Resultaten voor samojeed

 
samojeed
Sledehond.nl.
Hier vindt u de rasstandaard van de Samojeed. De Samojeed ook wel genoemd Laika Samojedskaja of Samoiedskaia Sabaka is een hoogbenig en langharig hondenras en behoort tot de pool en keeshonden. De Samojeed komt van oorsprong uit Noord-Rusland en West-Siberie.
jerrycan
Samojeed Honden Rasinformatie Omlet.
Upload uw foto. Verdien 1 Upload uw foto. Recente beoordelingen voor Samojeed. Er zijn nog geen beoordelingen voor dit ras. Klik hier om een beoordeling te schrijven. Ontvang de Omlet nieuwsbrief! Meld u aan voor wedstrijden, nieuws, speciale aanbiedingen meer.
hesje
Samojeden kennel Taigaro.
Kayuk en Shakira hebben de basis gelegd voor het type samojeed dat wij nog steeds fokken, waarbij gezondheid en zijn open en vriendelijke karakter bovenaan staan. Ook vinden wij het belangrijk dat de samojeed zijn werklust behoudt en dit met veel plezier toont in verschillende takken van hondensport.
tankpas zzp vergelijken
Samojeed Poster bij AllPosters.nl.
Fotoprint 61 x 46 cm. Fotoprint 1 61 x 46 cm. 9 andere maten leverbaar. Verzendklaar binnen 1-2 dagen. Samoyed with 6 Weeks Old Puppy. Fotoprint 61 x 46 cm. Fotoprint 1 61 x 46 cm. 9 andere maten leverbaar.
Link Checker
Samojeed Rassen Honden Hondenrassen.
De samojeed heeft een dubbele vacht. De ondervacht bestaat uit wol, die een stuk korter is dan schapenwol, maar ook gesponnen kan worden om kledingstuken van te maken. De bovenvacht bestaat uit langere rechte gladde haren, die aan het uiteinde een zilverganzende punt hebben.
Pens
Samojeed Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Dus een kind nooit alleen laten met een hond ongeacht welke soort Wij hebben onze samojeed aangeleerd om te gaan liggen als er kindjes komen. Dit is een aanrader daar een samojeed super enthousiast van nature is. Daar je met een samojeed altijd sneeuw in huis hebt is het raadzaam om elke dag te stofzuigen.
slot
Samojeed.
In 1909 wordt het ras officieel in Engeland geregistreerd, vandaar dat Engeland het land van herkomst wordt terwijl de samojeed eigenlijk uit Siberië komt. Hoewel er officieel maar één samojeed is, zijn er sinds de jaren 50 twee types samojeden.
intercoms
Dit zijn de slimste honden en de domste wibnet.nl. Voer zoekwoord in. Check. User. Hamburger. Logo Main.
Coren deelde de honden in zes groepen in op basis van het aantal keren dat een commando moest worden herhaald voordat de hond het kende, en hoe vaak de hond gehoor gaf aan het bevel. De hond kende het commando na maximaal vijf pogingen en gehoorzaamde minimaal 95 procent van de keren dat het werd gegeven.
boomstamtafels
Vind samojeed op Marktplaats.nl.
Custom Mode Samojeed Puppy 8 Kussensloop Rechthoek. Gratis verzending custom mode samojeed puppy 8 kussensloop rechthoek ritssluiting classic 35x45 cm eenzijdig kussensloop 927 wc71 specification merknaam: shunqian is_aangepast: ja fabric count: 40 techniek: nonwoven thread count: 300tc gebruik: homehotelziekenhuis, patroon: effen geverfd type.:
Filter
Home.
Wij hebben de afgelopen 30 jaar steeds een Samojeed in huis gehad. En daar hebben we ook 30 jaar van genoten. Momenteel hebben we Fenna, een altijd vrolijk en pittige teef. Ze is altijd uit op een knuffel en is niet kieskeurig bij wie ze die knuffel ophaalt.
ikea plankdragers
Nog bokkers met een Samojeed? Bokt.nl.
Omdat ze zo moeilijk te vinden zijn, heb ik me ook al wat ingelezen over andere gelijkaardige rassen, maar ik moet bekennen dat de Samojeed tot nu toe het meeste aan al onze verwachtingen voldoet, vooral voor wat betreft de mix tussen rustig thuis zijn en uit de bol gaan op de weide.
student
Samojeed Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Canadese eskimohond Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai Bangkaew Dog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.

Contacteer ons