Zoeken naar ierse setter

 
ierse setter
Stichting Oorspronkelijke Setters Stichting Oorspronkelijke Setters.
Goud van oud verscheen zaterdag 17 januari op de setterwandeling van de Ierse Setter Club bij s lands enige gouddelversgat in Hellendoorn. Goud van oud, maar goed voor een nieuwe glansrijke toekomst want het oucrossprogramma Ierse roodwitt setter x rode setter is in full swing.
Paypal
Ierse Setter kennels in Nederland Doggo.nl.
Hondenfokker Meer info. Ierse Setter Club. Kelderweg 14 6287 CE EYS. De Ierse Setter Club is de enige in Nederland, door de Raad van Beheer, erkende rasvereniging voor de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. Rasvereniging Meer info.
zeevracht
Dogs 101 Irish Setter YouTube.
Watch More At: http//animal.discovery.com/videos/do. No one knows for sure, but it's' believed the Irish Setter has a dash of five different breeds in its lineage. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
groepsaccommodatie enschede
Ierse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Reken er niet op dat een Ierse Setter het huis zal bewaken, hoewel hij mogelijk wel zal aanslaan. Ierse Setters zijn vaak vriendelijk en zijn goede gezinshonden, maar ze kunnen een beetje te groot en onstuimig zijn voor kleine kinderen.
inpakken
v.d. Ierse Grasbroekerhof" Setter Ierse Kennel Setter v.d. kennel. Grasbroekerhof" Nederlands.
bij de Ierse Setter Kennel. Sedert 1971. Magic April v.d. Gastenboek. Links. English. Grasbroekerhof. 2004-2011. update28.03.2011. bij de Ierse Setter Kennel. Sedert 1971. Magic April v.d. Grasbroekerhof. Links. English. Grasbroekerhof. 2004-2011. update28.03.2011. bij de Ierse Setter Kennel. Sedert 1971. Magic April v.d. Grasbroekerhof. Welkom op onze Ierse Setter Website!
Ierse setter Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel Dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote Münsterländer Ierse setter Kleine Münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
From Askeaton Ierse Setters Startpagina Facebook.
Lynn een uitmuntend in de openklas en Amy 4 e in de fokkersklas. Kyano 2 e in de kind/ hondshow. From Askeaton Ierse Setters heeft een notitie van Ierse Setter Club regio Noord-Holland gedeeld. 9 juni om 1256.: Ierse Setter Club regio Noord-Holland.
Ierse Setter Club Nederland Startpagina Facebook.
De Ierse Setter Club Nederland is op zoek naar een regioleider voor de regio Brabant/Zeeland; voor het organiseren van de vaste, maandelijkse wandeling in de Chaamse Bossen. Ron Bouwman heeft een album gedeeld op de tijdlijn van Ierse Setter Club Nederland.
Ierse Setter.
Over het algemeen wordt er weinig meer gewerkt met de Ierse Setter, en de honden die het op veldwedstrijden goed doen, stammen meestal af van zogenaamde werklijnen. De Ierse Setter heeft een heel zacht en goedaardig karakter. Iets levendiger en impulsiever dan de Engelse Setter.
Ierse setter Rassen Honden Hondenrassen.
Vast staat dat de Ierse Setter rood en rood-wit vroeger een ras waren. Rond 1885 zijn de rassen als apart ras gefokt. De rode Ierse Setter komt meer voor dan de rood-witte. De Ierse Setter redelijk grote hond, gebouwd op snelheid en uithoudingsvermogen.
Rene's' vertellingen IERSE SETTER OFREDPRIDE.
Guus en Truus hadden een mooie speurtocht uitgezet met de nodige vragen en waar je na afloop nog een limerick moest maken over de Ierse Setter. Deze tocht duurde normaal gesproken twee uur, maar dat redde niemand omdat iedereen wel een keer verkeerd liep en, zeker niet onbelangrijk, het uitzicht gewoon te mooi was om snel de route te lopen.
Ierse Setter informatie over de Ierse Setter Royal Canin.
Uiterlijke kenmerken van de Ierse Setter. Britse en Ierse Setters. Het karakter van de Ierse Setter. De Ierse Setter is energiek, levendig en onafhankelijk. Hij heeft een zeer goed reukvermogen en is snel, maar zijn zoekgebied is kleiner dan van de Pointer.

Contacteer ons