Op zoek naar vlinderhond?

 
vlinderhond
Rashonden: Vlinderhondje, een populair schoothondje Dier en Natuur: Huisdieren.
Het Vlinderhondje is een klein, actief en vrolijk hondje met opvallende oren. Deze oren hebben de vorm van een vlinder waaraan dit hondje zijn naam heeft te danken. Het hondenras bestaat al vanaf de zestiende eeuw, waarin het Vlinderhondje al een populair schoothondje was.
holland casino breda
Vlinderhondjes aan de waterkant: 10 weken oud YouTube.
Published on Jun 29, 2015. Dat is nat en raar; de stijger over naar de waterkant. Vogels bekijken.wat een RUST! Deze impressiefilm gaat over vlinderhond Rossa en haar puppy's' 10 weken oud. De ontwikkeling van jonge vlinderhondjes vanaf geboorte tot nu!
boomstamtafel 160 cm
Papillon, vlinderhondje Hondentrainingen.nl.
De vrij grote langharige oren en mooi vallende gepluimde staart vallen het meest op bij dit hondje en geven de vlinderhond een sierlijk uiterlijk. Het vlinderhondje is vrij slank, de buik is iets opgetrokken en de poten en rug zijn recht.
stelvoet
Vlinderhond en Nachtvlinderhond De Nieuwe Hond.
De neusrug is recht. De vlinderhond heeft recht opstaande oren, de de nachtvlinderhond heeft hangende oren. De ogen zijn vrij groot. Ze hebben een amandelvorm. Het lichaam van de Vlinderhond en nachtvlinderhond is langer dan hoog. De borst is breed en redelijk diep.
nhg
Vind vlinderhondje in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
4 leuke vlinderhondjes, de twee linker zijn dagvlinders en de twee rechter nachtvlinders. Ingekleurde tekening aquarel ingelijst achter glas met een totale afmeting van 465, x 235, centimeter, verkeert in goede staat en is gesigneerd wat lichte gebruikssporen op de lijst.
Vlinderhondje informatie over de Vlinderhondje Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Vlinderhondje. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Vlinderhondje fokker of kennel.
Facebook.
Door onze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. E-mail of telefoon. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in België te kunnen bekijken.
Vind vlinderhondjes in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Lieve en leuke chihuahua x vlinderhondje reutje. Lieve en leuke tri color kruising vlinderhond reutje geboren op 17 mei, hij is nu 8 weken oud en zoekt nog een goed huisje, hij was gereserveerd maar dat gaat niet door vandaar dat hij nog een goed en blijvend huisje zoekt!
Papillon Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Hallo prince wat betreft casteratie zou, ik doen onze, vlinderhondje begon toen hij ouder werd steeds vaker in huis te plassen wat, heel vervelend was hebben, hem toen laten helpen tot, de dag van vandaag heeft ie niet meer in huis geplast hij is nu al op aardige leeftijd we, hebben nog veel plezier van hem maar, begint nu ouderdoms verschijnselen vertonen oa slecht zien doofheid?
Épagneul nain continental Wikipedia.
De hond moet dagelijks gekamd worden om klitten te voorkomen, maar overigens stelt de verzorging geen bijzondere eisen. Het vlinderhondje heeft een waakzaam en opgewekt karakter. Hij hecht zich sterk aan zijn eigenaar of de leden van het gezin waarin hij leeft.
Vlinderhond moeder Rossa en pups liggen lekker bij elkaar: 1 week oud YouTube.
Gepubliceerd op 9 jun. In de eerste week komt Rossa haar hok niet uit; er wordt alleen maar gedronken en geslapen. Deze impressiefilm gaat over Vlinderhond Rossa en haar puppy's' 1 week oud. De ontwikkeling van jonge vlinderhondjes vanaf de geboorte tot nu!
Vlinderhond moeder Rossa komt af en toe haar hok uit: 3 weken oud YouTube.
Published on Jun 9, 2015. Wij spelen en kroelen nu meer met de puppy's, omdat Rossa ze soms even durft los te laten en haar hok uitkomt. Deze impressiefilm gaat over Vlinderhond Rossa en d'r' puppy's' 3 weken oud. De ontwikkeling van jonge Vlinderhondjes vanaf de geboorte tot nu!

Contacteer ons