Op zoek naar hollandse herder?

 
hollandse herder
Hollandse Herder Korthaar kennel.
D nest 2017. Vereniging voor de Hollandse Herder. Vereniging voor de Hollandse Herder. Kennel van Breezand's' Bravoure. Gabri Kolster fokt al jaren met de Kortharige Hollandse Herder. Eerst samen met haar vader Loek Kolster en sinds 2013 heeft ze de kennel voortgezet.
mexicaanse tegels kopen
Hondenras Hollandse Herder heeft toekomst WUR.
Het ras blijkt nog steeds geschikt te zijn voor het hoeden van schapen. Daarbij valt op dat de Hollandse Herder de grenzen bewaakt van wegen en weidegronden door uit zichzelf en zonder verdere commandos, voornamelijk in draf, langs dit soort scheidslijnen heen en weer te lopen.
auto import duitsland
Openbare groep Herplaatsing Hollandse Herders Facebook.
Lady is een Hollandse herder van 5 jaar die al veel meegemaakt heeft in haar leven. Deze mooie dame zoekt een stabiel huis waar zij veel samen met haar baas kan ondernemen. Voor Lady zoeken wij een baas met ervaring.
groepsaccommodatie overijssel 20 personen
Onze Hollandse Herder YouTube.
Hollandse Herder, Holländischer Schäferhund Duration: 339. airedalepaddy 87207, views. Athos, onze Hollandse Herder Duration: 955. Basta817 2588, views. Hollandse Herder Welpen Duration: 354. herdergundi 3854, views. I am Lausbua Hollandse Herder Duration: 135. KNPV, stok stellen X Hollandse herder Duration: 313.
licg.nl Hollandse Herdershond.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Hollandse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Hollandse Herdershond kortweg Hollandse Herder werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op verboden gebied graasden.
Hollandse Herder-forum Forumoverzicht.
Sil Doggydancing en overige activiteiten. Voor ervaringen met Doggydance en activiteiten die geen eigen rubriek hebben. do aug 07, 2014 1116: pm. Alles over de oorspronkelijke taak van de Hollandse Herder. vr maart 18, 2016 929: pm. Pauline Op vakantie met je hond.
Liefde voor Hollandse Herder de Andijker.
Mijn allereerst hond was een witte herder. Ook Duitse en Belgische herders vind ik leuke dieren. Toch liet ik mijn oog vallen op vooral het karakter van de Hollandse Herder. Daarbij zijn er niet heel veel echte Hollandse Herders in de sport en dat maakt het een beetje anders.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Rasbeschrijving.
Bent u echter bereid om tijd en aandacht in hem te investeren en geeft u hem duidelijk leiding dan hebt u aan de Hollandse Herder een betrouwbare en weinig eisende hond: gewoon een buitengewone hond! Over het algemeen is de Hollandse Herder een kindvriendelijke hond.
Alles over de Hollandse Herdershond MaxLuna.
Daar komt nog bij dat de Hollandse Herder intelligent, braaf, trouw en waakzaam is en van uitdagingen houdt. De Hollandse Herder vindt het daarom ook geweldig om samen met zijn baas verschillende takken van de hondensport te beoefenen en het liefst zo afwisselend mogelijk.
Hollandse Herdershond Rashondenwijzer.
Wat kan jij doen? Ontbrekend ras opgeven. In de media. Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Hollandse Herdershond. Zoals bij veel herdershonden komen heupdysplasie en elleboogdysplasie ook voor bij de Hollandse Herdershond, weliswaar in mindere mate dan bij bijv.
Vind hollandse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Te koop Hollandse herder pups. Te koop twee hollandse herder pups teefjes 8 weken wegens niet nakomen afspraak vader bassie van de heer van leeuwen ingeënt gechipt en ontwormd super vrije hondjes. Nog 2 pups van een zeer trouwe Hollandse herder.

Contacteer ons