Zoeken naar weimaraner

 
weimaraner
Weimaraner Pedigree.
Er zijn eindeloze therorie├źn over de oorsprong van de Weimaraner. Een ding is zeker, de Weimaraner heeft veel van een Brak in zich. Deze honden werden in de eerste dertig jaar van de 19e eeuw aan het hof van Weimar gehouden.
inhuren
Weimaraner Honden Page.
In elk geval wordt de Weimaraner beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras De Fransen beweren, dat Frankrijk de bakermat van de Weimaraners is en wijzen daarbij op oude wandtapijten en schilderijen o.a. van Van Dijck waarop een op de Weimaraner lijkende hond is afgebeeld.de weimaraner is cadeau gedaan aan de groot hertog van weimar Karl August.
wasmachine
Weimaraner Dogs Weimaraner Dog Breed Info Pictures petMD.
Compared to other breeds longstanding histories, the Weimaraner is rather young. Dating back to the early 19th century, the Weimaraner was bred to function as a gundog, able to hunt animals of all sizes, including large animals such as bears, wolves, and deers.
boomstamtafel
Weimaraner Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Weimaraner is dapper en loyaal. De vacht van de Weimaraner is korte en gemakkelijk te verzorgen. Borstelen moet gebeuren met een stevige borstel. De Weimaraner is gevoelig voor een opgeblazen gevoel, dus kleine maaltijden twee keer per dag is het beste.
Pennen bedrukken
Weimaraner Information, Characteristics, Facts, Names.
5 stars Easy Training: Behavioral training is strongly recommended for the Weimaraner; some suffer from separation anxiety or aggressive behavior as a natural hunter, all Weimaraners will maintain some degree of aggression. The Weimaraner is eager to please its handler and learns quickly.
slotenmaker spijkenisse
Weimaraner Jachthonden Jagen.nl Alles voor de jacht!
De Weimaraner wordt beschouwd als het oudste zuiver gefokte Duitse staande jachthondenras. Oorspronkelijk werd de hond gefokt voor het opsporen van groot wild zoals beren en als jachthond. De hond kan een kortharige of een langharige vacht hebben en deze is altijd zilver, reebruin of muisgrijs.
camerabewaking
Weimarse staande hond/Weimaraner.
De Weimaraner heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de Weimaraner is geen geschikte hond voor democraten of polderaars die graag overleg plegen met hun hond. Het vereist behoorlijk wat mentale daadkracht om een Weimaraner de baas te kunnen.
nilfisk
Duitse Staande Draadhaar honden en Weimaraners.
Foto: Weimaraner en Duitse Staande Draadhaar Onze werkwijze. Bij de training en africhting van onze eigen en andere honden is ons uitgangspunt dat diervriendelijkheid voorop staat waarbij respect voor de eigenheid van de honden waarmee we werken de boventoon voert.
Cilinderslot
The Three Turnip's: Weimaraner.
Een korthaar Weimaraner is dan ook gn Duitse Staande Korthaar met een andere kleur, evenmin als de langhaar Weimaraner een grijze Duitse Langhaar is! De Fransen beweren, dat Frankrijk de bakermat van de Weimaraners is en wijzen daarbij op oude wandtapijten en schilderijen o.a.
bureau kopen
Weimaraner Dog Breed Information.
Did You Know? The Weimaraner is a fairly young breed, dating back to the early 19th century in Germany. The Weimaraner has seen more actual competition of various types in the United States than it did in all its decades in Germany.
handgrepen kast
Weimaraner breed of dog Britannica.com.
The Weimaraner is a graceful dog with hanging ears, blue, gray, or amber eyes, and a distinctive short, sleek, mouse-gray or silver-gray coat. It stands 23 to 27 inches 58 to 68.5 cm and weighs 70 to 85 pounds 32 to 39 kg.
student
Homepage Vereniging de Weimarse Staande hond.
De Weimaraner Club of Great Britain www.weimaranerclubofgreatbritain.org.uk/ is bezig met een Weimaraner gezondheidsonderzoek via een enquete. We willen u uitnodigen om deel te nemen aan deze inventarisatie. We have just launched a new Weimaraner health survey. This time we are looking at life span and cause of death for Weimaraners.

Contacteer ons