Resultaten voor whippet

 
whippet
Whippet Honden rassen Honden.
Helpers lieten de honden los, die dan in volle vaart op de zwaaiende lap af gingen. Buiten het stropen werd er coursing gedaan op een afgezet terrein, waar men hazen losliet, deze een voorsprong gaf, om vervolgens de Whippet hierop te laten jagen.
inhuren
Whippet Dog Breed Information.
Among the touches of home they brought to the New World were their Whippets. The Whippet was an instant success in America, and Whippet racingfor money or just for funcaught on with people from all walks of life, just as it had in England.
boomstamtafel
Whippet Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Whippet is makkelijk te verzorgen, maar moet wel beschermt worden tegen de kou vanwege de korte vacht. Ze verharen gemiddeld en af en toe borstelen moet volstaan. De Whippet heeft een korte, strakke en gladde vacht die stevig is van structuur, maar toch zacht.
goedkoopste persoonlijke lening
Whippet hondenvoer Yourdog.
Vanaf 7 jaar oud adviseren we Yourdog senior voer te gaan voeren. Rekenvoorbeeld: Hond van 3 jaar oud en 25kg krijgt 25 x 14 gram 350 gram voer per 24 uur. Er zijn nog geen reviews. Wees de eerste om Whippet te reviewen Reactie annuleren.
wordpress plugins
Bokkers met een whippet? Bokt.nl.
een van de eerste dingen die ik vaak hoor als mijn whippet weer eens met hoge snelheden door het bos rent om alle andere honden voor te blijven. Ik heb nu al zo'n' dikke twee jaar een geweldige schat van een whippet en vroeg me dan ook af of er meer bokkers zijn die genieten van dit geweldige ras!
miele
Whippet Pedigree.
In ingesloten gebieden werd liever een kleinere hond verkozen boven de Greyhound. Zan het eind van de 18de eeuw had deze hond van gemiddelde grootte een eigen naam gekregen de whippet en het was een populair ras bij de werklui in het noorden van Australiƫ.
slotenmaker spijkenisse
Whippet kennels in Nederland Doggo.nl.
Whippet kennels in Nederland. Kerkdijk 36 7964 KB Ansen. Southgrove Whippets is een kleine kennel gevestigd in het oosten van Nederland. Hondenfokker Meer info. Salty Sand's' Whippets. Van Galenstraat 36 1782 EW Den Helder. Salty Sand's' is een kleine whippetkennel in Den Helder, Noord-Holland.
bezoekerspas aanmelden den haag
bol.com Medium Mark A Whippet 9781782003984 David Fletcher Boeken.
This title looks at the Medium Mark A Whippet, one of the most successful British tanks of World War I and, when placed alongside existing titles covering the Mark I, Mark IV and Mark V, completes the New Vanguard series coverage of the major British tanks of the war.
nilfisk
Whippet Beestenspul al 34 jaar een begrip voor leuke/exclusieve artikelen.
Verkrijgbaar in diverse lengtes en kleuren. 1270, Whippet decoratieplaat Voor op een deur of hek 1595, Whippet hanger kop Een sieraad voor uw hals 1350, Whippet hanger stand Een sieraad voor uw hals 1350, Whippet minimodel Leuk metalen beeldje 1150.,
Cilinderslot
Whippet-mix Rassen Greyhounds Rescue Holland.
Nalala zwierf al heel lang rond en ze was niet te vangen, zo angstig was ze. Een lieve dame heeft haar maandenlang elke dag opgezocht om haar eten en drinken. Teef 7 juni 2014 schatting. Dogs with special needs 4.
bureau kopen
Whippet.
De adel deed dit met greyhounds maar die waren te duur in onderhoud en in de beginjaren was het ook alleen aan de adel toegestaan om greyhounds te bezitten. De whippet is bij uitstek een sportieve hond en er zijn vele mogelijkheden om actief bezig te zijn met een whippet.
handgrepen kast
Whippet Club waarin opgenomen het Italiaanse Windhondje.
De Nederlandse Whippet Club opgericht 31 oktober 1954 stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen in de meest uitgebreide zin van het whippetras, de whippet als individu, liefhebbers of liefhebber-fokkers van dit ras in Nederland; benevens bij besluit van de Algemene Vergadering in de vereniging ondergebrachte andere windhondenrassen met hun liefhebbers en liefhebber-fokkers.

Contacteer ons