Op zoek naar witte herder?

 
witte herder
Rasclub voor Zwitserse Witte Herders.
Op deze website vindt u dan ook veel informatie met betrekking tot deze raskenmerken, karaktereigenschappen, over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de Zwitserse Witte Herder. Daarnaast hechten wij grote waarde aan het ondersteunen van en meedenken met de huidige Zwitserse Witte Herder fokkers in Nederland waarbij transparantie, samenwerking, een adviserend, niet dwingend fokbeleid de kernwoorden zijn!
casino 777
Over mij.
Dat ik veel nadruk leg op karakter wil zeggen dat ik pups wil fokken met open en vrije karakters, klaar om de wereld te gaan ontdekken. Een witte herder is een hond die heel erg graag voor zijn baas werkt.
boomstamtafel met stoelen
Zwitserse Witte Herdershond Honden Page.
In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show. De witte herder bleef echter wel geregistreerd bij de Amerikaanse Kennel Club.
stelvoet
Zwitserse Witte Herdershond Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Zwitserse Witte Herdershond. Net als veel andere herdershonden kampt de Zwitserse Witte Herdershond met heupdysplasie en degeneratieve myelopathie aantasting van het ruggenmerg. Bij dit ras kan een gendefect voor komen, waardoor de honden niet tegen bepaalde medicatie en narcosemiddelen kunnen.
adwords call tracking
De Zwitserse Witte Herder.
Met zijn ruim 1500 nakomelingen door heel Europa heen, waarvan er vele de fokkerij in zijn gegaan, is hij één van de meest invloedrijke honden geweest van het huidige Zwitserse Witte Herder bestand. Hoofprint Ocan Import Canada 1987 Bloedlijn 7 Vader: WGS CH.
Zwitserse Witte Herder HERPLAATSING Witte Herders.
We zoeken enthousiaste, actieve, sportieve, goed gemotiveerde echte herders honden liefhebber die een Witte Herder veel te bieden heeft M et veel vrijetijd! Zoekt U een wat oudere Zwitserse Witte Herder die herplaatst moet? Scroll dan verder naar onderen. Er wachten regematig Witte Herders op een nieuw thuis en nieuw baasje/gezin.
ZWHVN Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland.
De vereniging heeft ten doel het bevorderen van het fokken en veredelen van en de liefhebberij in het ras, fokkers en liefhebbers van het ras te verenigen en de belangen te behartigen van het ras en de eigenaren van de Zwitserse Witte Herder.
Caya, mijn witte herder.
TheSwissValley witte herdershonden kennel.
Zwitserse witte herder kennel: The Swiss Valley. Even voorstellen, wij zijn de familie Bakker uit Wijster en in 2002 hebben we kennis gemaakt met de Zwitserse Witte Herder. In eerste instantie hebben we de honden voor ons en hun plezier, iets wat altijd voorop blijft staan!
licg.nl Zwitserse Witte Herdershond.
Eerst werd dit de Amerikaans-Canadese Herder, bij de erkenning door de FCI in 2003 koos men voor de naam Zwitserse Witte Herder. Van oorsprong is de Zwitserse Witte Herder dus ook een werkhond die werd ingezet voor allerlei taken zoals het hoeden van schapen en bewaken van het erf.
Zwitserse Witte Herder.
Gesteld kan worden dat het ras in deze landen tot volwassenheid is gekomen. Toen uiteindelijk de Zwitsers een aantal van deze witte herders uit Amerika importeerden, hebben ze de naam Amerikaans-Canadese Witte Herdershond veranderd in Zwitserse Witte Herder. Socialisatie en opvoeding.
index. Zwitserse Witte Herder kennel CRYSTAL MOON. index.
Wij fokken af en toe met veel passie voor het ras een nestje pups uit weloverwogen en goedgekeurde combinaties. Wij zijn aangesloten bij de RZWH. Ook dekreuen aanwezig. 19 AUGUSTUS 2018. Foto Kees van Sundert. Philippi Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission.

Contacteer ons