Resultaten voor duitse herder

 
duitse herder
Rasbeschrijving Duitse Herder.
Teven 55 60 cm. Stokhaar of langstokhaar, beide met onderwol. Korte historische samenvatting. De Duitse Herdershond ontstond omdat een man zich zo verveelde; zo luidt het verhaal. Bij een militaire oefening waarbij hij op wacht moest staan, observeerde een jonge adjudant een herder in het Rijngebied.
tweedehands auto onderdelen duitsland
Beet van Duitse herder bepaalt het leven van Evelina 7 YouTube.
Beet van Duitse herder bepaalt het leven van Evelina 7. Afmelden bij RTV Oost? Abonneren Geabonneerd Afmelden 23K. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
duitse zangeres
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups; korthaar en langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 17 maart 2019 1958: Zonhoven. Duitse herder puppy's.'
cursus duits amsterdam
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien.
tweedehands auto onderdelen duitsland
Reisbenches voor Duitse Herder.
De belangrijkste karaktertrekken van de Duitse Herder zijn: alert, waakzaam, nieuwsgierig, gehoorzaam, dapper, intelligent en loyaal. De schofthoogte en het gewicht van een Duitse Herder varieert bij een teefje tussen de 55-60 cm en met een gewicht van 22-32 kg en bij een reu tussen de 60-65 cm.
linkbuilding duitsland
Duitse Herders van Ingjo.
Bovenstaande foto van Yakima is gemaakt door Ria van Middelaar-Froma, fotograaf van Hondenmanieren en staat ook op de DVD van de serie rassen; Duitse Herder. Opletten bij diarree en braken. Volg de show en werkresultaten van Kiowa en Yakima van Ingjo.
duitse zangeres
Welke bench voor uw Duitse Herder?
Geschikte reisbenches voor een Duitse Herder. Een reisbench is ideaal voor wanneer u met uw Duitse Herder op reis gaat of vaak uw Duitse Herder vervoert. De reisbenches van Autobench.nl zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg en gebruiksgemak.
duitse auto invoeren
Duitse Herder Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
set Duitse Herder miniaturen. Leuke set Duitse Herder miniaturen, bestaande uit 3 hondjes. De hoogte van het grootste hondje is 57 mm. beeldje Duitse Herder puppy. Schattig porseleinen beeldje van een Duitse Herder puppy. breedte 7 cm x hoogte 75, cm.
tuinkas kopen in duitsland
De Duitse Herder Dier en Natuur: Huisdieren.
Dit was de vereniging die aan basis lag van het fokken van de huidige Duitse Herder. De gekozen herdershond Hector, later omgedoopt tot Horand von Grafrath lag aan de basis van een nieuw ras van werkhonden en werd als eerste hond geregistreerd als Duitse Herder.
duitse taal leren
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
duitsland hypotheek
De Duitse Herder HondenTV.
De Duitse Herder. De Duitse Herder. De Duitse Herdershond is een intelligente, aanhankelijke hond met veel werklust. Hij heeft vrij veel beweging nodig en wordt graag uitgedaagd. Hij of zij is het meest op zijn of haar plek bij een eigenaar met duidelijke regels en zijn of haar pup goed socialiseert.
auto uit duitsland invoeren
von Mayernhof Duitse Herder Kennel.
Door onze ervaring met de erfelijke aandoening Hypofysaire dwerggroei, zie voor meer informatie de pagina dwerggroei, zijn wij ons heel erg bewust geworden dat het voor ons ras belangrijk is om aandacht te besteden aan de erfelijke aandoeningen die voorkomen bij de Duitse herder.

Contacteer ons