Zoeken naar ierse setter

 
ierse setter
Ierse Setter Kennel sinds 1976 Ierse Setter Queenstone.
Wij hebben geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te geven van onze Ierse Setter kennel die wij met veel zorg hebben opgebouwd en die, niet zonder trots, vele kampioenen heeft voortgebracht. Wij hopen dat onze site u enthousiast zal maken over de Ierse Setter.
phildar
Ierse Setter / Gordon Setter dogthings.
Cavalier King Charles Spaniel. Greyhound / whippet / galgo. Ierse Setter / Gordon Setter. Retrievers Golden, Flatcoated, Toller. Sheltie Shetland Sheepdog. Ierse Setter / Gordon Setter. TH-37 Ierse Setter. 7, 95 Bestellen. 2012 2017 dogthings sitemap rss webwinkel beginnen powered by Mijnwebwinkel.
de tuinen klantenkaart
Hartelijk welkom op onze website Irish setter club.
Wij organiseren jaarlijks een aantal activiteiten: Rasspeciale, Jongehondendag, field trial wedstrijd initiatie dagen, strandwandeling, St Patricks day, zomerfeest, kynologische activiteit, St Hubertus viering, showlessen en wekelijkse gedrag gehoorzaamheidslessen. De Ierse Setter Club geeft 6 x per jaar het clubblad De" Ierse Setter uit.
vilten
Ierse Setter Club Home.
De Ierse Setter Club behartigt de belangen van de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. De Ierse Setter Club is opgericht in 1915 en is een van de oudste rasverenigingen van Nederland. Op deze website vindt u veel informatie over de rasvereniging en het ras de Ierse Setter.
Matrassen kopen
Ierse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De Ierse Setter is de jongste van de drie AKC setterrassen en waarschijnlijk stamt hij af van de Engelse Setter in het bijzonder. Ierse jagers hadden behoefte aan een snelle werkhond met een goede neus, en de helder rode kleur was makkelijk te onderscheiden in het veld.
iso 27001 vs 27002
Ierse Setter.
De Ierse Setter is een intelligente hond, die zonder regelmatige geheugensteuntjes de rol van jager voor de baas kon vervullen. Echter, komen we daardoor met de Setter als huishond wel eens in de problemen: dit is een heel andere rol!
portal
Ierse Setter.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen. Ierse Setter is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Ierse Setter heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de vachtverzorging van een Ierse Setter is behoorlijk intensief.
Ierse Setter Honden Page.
Waarschijnlijk is de Ierse Setter ontstaan uit kruisingen tussen Ierse Water Spaniels, Spaanse Staande Honden en de Engelse Setter en de Gordon Setter. Met de officiële kynologie kreeg ook de mode invloed op het uiterlijk van honden en werd de effen rode Setter populair.
De De De De Ierse Ierse Ierse Ierse Setter. Setter. Setter. Setter.
Sitemap / disclaimer. De Ierse Setter. Welkom op onze website over het mooiste hondenras ter wereld. De Ierse Setter. Op deze website kunt u informatie vinden over de geschiedenis, het uiterlijk, maar ook over de verzorging van uw Ierse Setter.
Vind ierse setter op Marktplaats.nl.
In 1 koop alles voor 70 euro, maar kan ook los: de setter door jan van rheenen 500, irish setters today 750, the irish setter 750, portret van de ierse setter 500, jachthonden 750, de ierse setter 500, the new complete irish setter 750, setter en pointer 500, de.
Ierse Setter Honden rassen Honden DierenDokters.
De Ierse Setter ontwikkelde zich op de uitgestrekte vlakke heidevelden en drassige veengronden van Ierland en ontwikkelde zich daardoor tot de snelste van de Setter variëteiten. De vroegere Ierse Setters waren wit met rode platen; de eenkleurige roden verschenen pas in de 19e eeuw.
Ierse Setter kennel Of" the Red Company" home.

Contacteer ons