Op zoek naar argentijnse dog?

 
argentijnse dog
Argentijnse Dog Smølke katten en hondenvoer.
Home Smølke fun! Rassentest Molossers en Zwitserse Sennenhonden Argentijnse Dog. Deze dogachtige, ook bekend als Dogo Argentino, is gefokt voor de jacht op groot wild. Hierdoor moet hij groot, sterk en onbevreesd zijn. Ondanks hun imposante uiterlijk zijn deze honden zachtaardige en aanhankelijke gezinshonden.
jack's casino groningen
Argentijnse Dog.
De schofthoogte van de Argentijnse Dog ligt tussen de 60 cm en 70 cm. Het gewicht varieert van 40 kg tot 45 kg. Kind en mensvriendelijk, zeer trouw. Een reu is vanwege zijn kracht niet voor iedere beginner aan te raden.
bedrukken
Argentijnse Dog informatie over de Argentijnse Dog Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Argentijnse Dog fokker of kennel. Heb je al een Argentijnse Dog pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
kapper
Je Argentijnse Dog Opvoeden.
Nu is het aan u om uw argentijnse dog te helpen. Laat hem of haar niet gewoon aan zijn of haar lot over. De argentijnse dog: Als veel moderne rassen is de Dogo Argentino of Argentijnse Dog opgebouwd uit allerlei oude rassen.
Stretch
Argentijnse Dog GEKop hondenrassen encyclopedie.
Home Hondenrassen encyclopedie Argentijnse Dog. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Argentijnse Dog Startpunthonden.
geplaatst op 12 januari 2015 2334.: ik heb een hond gehad waarvan iemand zegt dat het tot een Argentijnse ras behoort. deze hond heeft een zeer korte staart. geplaatst op 19 november 2014 2204.: Ik heb een casador branco argentijnse dog gehad.
Argentijnse Dog Dogo Argentino Honden rassen Honden.
Tussen 1000 en 1500 euro. De Dogo Argentino is oorspronkelijk een jachthond, maar hij is ook een goede gezinshond, mits met strenge, liefdevolle hand opgevoed. Antonio Nores Martinez begon in 1928 met het opstellen van een eerste rasstandaard. De Argentijnse dog of Dogo Argentino is de nationale hond van Argentinië.
Vind argentijnse dog in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
1200, Verzendkosten 345, eventueel extra uv laag 200, eigen foto en aangepaste tekst is ook mogelijk voor 750, extra meerdere honden op 1. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dekreu Argentijnse dog/Dogo Argentinobullypitbullstafford., Hierbij bied ik mijn argentijnse dog als dekreu aan.
Dogo Argentino Honden Page.
Opvoeding van de Dogo Argentino. Deze hond is belist geen hond voor beginners.De Argentijnse Dog behoort een evenwichtigeliefdevollemaar, zeer consequente opvoeding te krijgen.Probeer hem te belonen als hij dingen goed doeten, doet hij iets verkeerdsstraf, dan met behulp van u stem.De combinatie van afzondering in een kennel en een harde opvoeding brengt bij de Argentijnse Dog onvoorspelbare karaktertrekken naar boven.
Argentijnse dog Dier en Natuur: Huisdieren.
De Argentijnse dog is een ras van meerdere honden in één, ze hebben een reukvermogen van een Pointer, de hoogte van een Duitse Dog, uithoudingsvermogen en kleur van een Pyreneese Berghond en het karakter van een boxer, de kaakkracht van een Bordeaux Dog en niet te vergeten de vasthoudendheid en doorzettingsvermogen van een Bull Terriër.
Dogo argentino/argentijnse dog pups Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers Marktplaats.nl.
Hele mooie lieve argentijnse dog pups te koop. Ze zijn nu 8 weken oud, en mogen naar een nieuw huisje. Er zijn nog 2 pups: 1 mannetje en 1 vrouwtje. mannetje met 2 vlekken rechter op foto 5, foto 7 en 16.
Argentijnse dog van agressie naar spelen of Gaia Ayla Fred spelen in de achtertuin YouTube.
Dogs 101 Dogo Argentino Duration: 313. Animal Planet 2422353, views. Oud Duitse Herder Gaia, Spinone Italiano Fred en Argentijnse Dog Ayla uitlaten bij de Wijde Aa Duration: 122. CADIRI Hondentraining Gastgezin 8 views. argentijnse dog puppy's' 8 weken 3 Duration: 131.

Contacteer ons