordshire Bull Terrier Doggo.nl.
De allervroegste voorouders van de Staffordshire Bull Terrier zijn te vinden onder de oude molossers, zwaar gebouwde honden met brede schedels, die gebruikt werden als krijgs en waakhonden. In Engeland ontstonden uit de molossers de Bullebijters of Bulldogs. Overigens moeten de ouderwetse Bulldogs niet worden verward met de hedendaagse Engelse Bulldog.
Mediamarkt
Staffordshire Bull Terrier.
Ontstaan uit kruisingen tussen de Bulldog en Terriërs om te worden ingezet bij Bull Bear baitings, gevechten tussen hond en stier en hond en beer. Omdat bij de erkenning van dit ras, in 1935, de naam Bull Terrier al vergeven was, gaf men het voorvoegsel Staffordshire, de Engelse mijnstreek, waar vechtsport met honden destijds populair was.
Puppyplaats.nl Staffordshire Bull Terriër pups aangeboden.
Zoeken nog nieuwe thuis. Nog 1 reutje en 1 teefje beschikbaar. Zijn ingeëntgechiptmeerdere, malen ontwormd en hebben abkc stamboom. Beide ouders zijn a. 27 december 2017. Engelse staffordshire bull terrier met fci stamboom. zwarte en blauwe teefjes beschikbaar. 4 december geboren.
Staffordshire Bull Terrier Info Nederland.
Mensen die deze kwaliteiten in een Engelse Stafford op prijs stellen en ervan houden een kameraad als een oorlogsschip in zakformaat met een hart als een leeuw te hebben, zullen iedere dag van hun leven blij zijn met hun geliefde Engelse Staffordshire Bull Terrier.
Karakter Engelse Stafford Dier en Natuur: Huisdieren.
Hierdoor is dit ras minder geschikt voor baasjes zonder honden ervaring. Besteed je veel aandacht en tijd aan de Engelse Stafford dan krijg je hier veel voor terug. De Staffordshire Bull Terriër is een geweldige gezinshond en een vriend voor het leven! 2015 2018 Grote-beer, het auteursrecht tenzij anders vermeld van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Staffordshire Bull Terrier De Staffordshire Bull Terriër stamt oorspronkelijk af van vechthonden die gebruikt werden bij stierengevechten. Hondenrassen, Amerikaanse Staffordshire Terriër De American Staffordshire Terriër wordt vaak gezien als een Pit Bull, mensen zijn vaak bang voor dit soort honden.
Vind engelse stafford in Honden Jack Russells en Terriërs op Marktplaats.nl.
Hallo toekomstig nieuw baasje, op woensdag 13 juni 2018 zijn er bij ons 6 puppy's' geboren van onze staffordshire bull terrier teefje laila beter bekend als engelse stafford. Wij hebben ons 2 jaar lang voorbereid voor we hier bewust voor hebben gekozen, het is haar eerste nestje.

Contacteer ons