Op zoek naar argentijnse dog?

 
argentijnse dog
Argentijnse dog Wikipedia.
De Argentijnse dog werd in het land van oorsprong Argentiniƫ ingezet als jachthond tegen grote dieren, in het bijzonder voor de jacht op everzwijnen en poema s. Bij de jacht werkten meerdere honden samen in een groep. Tegenwoordig wordt de Argentijnse dog gebruikt als waak-/familiehond.
verzenddozen kopen
Rasinformatie Dogo Argentino MaxLuna.
De Dogo Argentino of Argentijnse Dog is een hond die goed gesocialiseerd moet worden. Hij is afwachtend naar vreemden en de omgang met andere dieren is niet vanzelfsprekend. De reuen kunnen dominant zijn naar seksegenoten. De Argentijnse dog heeft een consequente, doortastende baas met natuurlijk overwicht nodig.
xenos
Argentijnse dog Dogo Argentino Jachthonden Jagen.nl Alles voor de jacht! De site over jagen voor Nederland.
Met de old Fighting Dog of Cordoba als uitgangspunt werd daarna de gevlekte Duitse Dog ingekruist, evenals de Mastin De Los Pirineos, de Bordeaux Dog, de Boxer, de Bull Terrier, de Pointer en de Ierse Wolfshond. In 1928 zorgde zijn passie voor honden dat hij de basis en ras standaard maakte voor een nieuw ras, genaamd de Dogo Argentino Argentijnse Dog.
oris horloge
Dogo argentino of Argentijnse dog Rassen Honden Hondenrassen.
De schofthoogte van de Dogo argentino of Argentijnse dog is bij de reu 68 cm en de teefjes zijn wat kleiner zo tussen de 60 en 65 cm. De ogen van de honden zijn donker van kleur en de ogen zijn ook amandelvormig.
Toner
Het HondenForum Bekijk onderwerp Argentijnse dog?
De enige Argentijnse dog die ik van zien ken had ook een muilkorf om en het was enorme paniek als er iemand met hond aan kwam lopen want dan moest de mevrouw zich nog net niet om een lantaarnpaal binden om hem te houden.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Ontstaan als een kruising tussen een mastiff en een Engelse bulldog. De Duitse dog aka Deense dog. Het is niet meteen het karakter dat deze hond zo hoog in de lijst doet belanden, wel hoe hij gebouwd is: als het misloopt en hij bijt met zijn grote hoektanden en kaken, dan zijn de gevolgen groot. De Cane Corso. Een Italiaans ras dat gebruikt wordt om te jagen op everzwijnen en zelfs panters in sommige delen van de wereld. Is de jongste jaren erg veel betrokken geweest in bijtincidenten, waarvan een aantal met dodelijk afloop. Dit is een Japanse hond die destijds ook echt gefokt werd om te vechten tegen andere honden. In veel landen is hij illegaal overigens. Bijzonder agressief, erg zeldzaam wel, waardoor hij niet hoger staat op de lijst wellicht. Een kruising tussen Neapolitaanse mastiffs en Amerikaanse pitbull terriƫrs. De dogo argentino aka Argentijnse mastiff.
Argentijnse Dog De Nieuwe Hond.
Ze zijn minder geschikt voor de onervaren hondenliefhebber. De vacht van de Argentijnse Dog is eenvoudig in goede conditie te houden. Met een rubberen borstel verwijdert u in de verharingsperiode effectief losse en dode haren. Houd de nagels van de Argentijnse Dog kort.
Waar vind ik Argentijnse pups te koop? DogCatandCo.
Voeding voor de Argentijnse Dog.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Argentijnse Dog pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Argentijnse Dog pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.
Argentijnse Dog.
Het is wel belangrijk om de hond goed te blijven motiveren, omdat hij obstin aat kan worden als hij zich begint te vervelen. De Argentijnse Dog is een tamelijk grote, zeer krachtige hond, die veel respect afdwingt. Hoofd: bol-holrond, d.w.z.
Argentijnse Dog Hondenrassen.
Staffordshire Bull Terrier. Thai Ridgeback Dog. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Welsh Springer Spaniel. West Highland White Terrier. Zwarte Russische Terrier. Inloggen Wachtwoord vergeten Aanmelden. Meer over Argentijnse" Dog." Een link toevoegen. Copyright 2016 VIMM BelgMediagroup Alle rechten voorbehouden.
Argentijnse dog of Dogo argentino Gelukkige Honden.
Teven zijn iets kleiner, met 60 tot 65 cm en 40 tot 43 kilo. De Argentijnse dog wordt zon 10 tot 12 jaar oud. Karaktereigenschappen van de Argentijnse dog. Ook al kent de Argentijnse dog een zekere zachtaardigheid, een hond voor beginners is het zeker niet.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Leave this field empty if you're' human.: Stichting Dutch Cell Dogs begeleidt gedetineerden bij het trainen van asielhonden die vaak mishandeld zijn en daardoor aanpassingsproblemen hebben. De trainingen hebben een groot positief effect op zowel de asielhonden als op de gedetineerden.

Contacteer ons