Resultaten voor border collie

 
border collie
Binnenkort een Border Collie kopen lees dit eerst! petnews.nl.
Interessant is dat alle moderne Border Collies directe afstammelingen zijn van een drie kleurenhond, Old Hemp, een Border Collie gefokt door Adam Telfer, die zichzelf de reputatie verwierf van buitengewoon goed te zijn in de baan waarvoor hij was gefokt border collie kopen.
puppies
Trainingscentrum Border Collie Club Zwolle.
Liefhebbers van de border collie ontmoeten elkaar bij het Trainingscentrum. Hier wordt op werkzaamheden uit de praktijk getraind zoals het ophalen, drijven, scheiden en het in een kleine ruimte drijven van de schapen. Ook wordt er aandacht besteed aan het gedrag van de schapen.
puppies
Border Collie Kennel: We Are One.'
We Are One Go With The Flow Gaia. We Are One Be My One And True Love. Joyfully Yours Forever Gwendell. Never Never Land I Blue Hot Flame. Nesten van onze reuen. Welkom bij Border Collie Kennel.: We Are One.
airco split unit aanbieding
The Big Saren Border Collie Tjitse Terpstra.
Sinds 1982 houd ik me beroepshalve bezig met het schapenhoeden en in 1987 liep ik mijn eerste trials. 03-04-18: Nieuwe foto's' van de beschikbare reutjes. 12-03-18: Er zijn 3 REUTJES BESCHIKBAAR voor een sportief mandje! 10-01-18: NIEUW: Honden dagopvang. 08-01-18: Aantrainen van uw bordercollie, les schapendrijven.
Daniel Wellington Horloges
Poll Dorset.
Member of the Dorset Horn and Poll Dorset Sheep Breeders Association. Gespecialiseerd in het trainen van Border Collies. Andere schapendrijfrassen zijn ook welkom! Lid van Border Collie Club Nederland en Dutch Sheep Dog Society. Laatst aangepast maandag 12 mei 2014 1449.:
prince2 cursus
bol.com Border Collie, Esther Verhoef 9789058410153 Books.
In this book, the character of the Border Collie and his care, nutrition, training and education in detail. You also get advice on choosing a puppy and on how you need to guide a Border Collie, he wants to develop into a stable, pleasant companion dog.
spuitend klaarkomen
Border Collie Pedigree.
s Avonds en s morgens lopen is een must om deze hond tevreden en in goede conditie te houden. Het sterke veedrijversinstinct van de Border Collie kan snel op gevaarlijk najagen van dieren uitdraaien als hij niet in toom gehouden wordt.
mkb brandstof
Border Collie.
De Border Collie dient uitgebreid en langdurig gesocialiseerd te worden. Dit begint al bij de fokker. Wanneer de Border Collie voor het eerst naar buiten gaat dient het najagen van bewegende objecten en/of personen of dieren al voorkomen te worden.
kroonluchter
Borders Wannahave Border Collie Kennel. Enflow.
Wie zijn wij. Toen wij in 1997 besloten om een hond te nemen en dit ook nog eens een Border Collie moest zijn, hadden we nooit kunnen vermoeden wat een grote invloed deze hond op ons dagelijks leven zou krijgen.
Kinderfeestje
Bordercollie Hondencentrum.
De Border Collie is zeer werkwillig, slim, intelligent, een snelle leerling, beweeglijk, waaks, zeer gehecht aan zijn baas en zijn gezin, hard voor zichzelf en zeer moedig. De Border Collie heeft een bezigheid nodig anders zal hij er zelf wel een zoeken én vinden.
muursticker
Border Collie Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Border Collie. De Border Collie is een hond met een enorme drive om te bewegen, en wordt nog gebruikt om vee bijeen te drijven. Binnen de populatie worden twee lijnen gefokt: een werkhondenlijn en een showhondenlijn.
latex spuiten
Border Collie hondenras vol energie Dierennieuws.nl.
De Border Collie vindt zijn oorsprong in Groot-Brittannië, in het grensgebied tussen Schotland en Engeland en heeft hier zijn naam aan te danken border betekent grens. Het ras is hier tot stand gekomen toen de toenmalige herders honden gingen inzetten voor het hoeden van schapen.

Contacteer ons