Zoeken naar engelse cocker spaniel

 
engelse cocker spaniel
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard. Engelse Cocker Spaniel: Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel, een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland.
verzenddozen kopen
Engelse Cocker Spaniel Huntingdogs.
Omstreeks 1800 wordt voor het eerst gesproken van Cocker of Cocking Spaniels, die ideaal waren voor de jacht op de woodcock houtsnip, waaraan zijn naam waarschijnlijk ontleend is. In 1885 wordt in Engeland de Engelse Spaniel Club opgericht, waarna in 1902 de rasstandaard voor de Cocker werd vastgesteld en goedgekeurd door de Engelse Kennel Club.
xenos
Gennin's.'
Wij fokken alleen éénkleurige Engelse Cocker Spaniels en we hebben inmiddels de kleuren zwart, rood, black tan, chocolat, chocolat tan, sable, goudsable en bruinsable gefokt. Onze honden wonen bij ons in de woonkamer en ook onze pups worden in de woonkamer geboren en blijven daar ook tot zij op de leeftijd van 8 weken het nest mogen verlaten.
prince 2 practitioner
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Er bestaan twee varianten Cocker Spaniëls de Engelse en de Amerikaanse. De Amerikaanse Cocker Spaniël is geen kruising. Hij werd in Amerika ontwikkeld door fokkers die hem fokten uit de Engelse Cocker Spaniël tot het prachtige Amerikaanse type dat we tegenwoordig zien.
miele
Engelse Cocker Spaniel Kalenders 2019 Qwebwinkel.nl.
Cocker Spaniel Kalender Puppies 2019. De Cocker Spaniel Kalender Puppies 2019 Avonside met prachtige foto's' van de Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel Kalender 2019 Deluxe. De Engelse Cocker Spaniel Kalender 2019 Magnet and Steel met prachtige foto's' van de Engelse Cocker.
Engelse Cocker Spaniel Smølke katten en hondenvoer.
Rassentest Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Deze vrolijke honden hebben een groot aanpassingsvermogen en kunnen dan ook in verschillende situaties gehouden worden. Zolang de cocker spaniels samen met hun baas zijn, zijn ze voor alles in.
Over ons Van Tesverdi Teckels en Cocker Spaniels.
En in 2009 is onze eerste Engelse Cocker Spaniel hierbij gekomen. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckelclub en sinds 2015 officieel NTC fokker. Ook zijn we lid van de Cockers Spaniel Club. Wij fokken volgens de regels van de rasverenigingen en van de raad van beheer.
Home VLECS.
Sinds februari 2012 is VLECS erkend als rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel door de Raad van Beheer. In de media is veel aandacht voor het welzijn van dieren. Het fokken op gezondheid en karakter is een speerpunt van onze vereniging.
Cocker, Spaniel Gratis afbeeldingen op Pixabay.
86 Gratis afbeeldingen Foto's, Illustraties, Vectoren: Cocker, Spaniel. 2017 Pixabay Gratis downloads. Gratis afbeeldingen Gratis foto's' Gratis vectoren Gratis illustraties Gratis video's.' etina Dansk Deutsch English Español Français Indonesia Italiano Magyar Nederlands Norsk Polski Português Român Slovenina Suomi Svenska Türkçe Vit.
Engelse Cocker Spaniel Kennel Bozinga.
5 augustus 2018: Nieuwe foto's' van de pups van Lobke! V.l.n.r: Lois, Sita, Bella, Dushi, Malou, Yfke en Gina. Alle informatie en fotos op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet door derden gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Kop. Cockers Home. Rens Inhoud.
In dierbare herinnering. DUTCH. Contact. Gastenboek. Links. 20 Jarig Jubileum. 20 Jarig Jubileum. DUTCH. Welkom op website van Kennel Engelse Cocker Spaniels. Beauty van de Lindenhof. Westlandse Langeweg 21. 4651 PD Steenbergen NB. Vier generaties Black Beauty's' van de Lindenhof.

kleine kennel voor eenkleurige engelse cocker spaniels. Maar bovenal gespecialiseerd cocker trimster. AL DIK 20 JAAR ERVARING, GEDIPLMOMEERD EN GESPECIALISEERD! alle trimcockers zijn welkom, ongeacht de kleur, stamboom of niet. graag bellen voor een afspraak, 015 369 8359. Mijn cockers uit het heden en verleden. Ik kan me geen leven zonder voorstellen! Cocker trimmen, mijn lust en mijn leven. Showtrimmen, gewone huishondenmodel maar ook gesteriliseerde cockers kunnen hier getrimd worden! U kunt er tijdens het trimmen gezellig bijblijven, de koffie staat klaar! Being" the packleader." John en Joyce Janssen. 2641 GH Pijnacker. 015 369 8359. Bezint eer ge begint. mijn advies aan u over het aanschaffen van een cocker spaniel.

Contacteer ons