Op zoek naar hollandse herder?

 
hollandse herder
Hollandse Herder Honden rassen Honden.
Hoogte en gewicht. De Hollandse Herdershond reu wordt 57-62 cm en de Hollandse Herdershond teef wordt 55-60 cm hoog. Het gewicht van de Hollandse Herdershond reu is circa 28 kg en van de Hollandse Herdershond teef circa 23 kg. Bron rasinformatie: www.uwhondenkat.nl.
phildar
van het Meerhuisje Hollandse herders langhaar.
Hollandse Herder Langhaar. In 1993 kwam onze eerste langhaar hollander in huis, dit was Arvensis Gaya, daarna hebben wij Coosje v.h. Meerhuisje gehad en sinds april 2014 Azuricoyotes Niva Valithria die wij Zeska noemen. Sinds 1995 hebben wij vijf nesten gefokt.
beste klantenkaart app
Liefde voor Hollandse Herder de Andijker.
Mijn allereerst hond was een witte herder. Ook Duitse en Belgische herders vind ik leuke dieren. Toch liet ik mijn oog vallen op vooral het karakter van de Hollandse Herder. Daarbij zijn er niet heel veel echte Hollandse Herders in de sport en dat maakt het een beetje anders.
Matrassen kopen
Hollandse Herder SZHSZH.
De honden werden er verder op gefokt om met weinig eten wat karnemelk en roggebrood te overleven. Rond 1900 waren de schaapskuddes grotendeels verdwenen en raakte de Hollandse Herder die functie kwijt. In de negentiende eeuw kwam het begrip ras in opkomst. De eerste rasbeschrijving van de Hollandse Herder uit 1875.
salaris it consultant
licg.nl Hollandse Herdershond.
De Hollandse Herder is een zeldzaam huisdierras, waarbij het streven van de rasverenigingen is om zoveel mogelijk honden beschikbaar te laten blijven voor de fokkerij. Houd hier rekening mee als u overweegt uw hond reu of teef te laten castreren.
goedkoopste tv en internet aanbieder
Hollandse Herdershond Honden Page.
Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de Hollandse Herdershond. Popularitieit van de Hollandse Herdershond. De Hollandse Herdershond staat op dit moment op de 62e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Hollandse Herdershond.
2017
Particuliere kruising mechelaar-hollandse herder pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Particuliere kruising mechelaar-hollandse herder pups is helaas verwijderd. Kruising mechelaar Moeder-hollandse herder vader Geboren 07-12-2018 Groeien huiselijk op, beide ouders aanwezig, zijn gewend aan katten en kinderen. Zijn gedeeltelijk met de fles gevoederd. Het is ons teefje haar eerste nestje en zal ook haar laatste zijn.
Hollandse herder Herdershonden.nl.
De Hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt, maar ook als werkhond bij onder meer politie en bewaking. De meest in het oog springende eigenschap van de Hollandse herder is de loyaliteit richting de baas.
Kringgroep Midden Nederland van de Nederlandse Herdershonden Club.
Hollandse Herder Kringgroep Midden Nederland is begonnen in oktober 1979. Sinds 1991 is onze hondenschool in Maarsbergen als officiële vereniging ingeschreven en het huidige aantal leden is ruim 50. Bij Kringgroep Midden Nederland van de Nederlandse Herdershonden Club NHC spelen we in op de specifieke karaktereigenschappen van uw hond.
Hollandse Herder-forum Forumoverzicht.
Sil Doggydancing en overige activiteiten. Voor ervaringen met Doggydance en activiteiten die geen eigen rubriek hebben. do aug 07, 2014 1116: pm. Alles over de oorspronkelijke taak van de Hollandse Herder. vr maart 18, 2016 929: pm. Pauline Op vakantie met je hond.
Hollandse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
De Vrolijke Hollander.
Welkom op onze website! Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter! Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.

Contacteer ons