Op zoek naar italiaans windhondje?

 
italiaans windhondje
Italiaanse Windhond informatie over de Italiaanse Windhond Royal Canin.
Ras afkomst: Italië. Andere rasnamen: Italiaanse Windhond, Italiaans Windhondje, Italiaantje. Uiterlijke kenmerken van de Italiaanse Windhond. Het karakter van de Italiaanse Windhond. Deze vaak door opwinding beverige miniatuur Greyhound is een levendige, dynamische, standvastige, lenige hond, ondanks zijn vaak wat tengere en fragiele voorkomen.
boomstamtafel leeuwarden
Italiaans Windhondje Honden Page.
Meer weten over de Italiaans Windhondje? Heb je nog vragen over puppy's' van de Italiaans Windhondje? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Italiaans Windhondje? Kijk dan bij de Italiaans Windhondje rasbeschrijving. Ben je zelf een Italiaans Windhondje Fokker?
samsung
Hondenrassen: het Italiaans windhondje Dier en Natuur: Huisdieren.
Hondenrassen: het Italiaans windhondje. Het Italiaans windhondje is afkomstig uit Italië en behoort tot de windhonden. Het is het kleinste windhondje en het is een heel oud ras. De gemummificeerde vorm van dit hondje is aangetroffen in de graven van faraos.
stelvoet
Italiaanse Windhondje Pedigree.
In het ideale geval is het Italiaanse Windhondje een huishond die via een hondenluikje zelf de tuin in kan. Hij heeft een warme, tochtvrije mand nodig met een zachte deken erin, want ze wikkelen zich graag in hun dekentje, zelfs bij het warmste weer.
Betsson
Italiaans windhondje Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. Het Italiaans windhondje is een hondenras dat zijn naam dankt aan zijn populariteit tijdens de Italiaanse renaissance. Het kleine windhondje uit Italië, dat zijn weg vond doorheen de Europese vorstenhuizen, is echter niet afkomstig van Italie, maar wellicht uit een regio tussen Turkije en Egypte.
Italiaanse Windhondje Rasinformatie Nederlandse Whippet Club.
Home Italiaans Windhondje Italiaanse Windhondje Rasinformatie. Italiaanse Windhondje Rasinformatie. Het Italiaanse Windhondje is de kleinste vertegenwoordiger van de windhondengroep. Met zijn schofthoogte van 32 tot 38 cm dit geldt zowel voor reuen als voor teven en zijn maximumgewicht van zon 45, kilo is het een uiterst sierlijk en elegant hondje dat al eeuwenlang zijn liefhebbers kent.
Italiaans Windhond Whippet Honden rassen Honden.
Het Italiaans Windhondje is een zichtjager op konijnen, gezelschapshond. Het Italiaans Windhondje is kwiek, vlot, vrolijk, volgzaam, zachtaardig, aanhankelijk en intelligent. Ondeugend, met humor. Het Italiaans Windhondje is niet geschikt voor kleine kinderen. Vereist een benadering met zachte hand, anders trekt hij zich uit de relatie terug.
Italiaans Windhondje.
Het Italiaanse Windhondje is een gezond ras. Het is een taaie hond met een grote weerstand tegen ziektes, die bij een goede verzorging een hoge leeftijd kan bereiken leeftijden van zo'n' 15-17 jaar zijn niet ongewoon. Het Italiaanse Windhondje is een heel opgewekt, intelligent hondje dat altijd in de nabijheid van zijn baas wil verkeren en deze het liefst overal naar toe vergezellen.
Italiaans windhondje Rassen Honden Hondenrassen.
Ze kunnen goed in een flatje gehouden worden ze passen zich namelijk goed aan. Het is een hond die erg vrolijk is, maar ook erg aanhankelijk en gevoelig. Het Italiaans windhondje is een hond die gehouden kan worden als gezelschapshond.
Italiaanse windhond.
Van alle Windhonden is het Italiaanse Windhondje waarschijnlijk het meest meegaand. Hierdoor is hij leergierig en snel gehoorzamend. Een Italiaans Windhondje zal niet snel ruzie krijgen, niet met soortgenoten maar ook niet met zijn baas. Soms kunnen ze zich wat ondeugend en uitdagend opstellen.

Contacteer ons