Meer resultaten voor italiaans windhondje

 
italiaans windhondje
Italiaans windhondje Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. Het Italiaans windhondje is een hondenras dat zijn naam dankt aan zijn populariteit tijdens de Italiaanse renaissance. Het kleine windhondje uit Italiƫ, dat zijn weg vond doorheen de Europese vorstenhuizen, is echter niet afkomstig van Italie, maar wellicht uit een regio tussen Turkije en Egypte.
mkb brandstof
Italiaans Windhondje.
Korte geschiedenis van het ras.: Het Italiaanse windhondje, in het Duits zo treffend Windspiel" spel van de wind geheten, is een zeer oud ras. Het werd reeds in het Oude Egypte aan de hoven van de Farao's' gehouden en gefokt.
wasmachine droger combi
Italiaans Windhondje rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Gelukkig kwam door importen uit Italie het ras weer tot bloei en kreeg het zijn karakteristieke kenmerken weer terug. Het Italiaanse Windhondje is een prettig hondje, dat echter behoefte heeft aan gezelschap en is dus zeker niet geschikt om in een kennel te houden.
hema
A-Z Dog Breeds: All about the Italian Greyhound, Italiaanse Windhondje.
Vind alle informatie die u zoekt over het Italiaans Windhondje. De Nederlandse rasvereniging en internationale Italiaans Windhondje verenigingen, fokkers, algemene informatie over het ras, plaatjes en foto's, e-cards electronische kaarten, webrings, emailgroepen m.b.t. het Italiaanse Windhondje etc. Click here for other breeds!
beste e-sigaret
Nieuws lees het laatste nieuws nu op MSN Nederland.
Groot protest tegen regering in Servische hoofdstad Belgrado. Zoektocht naar hond Knoet die schrok van vuurwerk. NL'er' dood na overval Frankrijk. Italiaanse parlement akkoord met begroting. Jongen 14 ernstig gewond na spelen met vuurwerk. Erehaag voor overleden burgemeester Stichtse Vecht.
rondreis
Italiaans Windhondje.
Het Italiaanse Windhondje is een gezond ras. Het is een taaie hond met een grote weerstand tegen ziektes, die bij een goede verzorging een hoge leeftijd kan bereiken leeftijden van zo'n' 15-17 jaar zijn niet ongewoon. Het Italiaanse Windhondje is een heel opgewekt, intelligent hondje dat altijd in de nabijheid van zijn baas wil verkeren en deze het liefst overal naar toe vergezellen.
Honden Windhonden Marktplaats.nl.
Uiteindelijk lukte het de medewerkers van het asiel om. Italiaans windhondje-pups, daarvoor kan ik u verwijzen naar een fokker, die momenteel pups heeft of verwacht, die fokt volgens de regels van de nederlandse whippet club, waarin het italiaans windhondje is opgenomen.
Italiaanse Windhond informatie over de Italiaanse Windhond Royal Canin.
Ras afkomst: Italiƫ. Andere rasnamen: Italiaanse Windhond, Italiaans Windhondje, Italiaantje. Uiterlijke kenmerken van de Italiaanse Windhond. Het karakter van de Italiaanse Windhond. Deze vaak door opwinding beverige miniatuur Greyhound is een levendige, dynamische, standvastige, lenige hond, ondanks zijn vaak wat tengere en fragiele voorkomen.
Nederlandse Whippet Club.
Whippets zijn geliefde, handzame huishonden, waarmee men veel plezier kan beleven. Een Whippet is een niet al te grote, atletisch gebouwde hond met een zachte glanzende vacht, die weinig onderhoud behoeft. De Whippet is intelligent met een eigen wil., Italiaans Windhondje Rasinformatie.
Italiaans Windhondje.
Je bent hier: Startpagina Windhondrassen Italiaans Windhondje. Het Italiaanse Windhondje, in het duits zo treffend Windspiel spel van de wind geheten, is een zeer oud ras. Het werd reeds in het Oude Egypte aan de hoven van de Faraos gehouden en gefokt.
italiaanse windhond.
gebieden is echter wit over het hele lichaam toegestaan zoals witte sokken, witte nek en/of hals, wit staarteinde of zelfs wit met blauwe, isabelkleurige of zwarte vlekken, gekend onder de naam pied. Het Italiaans windhondje is een vrolijke en zeer intelligente hond en een goede begeleidingshond voor dames.
italiangreyhound.punt.nl.
Nieuw Italiaans Windhondje. italiangreyhound 24-11-2009 1839: 1 permalink in Mijn hondjes. Afgelopen zaterdag hebben we ons nieuwe huisgenootje opgehaald. Zijn naam is Fiefoerniek's' Forza del Destino, te vertalen als zoiets als kracht" van het lot." Hij is 9 jaartjes jong en een enorme vrijkont.

Contacteer ons