Zoeken naar ierse setter

 
ierse setter
Ierse Setter kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Ierse Setter Club. Kelderweg 14 6287 CE EYS. De Ierse Setter Club is de enige in Nederland, door de Raad van Beheer, erkende rasvereniging voor de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. Rasvereniging Meer info.
kosten kopen huis
Blazing Bronze Setters Over ons.
Daar zaten we dan smoorverliefd op een rood duiveltje niet wetend dat dit het begin van een heel nieuw leven zou worden. We zijn daarna vrij snel op zoek gegaan naar een Ierse Setter dit werd onze Meagan. En die trappen dan?
prince 2 practitioner
v.d. Ierse Grasbroekerhof" Setter Ierse Kennel Setter v.d. kennel. Grasbroekerhof" Nederlands.
bij de Ierse Setter Kennel. Sedert 1971. Magic April v.d. Gastenboek. Links. English. Grasbroekerhof. 2004-2011. update28.03.2011. bij de Ierse Setter Kennel. Sedert 1971. Magic April v.d. Grasbroekerhof. Links. English. Grasbroekerhof. 2004-2011. update28.03.2011. bij de Ierse Setter Kennel. Sedert 1971. Magic April v.d. Grasbroekerhof. Welkom op onze Ierse Setter Website!
raamfolie design
Hartelijk welkom op onze website Irish setter club.
Wij organiseren jaarlijks een aantal activiteiten: Rasspeciale, Jongehondendag, field trial wedstrijd initiatie dagen, strandwandeling, St Patricks day, zomerfeest, kynologische activiteit, St Hubertus viering, showlessen en wekelijkse gedrag gehoorzaamheidslessen. De Ierse Setter Club geeft 6 x per jaar het clubblad De" Ierse Setter uit.
Ierse Setter Club Home.
De Ierse Setter Club behartigt de belangen van de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. De Ierse Setter Club is opgericht in 1915 en is een van de oudste rasverenigingen van Nederland. Op deze website vindt u veel informatie over de rasvereniging en het ras de Ierse Setter.
Ierse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De Ierse Setter is de jongste van de drie AKC setterrassen en waarschijnlijk stamt hij af van de Engelse Setter in het bijzonder. Ierse jagers hadden behoefte aan een snelle werkhond met een goede neus, en de helder rode kleur was makkelijk te onderscheiden in het veld.
Ierse Setter.
De Ierse Setter is een intelligente hond, die zonder regelmatige geheugensteuntjes de rol van jager voor de baas kon vervullen. Echter, komen we daardoor met de Setter als huishond wel eens in de problemen: dit is een heel andere rol!
Ierse Setter.
Veel voorkomende gezondheidsproblemen; Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen. Ierse Setter is geschikt voor. Gg, UV-proef, behendigheid, VZH, fietsen, joggen, steppen, speuren, jachthondensport. De Ierse Setter heeft veel beweging en mentale activiteiten nodig. Let op: de vachtverzorging van een Ierse Setter is behoorlijk intensief.
Ierse Setter Honden Page.
Waarschijnlijk is de Ierse Setter ontstaan uit kruisingen tussen Ierse Water Spaniels, Spaanse Staande Honden en de Engelse Setter en de Gordon Setter. Met de officiƫle kynologie kreeg ook de mode invloed op het uiterlijk van honden en werd de effen rode Setter populair.
De De De De Ierse Ierse Ierse Ierse Setter. Setter. Setter. Setter.
Sitemap / disclaimer. De Ierse Setter. Welkom op onze website over het mooiste hondenras ter wereld. De Ierse Setter. Op deze website kunt u informatie vinden over de geschiedenis, het uiterlijk, maar ook over de verzorging van uw Ierse Setter.
Ierse Setter Kennel sinds 1976 Ierse Setter Queenstone.
Wij hebben geprobeerd een zo goed mogelijk beeld te geven van onze Ierse Setter kennel die wij met veel zorg hebben opgebouwd en die, niet zonder trots, vele kampioenen heeft voortgebracht. Wij hopen dat onze site u enthousiast zal maken over de Ierse Setter.
From Askeaton Ierse Setters Startpagina Facebook.
Lynn een uitmuntend in de openklas en Amy 4 e in de fokkersklas. Kyano 2 e in de kind/ hondshow. From Askeaton Ierse Setters heeft een notitie van Ierse Setter Club regio Noord-Holland gedeeld. 9 juni om 1256.: Ierse Setter Club regio Noord-Holland.

Contacteer ons