Resultaten voor schotse collie

 
schotse collie
Schotse Collie.
Rashond Schotse Collie. Geweldig met kinderen van alle leeftijden, mits de hond goed getraind en goed gesocialiseerd is. De Collie staat bekend om zijn langgerekte snuit en kleuring. Dit ras is erg intelligent en werkt graag aangezien hij een schapendrijver is.
huis kopen voorwaarden
Schotse Herder Langhaar informatie over de Schotse Herder Langhaar Royal Canin.
De variëteit met kort haar is veel minder bekend dan de Schotse Herder met lang haar. Ras afkomst: Schotland. Andere rasnamen: Collie, Schotse Collie, Lassie hond. Uiterlijke kenmerken van de Schotse Herder Langhaar. Vee en schapenhoeder. Het karakter van de Schotse Herder Langhaar.
delonghi
Schotse herdershond Wikipedia.
Voor de kortharige Collie gelden veelal dezelfde regels De kortharige Collie heeft alleen een ruwe korte vacht. Het fokken van een Schotse Herdershond Collie moet op verantwoorde manier te werk gaan. Zo moeten de ouderdieren getest worden op HD heupdysplasie en CEA PRA de ogen.
prena fem orthica
Schotse Herdershond, langhaar Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Schotse Herdershond, langhaar. De Schotse Herdershond, ook wel Collie genoemd, heeft een zeer groot risico op het multidrug resistance gen 1 defect, waardoor het ras niet tegen bepaalde medicatie en narcosemiddelen kan. De hond heeft er zijn hele leven last van.
Accountant
Schotse Herdershond Langhaar.
Deze honden verliezen het hele jaar door haar. Veel voorkomende gezondheidsproblemen bij de Schotse Herdershond zijn: Heupdysplasie, PRA en CEA Collie Eye Anamoly. Schotse Herdershond is geschikt voor. Gg, behendigheid, Canicross, speur en reddingswerk, Flyball, vee drijven en hoeden, VZH en triathlon, steppen.
Welkom en contact www.schotsecollieparadijs.nl.
Dat is het type Collie die ouderen onder ons nog wel kennen van de kinderfilm Lassie die van 1962 tot 1980 werd uitgezonden door de NCRV en speelde zich oorspronkelijk af in Amerika. Dit waren vier Amerikaanse Collies die erg veel op elkaar leken en speciaal opgeleid waren voor deze filmserie. Mede door deze film werden er ongeveer 35 jaar geleden in Nederland met de vleet Schotse Collies gefokt met als gevolg dat ze vlug kapot gefokt werden en in het asiel belanden.
Inteelt bij collies rijst de pan uit DierRecht.
Wat bleek uit het rapport over de Schotse collie in Nederland? Tussen 1975 en nu is de inteelttoename per generatie gemiddeld 28%! Het is dus geen wonder dat de voortplanting van de dieren niet goed meer gaat en dat er veel zieke honden zijn.
Vind schotse collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
We zijn op zoek naar een schotse collie /australien shepherd puppy /teefje tot ongeveer 16 weken graag reacties via de mail. Schotse collie pups. Schotse collie pups te koop al onze schotse collie pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Schotse Collie.
Als je dit gewoon rustig opbouwt, is dit ook voor een collie geen enkel probleem hoor. Mijn collie van 10 maanden kan ik prima een uurtje of 5 alleen laten, dan gaat ze gewoon liggen slapen. Titel: Re: Schotse Collie.
Schotse Collie Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ik heb een schotse collie teef 11 jaar oud, helaas gaat het wat minder met haar, ze verliest nogal eens droppels vocht, het gebeurt alleen snachts, als ik smorgens, de huiskamer in kom dan ligt er overal druppels of natte plekken vocht, niet altijd komt waarschijnlijk uit haar bek.
De stand van zaken: Schotse collie in gevaar Dogzine.
De stand van zaken: Schotse collie in gevaar. De stand van zaken: Schotse collie in gevaar. Het lijkt niet goed te gaan met de Schotse collie, ook bekend als Schotse herder langhaar. Ziekte, minder en kleinere nesten, teruglopende leeftijden, het bestuur van de rasvereniging Schotse herdervrienden maakte zich zorgen.
Schotse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De enige door de Raad van Beheer erkende rasvereniging voor de Schotse Herdershond Langhaar en Korthaar. www.collieclub.nl De Schotse Herder Vrienden www.Schotseherdervrienden.nl is opgericht in 2004. Prijs van een pup. De Schotse Herdershond, ook wel Collie genoemd, is een van de oudste Britse rassen.

Contacteer ons