Meer resultaten voor whippet

 
whippet
Urban Dictionary: whippets.
This usage is the source of the term whippet. The term has come to refer to any little canister that'll' give you a hit of NO. Sure I'll' pass the Reddi Wip, but save me the whippet. by whip-et October 15, 2003.
shell tankpas
Galgo / Whippet Honden 2dehands.be.
gisteren 0819: Berlare. whippet teefjes pups 30/5/2018 geboren bij ons op boerderij. Whippet pups geboren bij ons op de boerderij. Ze zijn echt prachtig. U kan de ouders zien. De foto's' zijn recent Bij aankoo. 28 juli 2018 1519: Oostrozebeke. Whippet puber pups 5 maand.
hoodie bedrukken
Nederlandse Whippet Club.
Het bood een fascinerend schouwspel, maar vooral af en toe een stuk vlees op tafel. Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club en fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling.
elektrische
Whippet Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Whippet is een echte gezelligheidshond en altijd het liefst zoveel mogelijk betrokken bij het gezin. Een Whippet is niet graag alleen en vanwege zijn dunne beharing kan hij slecht tegen al teveel kou.
vouwgordijnen
De Whippet HondenTV.
En omdat de Whippet vrijwel geen onderhuids vet heeft en een heel korte beharing heeft het snel koud, een jasje is bij koude gure dagen geen overbodige luxe. De kou weerhoud ze er echter niet van om heerlijk buiten te willen rennen en bewegen.
boxspring velda
Whippet Club waarin opgenomen het Italiaanse Windhondje.
De Nederlandse Whippet Club opgericht 31 oktober 1954 stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen in de meest uitgebreide zin van het whippetras, de whippet als individu, liefhebbers of liefhebber-fokkers van dit ras in Nederland; benevens bij besluit van de Algemene Vergadering in de vereniging ondergebrachte andere windhondenrassen met hun liefhebbers en liefhebber-fokkers.
keukenweegschaal
Honden Windhonden Galgo Whippet Marktplaats.nl.
Prachtige Whippet pups te koop. Prachtige blauwe whippet pups te koop met een fijn karakter en makkelijk in omgang, rechtstreeks van de boerderij waar beide ouders ook aanwezig zijn, reutjes en teefjes, geb.datum: 22-06-2018, met paspoort, gechipt, geent en ontwormd, prijs 350, info 06 23808376.
Whippet Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Whippet is makkelijk te verzorgen, maar moet wel beschermt worden tegen de kou vanwege de korte vacht. Ze verharen gemiddeld en af en toe borstelen moet volstaan. De Whippet heeft een korte, strakke en gladde vacht die stevig is van structuur, maar toch zacht.
Whippet informatie over de Whippet Royal Canin.
Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Whippet. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Whippet fokker of kennel.
Whippet Rassen Hondenplaza.
Hun pogingen resulteerden in een kleine, temperamentvolle, elegante en snelle jachthond die over bepaalde afstanden bijna net zo snel was als de Greyhound, maar die aanzienlijk minder at en minder plaats innam voor de Whippet worden wel snelheden van 55-65 km per uur genoemd.
Overzicht honden: Greyhounds in nood Nederland.
Heeft u belangstelling voor een hond, neemt u dan contact op met de adoptieconsulente uit uw regio, zie onze Contactpagina onder Regioconsulenten. Honden met de tag Whippet." 22-10-2016 Remi is een gecastreerde reu, kruising Whippet/Greyhound en is geboren op 19-12-07.
Whippet Rashondenwijzer.
In de media. Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Whippet. Van de Whippet zijn weinig erfelijke aandoeningen beschreven, waardoor het ras laag scoort wat betreft minpunten in de RashondenWijzer. Dit betekent echter niet dat de Whippet per definitie gezond is.

Contacteer ons