Zoeken naar duitse dog

 
duitse dog
Duitse Dog YouTube.
Deze grote Molosser kende in de Middeleeuwen twee variëteiten: enerzijds de vriendelijke Allanten, honden die in groep jaagden op everzwijn, wolven en beren, en anderzijds de slagers Allanten, honden met een zwaarder voorkomen, die als waakhond werden gebruikt. Later duidden de namen Dog van Ulm, Deense Dog, Württemberger en Grote Dog verschillende typen honden aan. In 1878 werden alle variëteiten verenigd onder de naam Duitse Dog.
huis kopen hoe werkt het
Ras informatie Duitse Dog MaxLuna.
De Duitse dog heeft een consequente, duidelijke, liefdevole opvoeding nodig met de nodige afwisseling. De Duitse Dog is wat afstandelijk naar vreemden en reuen kunnen dominant zijn naar seksegenoten. De Duitse Dog is kortharig, geel, geel gestroomd, zwart en gevlekt, blauw.
spack latex
Vrouw gruwelijk verwond door Deense dog YouTube.
Deense Dog KARA zot geval Duration: 155. BaloeBaloeke 3523, views. Etenstijd Duration: 317. Sandraadje 4067, views. duitse dog met klein kleedje Duration: 414. 59aart 5393, views. Omgangsregels eigen hond Duration: 115. minderhondenbeten 2482, views. boris duitse dog: 22 weken Duration: 112. Boris Duitse dog 1147, views.
accountants
Duitse Dog kennels in Nederland Doggo.nl.
Middenmolenlaan 171 2807 EV Gouda. Af en toe Duitse Dog pups uit verantwoorde combinaties in zwart/wit, gevlekt en zwart. Hondenfokker Meer info. Duitse Doggen van Domino's' Dynasty. Sint Dyonisiusweg 14 6286 CC Gulpen-Wittem. Wij fokken Duitse Doggen in de kleurslagen wit-zwart gevlekt harlekijn en zwart mantel; alsmede geel en gestroomd.
slotenmaker tilburg
Duitse dog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een kalme maar ook erg lieve hond, de Duitse dog is erg op zijn baas gericht.
Duitse Dog Honden Page.
Toen deze deense dog in Duitsland geïmporteerd werd, begonnen de duitsers deze hond te perfectioneren door de dog te kruisen met windhonden waardoor het type minder plomp en eleganter werd. Zij kwamen tot een standaardtype en veranderden de naam in duitse dog.
Puppyplaats.nl Duitse Dog pups aangeboden.
Op 22 mei zijn er bij ons mooie duitse dog pups geboren; er zijn 3 reuen en 4 teven beschikbaar. Op 22 mei zijn er bij ons mooie duitse dog pups geboren; er zijn 3 reuen en 4 teven beschikbaar.
Duitse Dog Rashondenwijzer.
In de media. Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Duitse Dog. De Duitse Dog, ook wel Deense Dog genoemd, is een extreem groot hondenras. Door zijn extreme grootte, bouw en uiterlijk kampt hij met verschillende gezondheidsproblemen die vaak al op zeer jonge leeftijd optreden.
Duitse dog Deense dog karaktereigenschappen Royal Canin.
Andere rasnamen: Duitse Dog, Deen, Grote Deen, Great Dane, Deense Dog. Uiterlijke kenmerken van de Duitse Dog. Het karakter van de Duitse Dog. De" Duitse Dog staat bekend als de meest vredelievende Molosser. Een lieve, tedere, zachte, gevoelige, vriendelijke hond vooral met kinderen.
Duitse Dog Honden rassen Honden DierenDokters.
De vereniging schrijft voor de Duitse Dog geen prijzen voor. Als voorloper van de huidige Duitse Dog worden de oude bulle-bijters beschouwd en de Hatz en Sauruden, die een kruising waren van de sterke Mastiff van het Engelse type en een snelle wendbare windhond.
Duitse Doggen van Rosherta En nog een WordPress site.
Spring naar inhoud. Hoe het begon. Herplaatsdog of te koop aangeboden. Wij verwachten geel en gestroomde pups rond pinkstere zie pups. Duitse doggen v Rosherta. 9 april 2018 b estaat Rosherta 28 jaar. Bewezen schoonheid, karakter en gezondheid. Zoeken naar: Zoeken.
Duitse Dog, zwart/zwart-wit.
Later werden verschillende typen van deze hond, variërend in grootte en kleur, een dog genoemd. Voorbeelden hiervan waren de Ulmer dog, Engelse dog, Deense dog, Hatzrude en Saupacker. Later besloot men om al deze variëteiten de naam Duitse dog te geven.

Contacteer ons