Resultaten voor whippet

 
whippet
Whippet Dog Breed Information.
Among the touches of home they brought to the New World were their Whippets. The Whippet was an instant success in America, and Whippet racingfor money or just for funcaught on with people from all walks of life, just as it had in England.
SEO Consult
Whippet.
De adel deed dit met greyhounds maar die waren te duur in onderhoud en in de beginjaren was het ook alleen aan de adel toegestaan om greyhounds te bezitten. De whippet is bij uitstek een sportieve hond en er zijn vele mogelijkheden om actief bezig te zijn met een whippet.
Matrassen kopen
De Whippet HondenTV.
En omdat de Whippet vrijwel geen onderhuids vet heeft en een heel korte beharing heeft het snel koud, een jasje is bij koude gure dagen geen overbodige luxe. De kou weerhoud ze er echter niet van om heerlijk buiten te willen rennen en bewegen.
dekra iso 27001
Whippet.
Deze hielden de Whippet voor de jacht op klein wild en voor zg. Deze fragiel ogende hond is in feite een taaie rakker! Centraal bij de Whippet staat natuurlijk de astronomische snelheid die hij ontwikkelt bij het wegschieten van de prooi.
leifheit vloerwisser
Honden Windhonden Whippet Marktplaats.nl.
Ik heb haar nu 3 maanden in bezit en merk dat ze veel meer aandacht nodig heeft! Kaarten rasgroep 10: Afghaanse Windhond en Whippet. Kaarten rasgroep 10: afghaanse windhond en whippet afghaanse windhond: 11 stuks whippet: 9 stuks ze zijn 20x16cm.
citizen skyhawk
Overzicht honden: Greyhounds in nood Nederland.
Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten. Honden met de tag Whippet." 22-10-2016 Remi is een gecastreerde reu, kruising Whippet/Greyhound en is geboren op 19-12-07.
dela
Hazewindhond Whippet forumonderwerp.
5 maart 2006 1215.: neuh dan zal het wel meevallen: dan is een jasje net zo makkelijk Overzicht Huis, tuin en dieren" Forum Permalink. Zoeken in dit onderwerp Zoeken Onderwerp feed. Recente berichten in Hazewindhond" Whippet." Party agenda nu straks kaart.
greyhound pups
Whippet-Greyhound-Teckel Hond.
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.: Word als eerste op de hoogte gebracht over nieuwe collecties, private sales en exclusieve events. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.: Word als eerste op de hoogte gebracht over nieuwe collecties, private sales en exclusieve events.
corrigerend ondergoed
Karakter Longhaired Whippets.
Het karakter van de Longhaired Whippet is net zo onderscheidend belangrijk en mooi als zijn vacht. Wheeler verklaarde dat hij niet slechts honden uitkoos vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege hun psychische stabiliteit, intelligentie en gehoorzaamheid. Mensen die zowel de Whippet als de Longhaired Whippet hebben, zeggen dat àlles aan de langhaar zachter is.
WHIPPET.
Breeds recognised on a definitive basis. Breeds recognised on a provisonal basis. Standards published over the last 6 months. Breeds, varieties and CACIB award. Breeds not subject to a working trial and working class. The next generation of the FCI.
Hondenras: Whippet Dier en Natuur: Huisdieren.
Ze zijn aanhankelijk, intelligent, zelfverzekerd en vrolijk. De Whippet is erg lief voor kinderen en vindt het fijn om met soortgenoten te leven, is ook heel vreedzaam met andere honden. Een Whippet is een windhond en is daarom gek op rennen en jagen.
Whippet Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Whippet is een echte gezelligheidshond en altijd het liefst zoveel mogelijk betrokken bij het gezin. Een Whippet is niet graag alleen en vanwege zijn dunne beharing kan hij slecht tegen al teveel kou.

Contacteer ons