Op zoek naar weimaraner?

 
weimaraner
Weimaraner Korthaar informatie over de Weimaraner Korthaar Royal Canin.
In het begin van de twintigste eeuw verscheen er naast de populaire Kortharige Weimaraner een langharige variƫteit die niet erg veel voorkomt. De Weimaraner, die meer dan honderd jaar als een zuiver ras werd gefokt, is de oudste van de Duitse pointers.
kleding online kopen dames
Weimaraner, korthaar.
Kleine witte aftekeningen op borst en voorvoeten toegestaan. Soms over het midden van de rug een meer of minder brede aalstreep. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm. Het gewicht varieert van 25 tot 40 kilo.
mkb servicedesk
Vind weimaraner in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie Weimaraner reu staat ter dekking. Prachtige weimaraner dekreu: hond is niet te koop onze reu staat ter dekking mooie, lieve en zachtaardige weimaraner reu uit gezonde kampioens lijnen stamboom: ja rvb: ja hda ouders hda goede showresultaten en gezonde jachtlijnen maar vooral een uitmuntend zacht karakter, onze kanjer is een.
internet bureau rotterdam
Weimaraner, langhaar.
De langhaarvariƫteit is recessief tegenover de korthaar, zodat in een nest van twee kortharige Weimaraners langharige puppies kunnen voorkomen, of kortharige met hier en daar wat lange haren. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm.
hoodie bedrukken
Weimaraner Jachthonden.
In Nederland is de Weimaraner eveneens een gewaardeerde hond in de kleinwildjacht. De zoekwijze is weliswaar snel, maar wat minder ruim dan die van de andere Duitse voorstaande honden, op kleine percelen zal de Weimaraner dan ook excelleren en zich een grondige wildvinder tonen.
elektrische
Weimaraner jachthond Landleven.
De Weimaraner jachthond is een gezellige huishond, prachtig om te zien, maar wel met een sterk karakter. Richt eerst maar eens met succes een draadhaar af en kom dan maar terug, kreeg Cornelie Meijer 57 te horen toen zij informeerde naar een Weimaraner.
Weimaraner Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Weimaraner. De Weimaraner heeft een hoger risico op atopie omgevingsallergie en oogaandoeningen, zoals staar cataract en distichiasis irriterende haren op de ooglidrand. Ook aandoeningen van het ruggenmerg, heupdysplasie en elleboogdysplasie worden zo nu en dan gezien bij dit ras.
Hondenrassen: Weimaraner Dier en Natuur: Huisdieren.
In Nederland is couperen sinds 2001 verboden. De kortharige Weimaraner heeft niet zo veel vachtverzorging nodig. Af en toe borstelen met een een rubberen borstel om het dode haar te verwijderen is voldoende. De langharige Weimaraner heeft meer verzorging nodig.
Weimarse staande hond Wikipedia.
De Weimarse staande hond heeft een schofthoogte van 59 tot 70 cm, de teven zijn kleiner, de schofthoogte hiervan varieert tussen 57 en 65 centimeter. De weimaraner kan een kortharige of een langharige vacht hebben, maar alleen in de kleuren zilver, reebruin of muisgrijs.
Weimaraner Pedigree.
Regelmatig baden, oren schoonmaken, teennagels knippen en tandverzorging zijn ook nodig. De keus voor een Weimaraner moet zorgvuldig gemaakt worden, want ze hebben een actief iemand nodig die bereid is de beweging, liefde en aandacht die de hond vraagt te geven.
Weimaraner Honden Page.
In elk geval wordt de Weimaraner beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras De Fransen beweren, dat Frankrijk de bakermat van de Weimaraners is en wijzen daarbij op oude wandtapijten en schilderijen o.a. van Van Dijck waarop een op de Weimaraner lijkende hond is afgebeeld.de weimaraner is cadeau gedaan aan de groot hertog van weimar Karl August.
Weimaraner Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Ik heb een Weimaraner pup teefje van 5 mnd Helaas ben ik door omstandigheden genoodzaakt om voor haar een ander tehuis te zoeken Ik kan haar niet meer bieden wat ze nodig heeft en dat is niet fijn Weet iemand een goed nieuw adres voor haar?

Contacteer ons